Kærlighed til Ørestad

Hej guys!

Som jeg nævnte i gårdagens indlæg skulle jeg til foredrag på Ørestad bibliotekm for at hører Fredesblog og Fashionpolish tale om deres bog SMART, som jeg virkelig er stor fan af! Det var et meget hyggeligt intimt foredrag med omkring 10-15 mennesker. Det der blev nævnt i foredraget var meget af det samme der står i bogen, men det var ret sjovt at høre det komme fra forfatternes egen mund, med nogle små anekdoter indimellem.

Kan ikke huske hvornår jeg sidst var fordi Ørestad, men gud hvor jeg elsker det! Bygningerne gør mig helt vilde i varmen. Jeg mener det, der er ikke noget som en flot arkitektonisk bygning, hvilket Ørestad er fyldt med! Men som mange andre også mener er det et meget goldt område, hvilket gør at det mellem de flotte bygninger ikke er så hyggeligt at være. Tænker at det ikke er noget, noget kunst og en masse grønt ikke kan gøre noget ved. Det er overhovedet ikke fordi jeg har Billedkunst B og elsker arkitektur og kunst haha.

Grundet min lille byvandring i går, endte derfor også med at søge på lejligheder Ørestand og ej, hvor er der altså nogle virkelig flotte nogle! Nogle lejligheder er også en tand for moderne til mig. Men tænker dog ikke at flytte hjemmefra før om mindst et år, men elsker dog at kigge på alt der har med indretning/arkitektur at gøre!

Skal ikke så meget mere i dag end at se X-Factor, rette en samfundsfags stil igennem for jeg afleverer og ellers bare samle tankerne og skrive en masse ideer ned. Jeg skal nok også lave nogle to-do lister, så der er nok at se til haha.

Knus og god fredag!

Synes godt om

Kommentarer