Å flytte er virkelig noe herk. Det er mye bæring, utpakking, skru-i-sammen (med banningen som følger med) og på toppen av det hele. Hvor skal jeg sette alt? passer ting inn der, eller der? Hvorfor er listene i den fargen? Lar huseieren meg male dem slik at de matcher mon tro?

Masse tanker; mye jeg vil skrive med lite tid. Slik ser det ut nå.

Man kjenner man får skikkelig roen i kroppen av dette. Not.. Jeg har ikke seng enda - så slik skal det soves i natt.

I morgen... Da skal jeg på IKEA! O gawd! Wish me luck😣

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 92 Lesere

Likes

Comments

Noen ganger snubler man over reklamer som er så deilig gjennomført at de bare treffer deg rett på punktet du klør. Hver dag drar man seg gjennom uhordelige (er det i det hele tatt et ord?) mengder med bedriten reklame for alle som desperat prøver å promotere produktene sine i det vide og det breie, og i de fleste tilfeller så treffer det ikke en gang. Det er på tre meters avstand og du bare vinker til dem i det de flyr forbi deg.

Utstikkerene derimot - noen av dem har jeg samlet her.

Her, pusepusepusi! Trenger vi en sånn en? Ja, det er greit å ha. Herrejesus dette illustrerer så utrolig bra hvordan det er å ha katt!


De av dere som har prøvd Bose sine produkter vet at de regjerer kraftig på lydmarkedet. Det verste med denne reklamen er at dette kunne ha vert et troverdig scenario lydmessig... Når jeg tenker meg om så kunne det faktisk ha vert gjennomtenkt kjenner jeg en del mennesker rett også.


Er dette en Skyrim mod eller er det noen som sier til meg at jeg burde få meg en ny bil?

For de som ikke tar referansen, se til høyre.

Jenter, vi vet alle hvordan det er å få plassert "daiene" ordentlig etter forskjellige anledninger. Nå kan du få appelsinskall i din passfor.. eller, nei vent...


Ser du litt dårlig eller? Frykt ikke - KelOptic er her for å hjelpe deg. Jeg tror han er en Jedi, han som tilbyr kjeks - ikke sant?


Har ikke mammaen din sagt at du IKKE skal sitte på mobilen mens du kjører? Nei? Det er viktig det vettu, ellers kan du få deg en på fleisen. I beste fall.


Har du litt ekstra bagasje? Her er det ingen forskjellsbehandling. Her er det noe for alle.


Du lurte oss nesten kompis! Men bare nesten!


Whiskas skaper villkatter. Lurer på hva som skjer om du blander dette i maten til den søte og snille kjæresten din...?


Oi... Dette var et godt illustrert eksempel som treffer litt mer personlig. Spesielt for en røyker.


Dette får det godt frem. Ikke dumt dritten din over alt - så får vi det så rent og pent alle sammen. De brukte i det minste ikke et dødt dyr i reklamen sin.


HA! En av de mest brukte unnskyldningene for å komme i gang. Her er det bare å stikke på butikken folkens - nå skal det shoppes treningsklær. Og komme i gang det må du gjøre I DAG.


Yo! Vi vet alle at livet gjør noe med deg. Spesielt alderen - dette var en utrolig kreativ måte å få frem budskapet på. Noen som vil være med på klatring eller?


Ville du ha satt deg inn på denne bussen her? Fornuft? Pfft! MIN TUR!


Skal vi bygge LEGO? Ja, jeg LOVER å plukke opp alt etter meg.

Likes

Comments

I dag har vert en ganske artig dag, men også nokså spesiell. Jeg har en god tjommi som driver på med streaming, et miljø som jeg egentlig har opparbeidet meg en del negativ kildekritikk til og som jeg en periode var i ferd med å bli sugd inn i. Vil du ha mindre drama? Se heller på Hotel Cæsar - ikke at det anbefales det heller. Det er samme dårlige contentet.

Alle ting har jo unntak. Blant mye giftig finner man friske blomster og planter som fortsatt sender ut frisk oksygen. Det er hvor Even kommer inn i bildet.
Nå som jeg har drevet på litt med fotografi spurte han meg om jeg kunne ta noen bilder av han, og det synes jeg jo bare er kjekt. "Kjære Even, så klart kan jeg det!".

