Header
Dåp

Forrige søndag hadde vi dåp for vår kjære lille prinsesse.

Olivia brukte denne nydelige dåpskjolen som min mor sydde da hun var 17 år gammel. Jeg, søstrene mine og noen andre i familien har brukt den når vi ble døpt. Syns fargen på sløyfa er så nydelig.

Og sist, men ikke minst er det jo så gøy å la den gå igjen i generasjoner.

Noen andre som har brukt dåpskjole som hører til familien, eller har dere kjøpt ny?

- Henriette

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dåpsinspirasjon

Ååh, jeg sitter å drømmer meg vekk på Pinterest appen. Har du ikke lastet den ned anbefaler jeg virkelig å gjøre det. Så mange fine bilder til inspirasjon.

Vi skal ha dåp nå til helga, og da er det ekstra gøy å se hvordan en kan gjøre det. Det blir langt i fra så fancy som på disse bildene, men finner mye inspirasjon i bildene som ligger der.

Inspirasjon for meg fra et bilde er ikke nødvendigvis å gjøre akkurat det samme som på et bilde. Jeg finner inspirasjon i fargene, hvordan ulike elementer er satt sammen og selvfølgelig et bra bilde i seg selv som er i ordentlig kvalitet.

Alle bildene er lagret fra Pinterest.

- Henriette

Likes

Comments

Nettbutikker

I høst var jeg så heldig å bli ambassadør for nettbutikken Videco.
Videco er en flott nettbutikk som har mange fine merker innen interiør. Og i år må jeg virkelig skryte av nyhetene! Her er noen av produktene fra nettbutikken som står på ønskelista.

Se på alt det lekre da.

Ta gjerne en tur innom www.videco.no for å se enda flere lekre nyheter.

Bildene er lånt fra nettbutikken.

- Henriette

Likes

Comments

Da var det plutselig veldig lenge siden siste oppdatering her inne, allerede nesten ett år.

Det har skjedd litt forskjellig nytt siden sist. Den største gleden er at vi ble foreldre til verdens fineste Olivia i oktober 2017💗 Så nå nyter jeg virkelig dagene hjemme i permisjon. Skjønner godt hva folk mener når de sier at tiden flyr avsted med små i hus.

Denne bloggen blir en blanding av både min interesse for interiør, oppussing, barnerom når vi begynner på det og helt sikkert litt småting om mammalivet. Kommer snart til å dele litt inspirasjon til dåpen, og kommer nok også til å dele bilder fra dåpsdagen her inne.

Jeg har forresten vært så heldig å få hjelp til å lage en ordentlig header av flinke @ninashjem . Tusen takk!

- Henriette

Likes

Comments

Interiør og inspirasjon

Noen ganger kan det gå litt lenge i mellom hvert innlegg, akkurat sånn som nå. Noen ganger har jeg mye å dele, andre ikke. Jeg har iallefall tatt mange nye bilder siden sist! Har også nylig kjøpt meg et splitter nytt kamera, og jeg elsker det!! Gleder meg til å få testa det ut enda mer.

Disse bildene har jeg tatt med det "gamle" kameraet mitt. Enjoy!

Det er vel ingen hemmelighet at jeg har fått hekta på å teste ut borddekking. Så her skifter jeg ofte ut og tester ut mye forskjellig, som dere ser i bildene mine. Syns det gjør så mye ut av seg, og jeg er veldig opptatt av detaljer. Detaljer gjør virkelig alt.

Jeg har så vidt begynt å snike inn litt vårlige detaljer, blomster og litt friske farger. Det går mest i naturlige jordtoner her hos oss, som brun, beige, grå og hvitt. De fargene gir meg ro, jeg slapper av og føler at det er mest meg og det vi trives best med. Men jeg liker å få mye blomster og interiørdetaljer i mer farger når det er vår og sommer. Og ellers etter hvilken årstid det er.

Likes

Comments

Jeg liker egentlig best høsten, juletida og vinteren når det kommer til interiør. Synes det er så mye fint å finne i butikkene og pynte opp med. Stemninga det blir med masse tente lys, gode varme tepper og ellers masse interiør dekor som gjør det lunt og hjemmekoselig. Liker jo det uansett igjennom hele året, men ekstra på denne tiden.

Men uansett så kjenner jeg nå at jeg gleder meg veldig til lysere tider, sol og masse friske blomster med farger <3 Det blir jo også mye lettere å ta finere bilder når det er lysere jevnt utover dagen, og i ikke bare noen timer. Ser fram til våren og sommeren, da jeg liker de best av årstidene med tanke på været ute :)

Likes

Comments

Uteområde

Den 1.februar 2016 kjøpte vi huset vårt, så vi har snart bodd her i 1 år. På den tiden har vi gjort ferdig flere rom, men vi har fortsatt veldig mye igjen.

