MITT LÄGENHETSPROJEKT:

Godmorgon onsdag, hoppas att ni alla mår bra! Okej, nu ska vi snacka inredning! Jag flyttar ut ur min lägenhet i februari. Lämnar min lilla tvåa för en större och framför mig står ett litet renoveringsprojekt. Golvet och väggarna kommer först och främst att göras om, i hela lägenheten. Det kommer att bli ett parkettgolv och väggarna kommer att målas i en ljusgrå färg. Därefter kommer en del andra förändringar att ske..

Det här ska jag göra:

Hallen: Jag har en någorlunda stor hall, i början av den kommer jag att lägga ett klassiskt stengolv.

Köket: Byta ut i princip allt, jag tänker mig gråa luckor, svarta stenskivor och vita väggar.

Sovrum: Förutom väggar och golv kommer jag att försöka bygga en platsbyggd garderob längs ena väggen, därefter: KLART!

Badrummet: Här skall kaklas och rivas! Jag har ju en riktig marmor-dröm till badrum just nu. Men vet ni? Jag har tröttnat ganska rejält på det. Jag vill ha ett helsvart badrum, alternativt klassiskt svart-vitt. Här har jag ännu inte bestämt mig helt...

Vardagsrum: Här ska egentligen inget speciellt göras, förutom då golv och väggar.

Snart! Kommer jag att visa er förebilder på lägenheten. Den är redan fin, så jag kan bara drömma om hur fin den kommer att bli sen!

Soffor.. Jag älskar soffor. Det bästa av allt är att nu kan jag ha två! Antingen i vinkel eller mitt emot varandra som på bilden till vänster ovan. Det är oslagbart snyggt! Vad tycker ni?

Tavlor eller stuckatur.. Hmm, ja skulle jag få välja skulle jag sätta upp en makalös stuckatur i vardagsrummet. Dock känns rummet för litet för en mastig stuckatur, så jag kommer att satsa på en tavelvägg istället. Förmodligen är det också mer vänligt för plånboken..

I mitt kök kommer jag att satsa på grått. Marmorskivor? Aldrig mer. Det blir hemska fläckar så fort du inte använder skärbräda, och det är inte praktiskt för fem öre. Dessutom tycker jag att det är minst lika snyggt med nästan helt svarta stenskivor. Jag hoppas och ber att jag får plats med en liten vinkyl som bilden ovan. Jag kommer att ha hela luckor, förutom i ett skåp där alla glas ska stå. Där blir det vitrin!

Badrum! Här vill jag helst av allt ha helsvart, som jag skrev i början av inlägget. Det är så snyggt, om ni frågar mig. Här vill jag skapa hotellkänsla!

Hallen då? I början vill jag helst ha ett svartvitt-rutigt golv liknande bilderna ovan. Kommer även att sätta upp garderober längst ena sidan och på den andra, en rokoko-byrå i svart med mässingsdetaljer. Ovanför den slänger jag upp en spegel, det tror jag blir en riktig hit.

Är ni spända på att se mer? I veckan kommer ett inlägg på hur lägenheten ser ut just nu!

Gillar

Kommentarer

Enna
Enna,
wow! Ska bli så kul att se hur resultatet blir! Sayyeastofashion.blogg.se
Sofia
Sofia,
OBSOBS! Förlåt på förhand om du "tar illa upp" eller tycker denna frågade är opassande, då behöver du inte ens godkänna den. Hur tusan har du råd med din(a) lägenhet(er) och allt annat fint du har, resor du åker på och restaurangbesök? Vad jobbar du med? Vi är lika gamla, jag jobbar 40 timmarsveckor och varje helg för att få ta del av bra OB. Får ut vad jag tycker är mycket för en 21-åring utan utbildning men det räcker inte på långa vägar till allt jag skulle vilja ha, så klart. Förstår att det inte är någon magi du använder dig av men är det rimligt för vem som helst att ha allt du har vid den här åldern? Jag har ingen baktanke med frågorna och jag förstår att du kanske inte vill svara, men vissa är ju inte alls brydda om pengar så jag testar ställa den i alla fall. Jag kanske borde formulerat mig annorlunda här och där men jag har inga elaka intentioner med den här kommentaren:) Jag tycker att du lever ett så inspirerande liv (på ytan, det är ju det enda jag ser). Tycker verkligen om din blogg och du verkar ju superhärlig. Du har också världens vackraste ansikte som jag är så avundsjuk på. Så fina drag!!
bygisela
bygisela,
Hej Sofia! Tack för din kommentar! Svar kan du läsa i mitt senaste blogginlägg <3 nouw.com/bygisela
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@

Nya inlägg