Vi bestemte oss for å møtes i byen rundt klokka 2. Egentlig i Olav Kyrres gate hvor mesteparten av bussperrongene den ene veien ut av byen går, men siden jeg igjen hadde klart å glemme hanskene mine på bussen så endret jeg meeting point til Bystasjonen. Hvor hittegodset er.

Trekke kølapp sa du? Javisst! Men oi - ja, dette kom visst til å ta tid..

Heldigvis hadde de tre forskjellige tallrekker, hvor jeg ikke så snurten av noe i nærheten av mitt tall før det var min tur. Puh!

Jeg fant ikke hanskene fra i går, men jeg fant et par hansker jeg mistet tidligere. Så da var i hvert fall det i orden. Nå mangler jeg bare de to andre parene jeg har mistet den siste måneden pluss et visst antall paraplyer..

Den hyggelige damen ga meg til og med en paraply som egentlig skulle kastes siden jeg fortsalte at jeg har klart å glemme så mangen, men dere kan jo gjette hva jeg klarte å gjøre.. Den glemte jeg selvfølgelig på kinoen i dag...

Å ta bilder med Even gikk greit det. Han er nok av typen som stivner fort til når det er et kamera tilstede - men etter hvert så gikk det bare bedre og bedre.

Vi Begynte på togstasjonen og jobbet oss sånn sett ned mot Espresso House hvor vi også måtte ta noen bilder. Seffer'n!

Jeg skal vise dere resten senere!

Kinoen var interessant. Vi satt og ventet på at det var klart for å gå inn i salen, og mens Even surrer rundt på kinoen tar jeg opp kameraet og vender det mot meg. Jeg tenkte jeg skulle ta en selfie med vidvinkelen. Samtidig er det en mann som snakker forstyrrende mot andre gjester i lokalet, og han retter øyeblikkelig oppmerksomheten bort mot meg og prøver å få kontakt.

"Hæ?" Svarer jeg på noe han sier uklart.. Han gjentar seg og jeg forstår det fortsatt ikke, så jeg ignorerer han. Jeg ser at han er et problem, og da vil jeg ikke involvere meg i noen dialog.. Even kommer bort og jeg sier til han at den fyren der må jo være dopa...

Even setter seg ned, og jeg finner ut at jeg skal ta noen flere shots av han. Jeg hadde glemt selfien jeg nå innen dette og tenkte det hadde vert et fint bidrag til bloggen. Jeg begynner å fikle med kameraet og jammen meg santen kommer denne fyren bort til meg og sier følgende; "Kan ikke dere la meg være i fred?"

Jeg sitter der som et stort spørsmålstegn og vet ikke helt hva jeg skal si.

"Unnskyld?"

"Ja, kan ikke jeg få fred?" sier han og peker mot kameraet. Jeg ignorerer han halvveis og svarer "Du, kompis. Det er du som kommer bort til meg her. Dette har ikke noe med deg å gjøre." Slutt å plag meg og alle andre rundt da for faen tenkte jeg inni meg. Jeg tenkte det var best å ikke si noe mer for man vet aldri hvor utilregnelig folk kan være. Bildet ble forresten tatt rett etter hendelsen.

Han går tilbake og fortsetter med det han kan best for dagen. Vi minder våres egen business.

Dere kan se på blikket til Even at han er helt i ekstase over hele scenarioet... *kremt* Bildet er naturligvis anonymisert av hensyn til menneskene rundt oss samt dagens foredragsholder.

Dette holdt visst på videre i kinosalen og den stakkars damen som tydeligvis kjente et stort ubehag hentet inn personalet til slutt som fikk han ført ut av kinosalen etter en del om og men.. Sorry kompis, men slik går det når du ikke klarer å oppføre deg.

Vi så Maze Runner - The death Cure. Eller dødskuren...? Wow, min inglisj.
Og jeg må virkelig si at makan til fjortisfilm. Ikke rart den bare har fått to stjerner (på rotten tomatoes. hos IMDB tar saken en forvirrende vending), det er sikkert og visst, men det var greit å ha litt underholdning i mellomtiden før jeg skal på MR, noe jeg ikke har fortalt dere enda...