Vi begynte litt ute sommeren som var, fjerna mye gjengrodde busker og ugress. Vi skal fjerne enda mer for å få rydda ordentlig opp her, da det som har stått her er veldig gammelt og ikke ser så fint ut lengre. Vi skal ordne med litt blomster også, men ikke så veldig mye. Har ikke så veldig grønne fingre, så greit å ha det litt lettvint.

Utvendig på huset skal vi også bytte tak, få en annen farge på huset + garasjen og ordne ordentlig til på verandaen. Vi skal også ordne med en platting i hagen, da det som er det nå ikke er så mye å skryte av. Drømmer om å ordne en ordentlig grillplass ettervert også.

Vi har mange store planer og ønsker, men vi må ta litt og litt ettersom hva vi ha råd til å gjøre også. Det er utrulig dyrt å pusse opp å gjør om på huset.

Jeg har tatt noen bilder utvendig av huset nå som det er snø ute. Er så koselig når alt er dekt i hvitt. (Da ser det ikke så ille ut med alt som skulle vært gjort heller, haha) Disse bildene tok jeg igår, og det er kommet myyye mer snø i dag!

Likes

Comments

:-)

Tidligere i uka fikk jeg ei koselig melding fra ei på Instagram som lurte på om jeg hadde lyst til å bli med på noe sammen med 9 andre interiør frelste, og det kunne jeg jo ikke takke nei til!

Vi har gått sammen 10 stykker som har laget en snapchat som heter --> Instahomes <--. Der kommer vi til å bytte på hvem som har den, og vi har den en dag hver. Vi kommer til å fortelle litt om oss selv, så folk kan bli litt bedre kjent med hvem som står bak kontoene på instagram som ellers kun er interiør bilder på. Vi viser også litt av vår hverdag og deler interiør relaterte ting med dere.

Jeg gleder meg iallefall til å bli bedre kjent med de andre jente og til å vise frem litt av mitt!

Så kom igjen å følg oss på >>>>>>>>> Instahomes <<<<<<<<<

Likes

Comments

Interiør favoritter

I høst oppdaget jeg en nettbutikk via Instagram som heter Mio Stile Design, og det har blitt en av mine absolutt favorittbutikker innen interiør på nett. De har utrulig mye fint å velge i og har interiør dekor, kjøkkenartikler, puter og de fineste møblene!! Drømmer meg bort når jeg sitter å ser på nettsiden på alt det fine interiøret, akkurat sånn stil jeg liker. Det blir nok ikke lenge til neste bestilling tikker inn fra meg iallefall :)

En annen grunn for at de ligger på lista over en av mine favoritt nettbutikker er at de er utrulig gode på å gi GOD SERVICE. Noe som selvfølgelig er veldig viktig, og noe jeg trur hun setter høyt. Jeg får alltid god hjelp og raskt svar om jeg har noen spørsmål.

Så jeg vil anbefale alle å gå inn i nettbutikken og se på det gode utvalget de har. Legger ved noen bilder under av noen av mine favoritter.

(Hvis du følger henne på Snapchat så får du en rabattkode på hele 50% på det dyreste i handlekurven din! Snap: veronicanjensen)

----> www.miostile-design.no <----

Likes

Comments

Før og etter

Ett av rommene vi er ferdige med å pusse opp siden vi kjøpte huset, er stua. Det er helt utrulig stor forskjell og veldig mye lysere og luftigere synes jeg.

Før gikk hele stua i samme fargetone. Vegger, tak og gulv var akkurat det samme, noe som gjorde at det ble veldig mørkt og kjedelig etter min mening. Vi valgte å beholde veggene, bare male over de for å beholde noe fra sånn det var i utgangspunktet. Synes det er kjekt og viktig å ta vare på noe av det som er i huset fra før. Liker ikke at alt er helt nymoderne og glatt, og da passet veggene perfekt akkurat sånn de var bare i en annen fargetone.

Taket var ikke helt sånn vi ville ha det, så der valgte vi å legge gipsplater, sparkle, pusse og male for å få ønsket resultat. For å få bedre lys endte vi opp med spotter i taket, noe jeg er veldig glad for at vi valgte da det var veldig lite lys fra før i stua. Gulvet vi valgte er i en gråtone som også taes igjen i bjelkene i taket. Hele stua går egentlig igjen i grålige, hvite og beige toner.

Det er litt småpjask igjen, noen brytere vi må fikse på og sånn i "gangen" mot soverommet og kjøkkenet. Og det skal vi fikse så raskt som mulig.

(Som dere ser på noen av bildene har de som bodde her før oss begynt og malt veggene, men ikke fullført.)

Da kommer det et stort bildedryss med før og etter bilder av stua. Enjoy!


Likes

Comments