Blue nd Read

Hej gutter!

Har haft en helt fantastisk weekend - Har hygget mig helt vildt til min veninde Lauras fødselsdags brunch om lørdagen. Hvor vi fik så vanvittig dejlig med! Begyndte også at se/gense The Mentalist, som har været en af mine ynglings serier i flere år! Elsker virkelig Patrick Jane og hans squad! Outfittet på nedenstående billeder er det jeg havde på til min venindes brunch. Det var dog alt for varmt, hvilket jeg dog kun tager som noget positivt, da det betyder at foråret virkelig er begyndt at komme!

Søndag brugte jeg på at sove længe, læse, rydde op og sidde i haven - Så egentlig bare en masse dejlige søndags ting. Jeg fik også læst op samt ordnet mine noter til den dansk terminsprøve jeg havde tidligere i dag. Den gik godt, så det er virkelig dejligt! Har en samfundsfagsprøve i morgen og engelsk torsdag. Men set på den lyse side har jeg fri både onsdag og fredag!

Jeg har også både fået løbet, samt trænet i går og i dag, hvilket også virkelig er helt vildt dejligt! Især de dage hvor man ellers bare har siddet foran skærmen 24/7. Må også være ærlig at sige, at jeg synes det er pinligt når folk spørger hvad jeg laver af fysiske aktiviteter og jeg intet andet kan svare end, det gør jeg ikke... Det skal der laves om på, hvilket jo bare er godt! Så dejlige sunde krop, her kommer jeg!

Jeg er også "kommet til" at købe et par nye sneakers, men det er et par jeg ikke har kunne tage øjnene fra siden første gang jeg så dem #truelove. Dem har jeg så endelig købt, havde dog ikke regnet med at jeg skulle bruge 1100 kr. i dag... Men her er der ingen dårlig samvittighed, for jeg kommer til at bruge skoene til den dag de er slidt op!!

Fortsat god aften!

Shirt: Thrift Kimono: H&M Jeans: Monki Necklace: Jane Køning Shoes: nike air pegasus 92/16

Synes godt om

Kommentarer