Hva det dreide seg om får dere vite i morgen. Nå skal jeg sove. God natt! :)

  • 213 Lesere

Likes

Comments

For vel et år siden satt jeg å diskuterte noe veldig intimt med en kompis av meg - såpass intimt at vi forvekslet meninger om emnet tiss i rumpen for å si det sånn.. Ugh, det er så ubehagelig å si, men vi snakket da om analsex. Herregud jeg er da en godt voksen dame og må da kunne ytre meg om det åpent. Oppmerksomhetssyk? Kanskje. Jeg kjenner et visst ubehag ved å skrive om dette, men det er en så morsom situasjon at jeg må bare dele det med dere. La oss bare si det sånn at jeg fikk svelge meningene mine godt her.

Jeg går ikke mye rundt grøten her og bare for å kjøre det rett på sak så har vi ganske forskjellige meninger om emnet. Jeg klarte å lire av meg at "der er det enveiskjørt" og det er "ikke sjans for å få meg til å gå ut på den stien". . Det var jeg så bestemt på at ingen kom til å overtale meg om noe annet. "Jeg skal faen ikke rakne fordi dere mannfolk ikke er fornøyd med det dere får!" sa jeg uhyre påståelig mens vi flirte om hverandre. Grov i målet som jeg fint kan være i en god hverdag.

Skjermdump: NRK

Telefonen ringer og setter en midlertidig stopper for den bastante holdningen min. Det var Iselin Michelsen, også kjent som Paradise Iselin. Hun spurte om jeg hadde anledning til å være med på et oppdrag for NRK. En av de andre hadde backet ut og de trengte en på kort varsel. Jeg fikk ikke vite så mye annet enn at det skulle være noe bikini greier og at hun skulle sette meg i kontakt med ansvarlige på nrk. Så GØY tenkte jeg, og satt meg til rette og ventet spent på telefonen.

Jeg har jo jobbet en del foran kameraet, og noen ganger kan man få inn ganske mange interessante oppdrag. Noen av dere har kanskje også sett meg på først episode av humorprogrammet Martin og Mikkelsen som du finner ved å KLIKKE HER.

Akkurat nå kan jeg ikke huske hvor lang tid det tok før hun ringte, men det tok vel ikke så mye tid før en veldig hyggelig dame introduserte seg i andre enden i det jeg tok den ringende telefonen.

Hun forklarte meg at det var en musikkvideo som skulle være en parodi på typiske grove sanger i samfunnet i dag, og hun sørget for å få med seg vel 4-7 ganger om at "det er bare en parodi, altså det er jo bare humor". Det er nesten slik at man skulle tro at gutta på NRK bevisst ga lærlingen i gjengen oppdrag om å ringe rundt til folk bare for å se hvordan hun taklet det mens de satt å flirte i bakgrunnen.

Jeg begynte jo å lure litt på hva dette var da hun virket veldig nervøs for å informere meg om det hele. Jeg spurte og gravde litt og sa at jeg ville jo vite hva det var jeg skulle delta på.

Hun går med på å sende meg et utkast på mail slik at jeg så hva det gikk i, og prøvde å betrygge meg enda en gang om at det bare var humor. Noe nølende sier jeg ja, da det var jo ikke noe big deal. Det er jo bare satire.. Hun forteller meg da tittelen på sangen og jeg fryser til et øyeblikk.. Det var så spot on...

Skjermdump: NRK

Jeg setter meg ned i sofaen ved siden av kompisen min og åpner mailen min.

"ja, hva dreide det seg om da? Skal du være med på en parodi på NRK?"

"Ja.. en musikkvideo parodi" svarer jeg vagt..

"Ja, om hva da?" spør han

"Kuk i ræva.." svarer jeg brysk. Fyren knekker hardt sammen i latter og sier "DEN DER SKAL JEG ALDRI LA DEG GLEMME. SÅ JÆVLIG BRA!!!"

Skjermdump: NRK

Vel, det er jo bare humor, og det var kjappe penger i lommeboka. Jeg kjenner jeg ler godt av meg selv her jeg sitter og minnes dette øyeblikket. For dere som er nysgjerrig, her kan dere se resultatet på Hit for Hit via NRK's youtube kanal. Og *kremt* jeg glemte forresten å nevne at det var med en bonuslåt:

Hele gjengen var jo veldig hyggelig, og jeg må si det at det var en kjekk innspilling. Jacob er super koselig, og Iselin er like herlig som hun alltid har vert. Vet du, det er ikke ofte jeg kan si at det ikke finnes et vondt ben i noen, men det kan jeg virkelig si om Iselin. Hun er en virkelig skjønn jente!

