Pimp dit hverdagsoutfit op

Style

Hej !
Nu kommer vi tiden i møde hvor det er koldt og vådt, Men det er også en tid som indeholder varmkakao og hygge ved pejsen (Den hygge inkluderer også at få varmen ved at side foran pejsen efter at have været udenfor, hvilket er hverdag for mig meget snart...). Denne tid betyder også at vi (som ikke er vikinger når det kommer til kulden) skal til at have 30 lag tøj på for at holde varmen. Det er ikke altid jeg synes det er lige nemt at se smart ud når dette forekommer, så har derfor lavet en lille guide, til hvordan vi dødelige kan pimpe vores outfits op uden at fryse halvt ihjel! ;) Enjoy!

1. Sammensæt dit outfit med store øreringe som giver noget detalje, samt gør et stort sweaterlook det mere feminint.

2. Et tørklæde kan bruges på mange flere måder, end at blive snoet rundt om halsen for at holde på varmen - Den måde jeg har valgt at vise jer i dette indlæg er at bruge det som udsmykning i buskestropperne. En anden måde man kan bruge sine tørklæder på, er ved at udsmykke sine tasker med dem - Som jeg viser i dette indlæg X.

3. Dette fif har i sikkert set mange steder før, da det virkelig har været moderne i et stykke tid.
De dejlige oversized sweatre eller hoodies - De varmer men giver dog sjældent en form, men ved at stikke et stykke af det forreste af trøjen ned i bukserne, kreere man en synlig waistline, som gør at jeg person ikke føler at jeg bliver gemt, eller spist af tøjet! ;)

Håber i kunne bruge fifene til noget!
Over and out! <3

  • Style

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen
Eline Tychsen,
Wauw, det ser pisse fedt ud med tørklædet som bælte! Det er jeg ret vild med 😃
www.elinetychsen.com
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Tak! er også selv virkelig vild med det! 😃
nouw.com/bylauradenis
IP: 82.99.3.229