Dronningen er tilbage!!

Music

Hej søde menneskser!

Har siddet og skrevet AT6* synopse hele dagen, hvilket har gjort dagen meget lang og der har også været lidt for magen komplikationer til, at jeg har kunne tage det stille og roligt, desværre. Holder dog lige en pause og tyr til tasterne lidt senere, da synopsen skal afleveres i morgen kl 15! Puha....

Som nogen ved og andre ikke gør har Lorde næsten lige udgivet 2 nye singler nemlig "Green lights" som du kan høre her og "Liability" som du kan høre lige her. Har hørt "Green lights" mest og ej hvor er den altså bare god! Love it. "Liability" er også virkelig god, dog er det en meget stille sang, hvilket jeg sjældent hører.

Generelt elsker jeg bare Lorde, som i at hendes musik taler til mig og Pure Heroin er et album jeg lige siden det kom ud, i 2013 har kunne høre på repeat. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke glæder mig helt afsindigt meget til hendes nye album udkommer! For det gør jeg. VIRKELIG MEGET.

Hun har selv udtalt på twitter, at singlen er en helt ny lyd og at hendes nye sange handler om, alt det der er sket de sidste par år af hendes liv. Selvom at lyden er anderledes vil jeg dog mene, at selve esensen af Lorde skinner igennem. Man ved det er hende og hendes generelle lyd man hører. Hvilket er endnu en grund til at jeg virkelig godt kan lide hende.

Har du hørt hendes nye sange? Hvis ja, hvad synes du om dem?

Knus og god dag! :)

*En form for projektopgave i gymnasiet.

Source: Google

  • Music

Synes godt om

Kommentarer