Likes

Comments

Det er få ting som er diggere enn å trene om kveldene. Spesielt så sent som dette - for da har jeg hele lokalet for meg selv.

Jeg kan breie meg ut og slenge tingene mine over alt, og det er ikke i veien for noen. Jeg slipper også å vente på å få bruke noen av apparatene.. Eller, jeg bruker jo ikke apparater da, kun vekter.

Når jeg trener så elsker jeg å gjøre benkpress og squats. Jeg gjør også ganske heavy mageøvelser hvor jeg ligger på kanten av en benk og løfter opp og ned beina for å trene hele magen, spesielt den nedre delen. Jeg liker at det tar skikkelig! Jeg skal skaffe dere et bilde av det en gang, men en ting er sikkert - det har blitt en lek. Så jeg må gjøre mer heavy øvelser for å kunne kjenne at det i det hele tatt skal ta. Men hva kan man gjøre?

Likes

Comments

Når man skal drive på som fotograf så er det aldri et enkelt sted å begynne. En snarvei er jo å få folk foran kameraet som er litt vant med det - og når man er jente bader man som regel i masse venninner i alle fasonger, farger og størrelser - det er et fotoparadis.

Men om man ønsker å få gjort noe mer, noe mer enn å bare ta bilder av dine skjønne venninner som og vil ha noe litt mer variert å by på som kan slenges i porteføljen så er det veldig flott å ha litt guttekontakter. Eller menn, da. Jeg er faktisk litt for gammel til å si guttevenner nå. Det er heller ikke fair ovenfor disse mennene i omgangskretsen min.

Helge ble jeg kjent med på barneskolen. Det var ikke slik at vi hengte så mye med hverandre, men vi visste jo hvem hverandre var (er det en bedre måte å skrive det på?).

Vi kom i nærmere kontakt når jeg begynte å ta på meg skuespilleroppdrag, jeg mener vi har gjort noe sammen men jeg husker ikke hva... Uansett så har han kommet inn på skuespiller skole i London. Kult ikke sant? Så karen er vant med kamera.

Rundt juletider var han hjemme i Bergen og jeg bestemte meg for å bruke muligheten for å spørre om han kunne tenke seg å være behjelpelig med å bygge portefølje. Han sa ja, da han ønsket noe i egen portefølje. Noe jeg forresten minnes at han nevnte for en tid tilbake - så det var jo bare perfekt!

Nå har jeg stilige bilder i porteføljen min. Det er greit å ha kompiser som stiller opp! :)


Sjekk ut Helge på instagram ved å KLIKKE HER.


www.nouw.com/30daychallenge
#30daychallenge

Likes

Comments

Da er innlegget jeg lovet med resultatet av den andre shooten med danseren Latisha. Den kom ikke når den skulle, og det beklager jeg. Jeg måtte bare få inn den gode nyheten først da det ble et stort gledesmoment for meg.

Jeg og Latisha møttes hvor vi først traff hverandre, ved lille lundegårdsvannet. Det blåste og regnet noe voldsomt, og jeg var faktisk redd for at kamera kom til å drukne i de store dråpene som klasket mot vesken min. Heldigvis er toppen vanntett, og glidelåsen er beskyttet, så det gikk fint. Problemet oppsto vel når jeg skulle være modig for å fotografere en stakkars måke som sto halvveis sammenkrøket i været.

Helt idiotisk når kameraet står på spill, I know. Men jeg fikk noen pene bilder inne på Espresso House, og for ikke å snakke om dette bildet jeg tok senere utenfor. Der ser dere drittværet Bergen serverte oss.. :)

Jeg må si jeg ble ganske fornøyd med noen av bildene jeg tok. Det er pent interiør på denne kafeen, og det komplimenterte henne bra.

Senere ble det foredrag med fotografen Bjørn Opsahl. han fortalte i det vide og det breie om måtene han kom seg inn på fotomarkedet ved en tilfeldighet og en snever interesse som viste seg å skulle bli noe av det han elsker å gjøre. Creds til en lur mann som har stått hardt på!

