Sense8 - Du må bare se den!

Films and shows

Hej allesammen!
Her d. 5. maj kom anden sæson ud af Sense8 og desværre havde jeg ret stramt program, men nu er den set samt jeg har fået skrevet et lille blogindlæg om den. Men, hvor er den altså bare den mest gennemførte cinematiske serie nogensinde! Samtidig er den også den meste åbne og mest vidunderlige serie, når det kommer til, hvordan vi som mennesker opfører os og generelt bare er. Den er bare så ærlig som noget kan være (samtdig med at der er noget overnaturligt med #elskerdet) Virkelig, jeg kan ikke sætte en finger på noget, jeg ikke kan lide ved den.
Jeg elsker også hvor tæt knyttet man bliver med alle personerne, selv bipersonerne, der er igen, som er med i serien, som ikke får lov til at være en trediminsionel karakterer.
Vil dog lige påpege, at der er mange sexscener, som ikke lægger skjul på hvad der foregår - jeg ved dette kan være en delbreaker for nogle!

Men, til de som ikke kender den, har jeg skrevet om den på bloggen før, her X, men ellers handler den om, hvordan 8 mennesker bliver forenet og via deres tanker kan kommunikere samt få hinandens evner, fx at kunne udøve kampsport eller tale et sprog de aldrig har lært. De bliver dog jagtet igennem serien af nogle mennesker, BPO, som mener, de ikke bør eksisterer.

Desværre er det nu også officelt at der ikke kommer en sæson 3, hvilket var lige ved at få mig til at græde, da jeg læste det. Det er det dummeste valg Netflix har taget og kommer til at tage. (Det er nemlig en Netflix orginal serie). Men dette betyder ikke at man ikke skal se de to nuværende sæsoner, for som jeg har sagt hele indlæget igennem, er det bare en helt fantastisk serie samt nogle fuldstædig forfriskede ærlige karakterer. Såååå ja, se den ;)

Har I set den? Eller har I lyst til at se den?
Over and out <3

Billed fra google.

Synes godt om

Kommentarer