Mitt första pass på kolmården gick jätte bra! Var roligt också, så blir nog en bra säsong där. Har väldigt mycket pass i juli och blir en jäkla massa åka fram och tillbaka till kolmården, vilket är en bit, men är värt det om det är ett bra och roligt jobb. Nu är alla betygen satta och jag kan nog säga att jag är nöjd ändå. Fick förvånansvärt bra betyg i vissa ämnen haha.

I dag har jag jobbat 12-20 på apoteket, och imorgon jobbar jag samma tid men efter det är jag ledig från jobb tills på söndag. Är mösspåtagning nu på fredag som vi taggar till!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sommar vädret är tillbaka! Så himla härligt. I dag har jag haft skriftliga nationella i matte, gjorde det jag kunde men tror inte det kommer räcka till... får se hur det blir. Nu ska jag plugga lite grann innan jag hittar på något. Tog ledigt från jobbet i dag eftersom att jag skulle ha nationella. I helgen blir det nog linköpingsträffen på lördag. Jag ska jobba mitt första arbetspass på kolmårdens djurpark på söndag, spännande och läskigt på samma gång..  

Likes

Comments

Här var det länge sedan man skrev någonting. Har inte haft någon tid till det alls i princip, det jag gör om dagarna är att jag går i skolan och jobbar. I dag är jag faktiskt ledig från jobb, ska bara koppla av och ta vara på dagen. Det är endast 29 dagar kvar till studenten, 29 dagar.. det är så jävla sjukt. Vädret har varit underbart de senaste två veckorna, det är bara så synd att man jobbat inomhus hela dagarna. Har varit på första linköpingsträffen och första meet of the month. Min bil är inne på lack just nu men borde få tillbaka den i dag. Eller jag hoppas det i alla fall. De fixar bakskärmen då abbes granne backa in i mig i vintras.

Likes

Comments

Slutade skolan tidigare idag, har haft en sån sjukt chill skolvecka asså. Helt underbart! Tog ett varv i löpspåret direkt när jag kom hem och sen körde jag även Intervaller också. Efter det var jag väldigt effektiv med mina läxor, fick väldigt mycket gjort. Åkte sedan till Abbe och tvättade faktiskt bilen i kylan. Den var så himla skitig så kände mig illa tvungen. Ska faktiskt besikta bilen på fredag, håller tummarna för blanka papper!!
Imorgon ska jag jobba på Apoteket efter skolan, får se om jag hinner springa något imorgon kväll.. Annars får jag ta igen det någon annan dag den här veckan.

Likes

Comments

Dubblade sträckan igår när jag sprang jämfört med förra veckan, kändes jätte bra men det känns mindre bra i benen i dag haha. Hann men lite plugg igår också. Skulle egentligen jobbat på IFK igår men det behövde inte vara så många som jobba så jag sa att jag kunde stå över. Har som sagt plugg som måste göras. I dag ska jag springa efter skolan och sedan plugga resten av dagen. Måste få mycket gjort den här veckan. 

Likes

Comments

Snart är det Maj månad, tiden bara flyger förbi. Jag har i alla fall kommit igång med träningen igen efter att jag kom hem från London. Inte gymmet dock för mitt kort har gått ut men vi bor precis vid löparspåret i Svärtinge så har varit där ganska mycket nu och så är det planerat att det ska vara i framtiden också. Ska jobba väldigt mycket nu på apoteket också innan skolan slutar, ska jobba 4 dagar i veckan, men de är värt varenda krona för fy vad mycket pengar man kommer behöva efter studenten.. Lönen jag fick i dag var även väldigt najs<33

I skolan har nationella dragit igång, wihooo.. Är skit skraj för matte nationella, kommer gå åt helvete.


Likes

Comments

Dagens fångst! Vill egentligen köpa mer kläder men hittar knappt något som jag vill ha, är jätte irriterande..
Ska försöka kolla mer efter kläder imorgon!

Likes

Comments

Shopping dag 1
Plus två tröjor, en svart enkel hoodie och en svart enkel hoodie med dragkedja

Shopping dag 2

Idag blir det shopping dag 3, vi ska först till Oxford street och köpa sånt vi har funderat över, sen så ska vi till ett stort köpcenter som heter westfield. Var där senaste gången jag var här och det fanns så sjuuuukt mycket bra affärer❤️❤️❤️

Likes

Comments

Fick hem dessa igår, beställde nya då mina ser ut som skit haha.

Likes

Comments

​Nya skor, 3 betala för 2 på stadium :)

Likes

Comments