Lille fredag og nye sneaks

Hey guys!

Har været hjemme hele dagen grundet manglede overskud... Har dog nået næsten at skrive en samfundsfags aflevering færdig, samt at slappe af og hygge med min mor. Det var virkelig tiltrængt! #kun92dagetilbage

I går var jeg på J. F Willumsens museum med mit billedkunst B hold, hvor vi skulle prøve at lave vores egen udstilling med museets værker. Det var virkelig fedt! Vi fik også fortalt en masse om muset, samt hvor mange mennesker der skal til for at drive et museum og hvad de faktisk laver. Vi fandt også ud af at de har et værksted hvor man kan lave tryk - Det blev jeg helt ekstatisk over, da jeg elsker at lave tryk! Så jeg glæder mig til at jeg for noget tid, til at komme der ned og lave tryk!

Tilbage i januar købte jeg en masse forskelligt, samt nogle sneakers (Se haul her) og et af de par sneakers var disse Adidas Equipment racing 91 W originalt til 800 kr, men fandt dem i Size på Strøget sat ned til 300 kr! Har dog desværre kke haft dem på endnu grundet vintervejret, men skal til et foredrag (??) med Fashionpolsih og Fredesblog på Ørestad Bib, her senere i dag og tænkte at det var en god lejlighed til at indvie de nye sko! De er bare de helt perfekte sommersneaks!

I må ellers have en dejlig dag !

Synes godt om

Kommentarer