Perleøreringe - billige alternativer

DIY, Style

Hej venner!
Hvis i har læst blogs, eller været på instagram for at se outfitbilleder inde for de sidste par uger, vil i have opdaget trenden med disse perleøreringe. Jeg synes selv de er helt vildt flotte og jeg er virkelig også begyndt at elske store statement øreringe. Mange af øreringene diverse bloggere og instagramere har lagt link til, har dog været eksremt dyre, omkring de 1.000-2.000 kr. Ved ikke med jer, men jeg har ikke lige penge til et smykke i den prisklasse, men hvis i har så bare go for it! Men jeg har grundet prisen været lidt rundt på nettet, for at finde nogle gode alternativer. Jeg har endt ud med følgende to alternativer til fx disse fra APROSIO & CO. (X) til 1.800 kr.
Det første alternativ er fx at købe et par via denne instagram ved navn Cee Jewellery. Der bliver et par solgt til en lidt mere mennekselig pris, der ligger et par nemlig på 300 i inkl. fragt.
Det andet alternativ er at lave dem selv. Det kan godt lyde som lidt af et projekt, men Amalie Fischer fra bloguniverset CarléCarlé har lavet en meget udførlig guide som i kan finde her X !
Jeg vil nok prøve at give mig i kast med DIY øreringene, bare fordi jeg godt kan lide ideen om at lave dem selv! Hvad med jer ? Hvad vil i gøre og kan i overhovedet lide trenden ?? :)
Lige meget hvad, ønsker jeg jer en pisse dejlig onsdag aften!!

Billeder fra http://nouw.com/frejawewer samt https://www.instagram.com/ceejewellery/

Synes godt om

Kommentarer