GAINOMAX-SAMMARBETE


SOFT NOUGATCRISPY PEANUTCREAMY CARAMEL


Soft Nougat, Crispy Peanut och Creamy caramel är tre smaker som Gainomax nyligen lanserat på sina underbara twin protein bars. Kan det bli bättre? Tror inte det!

Det är så att jag för någon månad sedan fick jag ett medelande från Gainomax där de förklarade att de ville förlänga mitt samarbete med dem och kan ni gissa vem som blev glad. Såklart jag vill fortsätta samarbeta med dem! Nyligen fick jag hem flera stora lådor med bars till min stora förtjusning! Kan ni tänka er att en tjej som älskar bars blev lycklig när hon fick hem flera lådor fyllda med de bästa barsen man kan tänka sig, hihi.

Jag har funderat fram och tillbaka på vilken smak som är min favorit men det går tyvärr inte att utse en vinnare rent smakmässigt då alla är så otroligt goda! För mig pendlar det från dag till dag. En dag är nougat bäst, nästa dag caramel och den tredje peanut, så ni förstår att de alla tre är gudomliga.

Om ni gillar bars tycker jag definitivt att ni måste testa dessa. Ännu en sak som jag älskar är att det är två lite mindre bars i en förpackning istället för en större, blir på något sätt godare att äta två små än en stor tycker jag.

Stor kram till er bästa läsare och så hörs vi snart igen, kommentera gärna här under om ni smakat dessa och vad ni i sådana fall tycker om dem<3 Kram och trevlig helg!

#gainomax #gainomaxonthego #gainomaxtwinbars

Gillar

Kommentarer

ÖLAND SPIRAR

För en vecka sedan åkte jag tillsammans med min familj till Öland på en liten utflykt, super härligt måste jag säga. Självklart fick jag köra med mitt nytagna körkort dit. Vi passade på att besöka två av mina lärare som jag hade på högstadiet, i deras mysiga hus på Södra Öland. De hade fixat café i deras ateljé då det var Öland spirar den helgen vi besökte dem. Det bjöds på gott kaffe i små söta koppar, pajer, kakor, smörgåsar och mycket mer, och allt smakade väldigt bra!

Det är en otroligt härlig och mysig miljö att vistas i. Det var skönt att komma bort från vardagen för att få tänka på något annat än den stress som annars så lätt omger en. Det blev en härlig pratstund med mina före detta lärare om allt mellan himmel och jord medan vi fikade. Det är otroligt värdefullt att hitta de där stunderna i vardagen för avkoppling, där du får en paus från allt. För mig blev detta besöket en sådan paus, en plats till reflektion och chans till att andas ut. För annars går mycket av min energi och mina tankar till min släkting som ligger inlagd på sjukhus just nu. Väldigt värdefullt att få tänka på något annat helt enkelt!

Som ni säkert ser från bilderna så är det en väldigt idyllisk miljö att vistas i och jag kan varmt rekommendera er att åka ditt någon gång om ni har vägarna förbi Triberga på södra Öland. Min lärare är dessutom konstnär så det finns otroligt vackra och tänkvärda konstvärk som pryder väggarna. Min andra lärare driver också ett antikvariat i källaren där man kan finna alla möjliga böcker. Här på Breidablick finns det verkligen något för alla och oavsett om du gillar fika, prata, böcker eller konst kan jag lova dig att du kommer hitta något som passar just dig här.

Hoppas ni har en underbar dag fina ni och så hörs vi snart igen med ett nytt inlägg! Ni är bäst<3

Gillar

Kommentarer

ROSA!

Alltså hur underbart är det inte att våren har kommit, och tänk det är snart sommar! På påsklovet passade jag och fina Filippa som driver bloggen filippa tipsar här på Nouw, på att fotografera varandra bland körsbärsträden. Jag som älskar rosa blev (som varje år) förälskad i de vackra ljusrosa blommorna. Här kommer en riktig bildbomb från vår rosa fotografering!

Alla foton på mig är tagna av Filippa (Instagram @Filippapeterssonn) och jag hoppas att ni uppskattade detta inlägg! Vi hörs igen under veckan med ännu fler inlägg<3 Stor kram

Gillar

Kommentarer