Nå er jeg på vei ut for å herje litt med venner. Det skal bli kjekt! Jeg har giddet å pynte meg ordentlig i dag, og det er det ikke ofte jeg gjør. Jeg har med min nye vape og flaske med kartongvin. Harry, ikke sant? Vel, det skal bli kos!


Ha en fortsatt god helg videre! :)

Likes

Comments

Hei og hopp høner og haner!

Jeg fikk en helt vill nyhet for litt siden!
Kjenner du til Ellimacs SFX? Hvis ikke, kan dere se henne HER.

Bildet gjengitt med tillatelse fra Ellimacs.

Hun er en av de største på youtube innen sfx sminke, og hun er bare helt amazing!

Det har seg slik at hun dobbeltbooket seg i februar, så hun måtte ta en mulighet i New York som lar det stå en tom stand uten Ellie på en Science Fiction messe i Gøteborg. Hennes trofaste kameramann Macs er jo der da, og det er bra for jeg tror ikke jeg hadde turt å drive det showet der alene. Dette er jo et dilemma, ikke sant?

Tror du ikke det at Macs kontaktet meg og spurte om jeg kunne ta over for henne? HYL!

Jeg er helt i ekstase! Jeg skal bo på et flott hotell med tilgang til messen hele helgen. Det vil være skuespillere der, stormtroopers osv fra Star wars, roboter i life size størrelse (også fra Star Wars), det kommer til å gå folk rundt i draktene lik dem fra Alien filmene, og det vil være en Delorean fra filmen Back to the Future. Herregud så GØY! HERREGUD hvor jeg gleder meg! Herreguuud! <3

  • 375 Lesere

Likes

Comments

Jeg er ikke en som pleier å tilbakeholde informasjon, men denne gangen ble jeg rett og slett flau over meg selv...

For et par dager siden laget jeg et innlegg om hvordan jeg mistet masse bilder som jeg hadde tatt... Jeg var helt i fra meg og hadde endevendt hele rommet. Når jeg omsider fant det så var bildene borte, og en stor innsats i både recovery med mer ble satt i gang til ingen nytte.

Jeg fikk en tanke om at jeg bare håpet at jeg hadde funnet feil minnekort og at det med bildene fortsatt lå på gulvet et eller annet sted... Dagen etter hadde jeg ikke gitt slipp på tanken, og jeg begynte å skyve frem den gigantiske skrivepulten min med hyller, jeg fant frem lommelykten og leitet under listene, og jeg sjekket til og med gangen i ren desperasjon. Why?!?!?

Jeg sitter meg ned på kontorstolen med en ganske bedrøvet mine. Jeg ser mot en av hyllene og jeg begynner å romstere inni alt drittet jeg har samlet opp der. Jeg løfter på en bunke med papirer og pilleesker og der ser jeg noe lite og sort som ligger inne i hjørnet... Kan det være...?
Nei... Det kan det vel ikke..

Jeg tar opp kortet og snur det.. Det er blått... et minnekort med samme specs som det andre jeg fant...

"Hvis bildene er på dette kortet nå" tenkte jeg..

Jeg skal forklare hvorfor det ble slik som det ble... I det jeg hadde alle tingene i hendene den dagen jeg mistet det da hørte jeg noe bittelite som datt i gulvet. Jeg tenkte jo ikke noe over det med det første, for jeg hadde jo alt jeg trengte der og da i hendene.. trodde jeg... Logikken der tilsvarte i etterkant at det MÅ ha vert minnekortet som spratt bortover gulvet, og begynte naturligvis å lete rundt på gulvet.. Selv om jeg også hadde leitet på pulten min bare i tilfelle det lå overflødig trodde jeg egentlig ikke at det hadde endt opp der.

Jeg kjører kortet i en overgang og ser gjennom mappene... Der.. DER?! DU KØDDER! Der lå alle bildene!

Herregud for en lettelse. Flau over den store scenen jeg har laget over det hele, men så utrolig glad for at jeg slapp å gjøre alt arbeidet på nytt igjen.

