Som set på insta #1

Style

hey, gutter!

Sikke et dejligt vejr det er i dag! Jeg er helt euforisk grundet det #wuhuu. Skulle have været i byen i aften, men det endte med at min veninde og jeg besluttede, at vi hellere ville købe bland selv slik og se film, end at give den gas hele natten. Skal også til en 18-års her i morgen, så det er ikke fordi der ikke er fester nok! Det var dagens update og nu til dette indlægs egentlige indhold ;)

Som i kan se på titlen, "Som set på insta" har jeg sammensat et outfit, som jeg blev inspireret af, af et et billed, eller retter sagt en reklame fra Na-kd.com og nej er desværre ikke sponsoreret af dem, ligesom samtlige andre youtuber/ bloggere. Jeg synes dog bare, at det var et virkelig fedt outfit som de reklamerede med på instagram. Som i kan se nedefor er det egneltig et ret anmindeligt look, men med et twist #mykindofthing, hvor modellen har fishnet tights uden på t-shirten!! Jeg har før vist et look med fishnet tights læs her .

Det skulle jo lige prøves, som i kan se til højre nedenfor. Jeg havde det faktisk på i gårsdagens indlæg her , men der viste jeg kun min flotte pels frem. Droppede dog tørklædet, da det blev lidt for cowboy/ gagsteragtigt! Men ellers synes jeg faktisk at det var et ret fedt look, som er et everyday kind of look men igen med et lille twist.

Er det noget i skal prøve eller er det for meget for jer?? Lige meget hvad må i have en dejlig fredag, om i så skal ligge på sofaen eller ud på dansegulvet det halve af natten! :)

source: Na-kd.com

  • Style

Synes godt om

Kommentarer