SVAR PÅ KOMMENTAR:


Hej! Hoppas att ni alla mår bra! Igår fick jag en kommentar, som jag tänkte svara på här i ett inlägg.

Sofia:
OBSOBS! Förlåt på förhand om du "tar illa upp" eller tycker denna frågade är opassande, då behöver du inte ens godkänna den. Hur tusan har du råd med din(a) lägenhet(er) och allt annat fint du har, resor du åker på och restaurangbesök? Vad jobbar du med? Vi är lika gamla, jag jobbar 40 timmarsveckor och varje helg för att få ta del av bra OB. Får ut vad jag tycker är mycket för en 21-åring utan utbildning men det räcker inte på långa vägar till allt jag skulle vilja ha, så klart. Förstår att det inte är någon magi du använder dig av men är det rimligt för vem som helst att ha allt du har vid den här åldern? Jag har ingen baktanke med frågorna och jag förstår att du kanske inte vill svara, men vissa är ju inte alls brydda om pengar så jag testar ställa den i alla fall. Jag kanske borde formulerat mig annorlunda här och där men jag har inga elaka intentioner med den här kommentaren:) Jag tycker att du lever ett så inspirerande liv (på ytan, det är ju det enda jag ser). Tycker verkligen om din blogg och du verkar ju superhärlig. Du har också världens vackraste ansikte som jag är så avundsjuk på. Så fina drag!!

MITT SVAR:

Hej Sofia!

För det första behöver du inte be om ursäkt för din kommentar, den är inte taskig någonstans, jag förstår att du undrar! Och tack, för dina fina komplimanger, det blir jag så glad över.

Det första jag vill säga är att ja, via min blogg och instagram känner ni mig bara på ytan. MEN ja, jag har ett fantastiskt liv. Självklart med upp och- nedgångar: som för alla andra. Något jag haft med mig sedan jag varit liten är att alltid tänka positivt, jag har alltid varit en väldigt glad människa vilket förmodligen syns i mina sociala medier.

Till den andra biten, pengar och ekonomi. När jag var yngre, i 14:års åldern fick jag lära mig att man måste jobba hårt för pengar, det är inget som kommer av sig självt. Jag slutade få månadspeng och tog istället städjobb där jag var en gång i veckan, för att kunna få ihop en slant som jag sedan kunde lägga undan. Jag har alltid tyckt om att jobba. Det här året har det hänt väldigt mycket just på den fronten, jag började 2017 med att avsluta mitt gamla jobb på Albins husbilar där jag jobbade med annonsering. Därefter började jag på Ur & Penns huvudkontor, under sommaren var jag ledig och i höstas tog jag en praktikplats på Lifestyle Publishing där jag sedan slutade. Hoppade direkt på heltid + helger på Steningekompaniet där jag annars också jobbar extra.

Som ni alla vet så ska jag inom kort att flytta till min nya lägenhet. Jag har fått möjligheten att få väldigt mycket hjälp av mina föräldrar när det kommer till då, lägenhetsköp. Min pappa har alltid jobbat väldigt hårt, han är min största inspirationskälla. Just därav har jag kunnat få hjälp med min lägenhet. Självklart har jag ju inte kvar båda, Grevgatan, där jag bor nu är såld och i februari går flyttlasset till den nya. Självklart betalar jag ränta, hyra och amortering själv.

Jag reser ofta, nästan varje gång går flyget till Barcelona då vi har n bostad där. Väldigt praktiskt då jag faktiskt inte gillar att bo på hotell så ofta. Såklart älskar jag också Barcelona, det toppar min lista på favoritplatser.

Något annat som jag ofta brukade få kommentarer för är min shopping, främst mina väskor. Jag skrev för länge sedan ett inlägg om det som jag inte hittar just nu, däremot hittade jag en artikel som publicerades på Nyheter24 om samma sak, där berättar jag kort om det. Artikeln kan ni läsa här.Gillar

Kommentarer

Enna
Enna,
Tycker det är så inspirerande när man vid sådan ung ålder kan unna sig det man vill!✨✨❤️ Sayyeastofashion.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@

Nya inlägg