Nedenfor kan dere se et av de ferdige bildene fra den dagen, i fargetonen modellen selv ønsket det. Er ikke det fint!?!? Ovenfor er et slags behind the scenes bilde, fullt dandert :D

Ah, LYKKE <3

Jeg måtte jo informere en av modellene jeg allerede hadde avtalt ny shoot med dagen derpå, og dette var senere på kvelden. Hun ville fortsatt ta flere bilder, så vi møttes i byen dagen derpå.. Resultatet av det kommer i neste blogginnlegg! :)

Modell: Marte Grønsberg Kittang
Du kan se bloggen hennes HER
og instagrammen hennes HER

  • 440 Lesere

Likes

Comments

Vet dere, når jeg skrev innlegget om den uheldige hendelsen med minnekortet mitt utelot jeg en viktig detalj. Noe som kunne blitt sett på som noe veldig alvorlig i en annen setting, og for ikke snakke om ulovlig.

Etter shooten min med blåøyde Marte la jeg i vei til Starbucks for å redigere, og på veien tok jeg litt bilder av både ender og måser ved Lille Lungegårdsvannet. Tro det eller ei men måsene kan man fange mye kult av. Til og med de gørrkjedelige stokkendene man ser hver dag i Bergen

Mens jeg sitter på huk, og etter trekken å dømme mistenker jeg en liten rørleggersprekk, så jeg en ganske stilfull dame trippe bortover veien ved lille lundegårdsvannet i Bergen. Her tenkte jeg at, yes - her er sjansen min til å spørre min første person på gaten om å få ta et bilde. Jeg hev sakene tilbake i kamerabagen og begynte å gå bortover for å prøve å ta henne igjen, og i sidesynet ser jeg en jente kledd i lyse farger stå med mobilen hvor hun halvveis spinner og myser mot mobilen. Der ser ut som hun prøver å få et bilde av endene. Jeg snur meg mot henne og ser på henne, hun ser på meg og smiler et øyeblikk før hun ser ned på mobilen igjen.

Hun hadde tre kvarts afro, altså krøllete bouncy hår og en veldig naturlig look. Frisk hud med et hint av fregner og brune øyne. Jeg smiler tilbake i det jeg går forbi, og med en gang glemmer jeg den andre jenta jeg fikk øye på.

Det er skummelt å gå opp til fremmede mennesker for å spørre om å ta bilde av dem, spesielt i 2018. Det blir ansett som mer creepy, spesielt med tanke på at det er så mye materiale som misbrukes der ute... Samtidig er de fleste mer vant med kamerateknologi og for mange har det blitt en plage. Dette til tross for at selfie-genereasjonen blomster og narsissismen peaker mer en Ulriken om natten i Bergen.

Jeg stopper halvveis opp og ser tilbake, veldig nølende.. Skal jeg tørre å spørre?
Nei, tenker jeg og går litt til. Jeg stopper opp og sier til meg selv; "Hvis du holder på sånn så kommer du ingen vei, slutt å vær så pysete. Man må handle, ikke bare tenke".
Greit, jeg skulle spørre. Jeg snur meg mot henne igjen og ser at hun har begynt å spasere andre veien, og jeg tenker at, oi - her må jeg få tatt henne igjen. Jeg prøver å holde et moderat tempo for å ta henne igjen men jeg er for treg, og det ender med at jeg går over hele kortsiden av vannet og må rundt et hjørne til Grieghallen for å ta henne igjen."Unnskyld!?" roper jeg, men ingen respons. Jeg småløper bort til henne mens jeg gjentar meg selv; "Unnskyld!?" og pirker henne lett på skulderen.
Hun snur seg mot meg med et vennlig uttrykk, og jeg sier; "Unnskyld, dette høres sikkert veldig creepy ut, spesielt siden du så meg helt der borte.. Men jeg synes du har en så fin stil så jeg lurte på om jeg kunne ta noen bilder av deg?"

"I'm sorry? I don't understand" sier hun. Aha! Jeg burde ha skjønt at hun ikke var fra Norge. Det er ikke vanlig å ha slike stiler her, og det er jo nettopp det som gjorde at hun stikker seg sånn ut i mengden. Kult!

Jeg gjentar meg på engelsk, og jeg legger meg flat for den lille forfølgelsen. Hun tok det veldig fint og sa seg villig til å ta noen bilder.

Hennes navn er Latisha. Hun er fra Australia og har bodd i New Zealand et par år for å studere noe som heter Contemporary Dance på fulltid. Nå er hun i Bergen for å danse, observere og jobbe med utøvere fra Carte Blanche. Hvor amazing er ikke det?

Likes

Comments

nerdienicole@nerdienicole

fingofx@fingofx