Jag känner mig som en tant när jag hela tiden säger "tiden det går så fort, jag hinner inte med" men det är verkligen så jag känner just nu. På ett sätt är det fantastiskt men på ett annat sätt lite skrämmande, det är ju så himla mycket man vill hinna med att göra...

Funderingar och tankar vi har just nu är nog elen, vilka rum vill vi ha lampa och vilka spottar? Vart vill vi ha uttag? Hur många uttag? osv.. Tips någon?

Sen har vi ju det här med fönsterna.. Vi har beställt med vi behöver göra några ändringar. Altan och balkongdörrar t.ex. ska de vara glas hela vägen ner eller vill vi bara ha halva? ska de vara spröjs eller inte? Det är så sjukt svårt när man inte ser det framför sig tycker jag.. Nu blir det nog helglas utan spröjs till balkongen, det kommer ju ändå vara räcke där som täcker för insyn tänker vi. Sen blir det "halvtäckande" på altandörren från tvättstugan med korsspröjs och helglas utan spröjs på altandörrarna utifrån köket. Jag hoppas det kommer bli bra :)

Vi har bestämt oss för att ha en L-trappa med trappsteg hela vägen, ingen platå eller vad man kallar det. Under trappan blir det ett förråd för våra ytterkläder och ett litet krypin till Ebbot!

Jag har vart dålig som vanligt på att uppdatera, haha.. Så här kommer en massa bilder på vad vi hunnit med.

PUSS!Övervåningen har reglats och man kan nu se hur rummen kommer att vara (dock inte på denna bild).

Badrum på övervåning. Dock ska vi ta bort det lilla fönstret då det ska stå ett badkar där och vi känner att det kommer komma tillräckligt med ljus från takfönstret.

Vårt sovrum där det också blir en balkong.

T jobbar på.

Den stora öppningen från matsalen ut till altanen.

Kort tagit från matsalen mot köket.

Kort tagit från matsalen mot köket till vänster och gången till vardagsrummet som man skymtar längst bort.

Matsalen.

ingång till tvättstuga till vänster och vardagsrum rakt fram.

Från vardagsrummet mot matsalen.

Del av köket.

haha första fikan i "trädgården".

​En mysig första maj! T den stollen badade.......

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments