Header

Foto: Ellos


God förmiddag, eller ett sent godmorgon!

Här har det varit stök sedan halv 6 denna morgon, från en morgonpigg person som jag är. De sista dagarna av oktober här bjuder på både höstrusk och lite frost på mornarna nu. Ja, de kyliga delen av året börjar göra sig påmind minst sagt :P

Julinredningen börjar fylla butikerna just nu, lika tidigt som varje år! Och med bilder som dessa kan jag väl inte förneka att jag längtar lite extra, julälskare som jag är. Hade jag fått bestämma, hade julgranen fått flytta in redan i november. Men nej, min familj tycker redan jag är så tidig med julpynt och julgran varje år som ser 1 december som mitt startskott, haha. Nåväl.. Drömma och planera kan man allt göra redan nu!

Och välkommen till er som ramlade in på min sida efter mitt inlägg igår, vad roligt! Jag startade denna blogg mest för skrivandet skull, att få uttrycka mig i skrift med reflektioner och tankar när de faller sig in. Det är ju trots allt väldigt roligt att ha något att titta tillbaka på :)

Nu ska jag komma igång med lite städning här hemma, innan dagen flyger bort helt. Ha en fin torsdag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


"Du ser lycklig ut."

Ja, jag är lycklig, svarar jag.


Där sitter jag på trappavsatsen till min mormors hus, i byn där jag växte upp. Det är försommar, värmen har inte riktigt hunnit kommit än och vårsolen försöker finna de smala sprickor i molnen som täcker skyn. Runt huset sträcker sig ängar och skog. Bortsett från någon bil i timmen som kör förbi uppe på vägen, är det knäpptyst. Jag kan höra fågelkvitter, och doften av blött gräs gör sig till känna. Där sitter jag, helt inne i mig egen värld, i full harmoni med mig själv.

I skrivande stund sitter jag i vår soffa, min och min sambos, och tittar på en av de tre hyllor som hunnit ta sin plats på väggen som ska bli min bokhylla. Fem av alla böcker jag fått med mig hit har fått flytta in redan, och jag kommer på mig själv att jag suttit här med min kopp te och tittat på denna hylla i 20 minuter.. Innan vi flyttade ihop, trodde inte min pojkvän på mig att jag inte brukar titta på tv så mycket. Detta var helt obegripligt för honom. "Men vad gör du när du har tråkigt då?". Jag brukar inte känna den tristessen, svarade jag. När vi hade bott ihop i någon vecka, tyckte han mitt beteende fortfarande var obegripligt. Men denna gång blandat med en annan fundersamhet, att jag kunde sitta i soffan och bara vara, utan att tvn skulle stå på i bakgrunden. Han sa till mig en gång, att bara synen av detta gjorde honom stressad. Jag kunde inte annat än skratta.

Ja, jag är lycklig. Och det har ingenting med allt det runtom. Jag är lycklig, för jag har allt jag behöver i mitt liv - nuet.


Och förresten, välkommen hit!


Likes

Comments