Hej alle

Igår var jeg ude og shoppe, og så fandt jeg den her flotte bluse i h&m. Til 90kr! Ved ikke, hvad førprisen har været, men det var da ihvertfald billigt. Købte lidt forskellige ting, bl.a. nogen smykker og noget makeup. Det var på ros torv, og lige den dag var Julia Sofia på besøg med hendes familie og noblenordic, så der var jeg ovre med min søster, som gerne ville have taget billeder med dem. Jeg købte også et par af hendes ansigtsmasker og en makeupbørste.

Om aftenen skulle vi til fødselsdagsting, hvor vi skulle ud og spise i anledning af min mormors fødselsdag. Der besluttede jeg mig så for at tage blusen på, da man jo altid gerne vil bruge sit nyindkøbte. Sammen med blusen tog jeg en rød læbestift og noget andet makeup, og jeg synes egentligt talt resultat blev ret flot. Følte mig ihvertfald ret fin og halv-sej fordi jeg turde.

Håber I havde en dejlig weekend og får shoppet en del.

Knus Freja <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle

Håber I har haft en dejligt weekend. Det havde jeg ihvertfald, var både på arbejde og så sammen med mine venner til noget hyggedruk om aftenen lørdag.

Her, mandag, startede vi, min skole, på projektuge. Faktisk startede vi i fredags, men sådan rigtigt i dag. Det var meningen, at min gruppe og jeg skulle have været oppe på skolen og fået vejledning af vores lærer, men en af pigerne i vores gruppe havde fået influenza, så vi blev enige om at arbejde hjemmefra i dag. De fleste af mine toge mod Holbæk var også aflyste, og det passede mig egentligt fint med god tid om morgenen. Det brugte jeg på at lave æg og bacon til min mor og jeg, og bagefter spiste jeg i sengen.

Jeg har selfølgelig også skrevet, og arbejdet på opgaven. Vi har om terrorisme, og der er massere indhold at læse om.

Resten af ugen ved jeg ikke hvad vil byde på, det afhænger ret meget af, om hun bliver rask. Dog håber jeg, hun snart er klar igen, ellers tror jeg det går ret ned af bakke for os. Vi må håbe på det bedste ihvertfald.

Knus Freja❤️

PS. Billede af min dejlige hund, som altid er klar på at putte med mig, hvis jeg er hjemme, og som forhåbentligt er drægtig.

Likes

Comments

Hej alle

Igår var det den traditionelle aften med galla
på min skole. Jeg fik fri kl. 13, og regnede egentligt med, at jeg ville have god tid til at gøre mig klar til kl. 17, hvor vi skulle komme. Men da jeg sad på stationen med min veninde, fik hun mig overtalt til at tage det senere tog og spise pommes fritter istedet for. Jeg skulle også nå i Matas og købe nogen småting til at gøre mig klar, så da jeg kom hjem, havde jeg halvanden time til at gå i bad, lægge makeup, ordne hår og klare resten af mit outfit med detaljer. Det var stressende!

På vejen til galla hentede vi en af mine veninder, som skulle køre med, da hun kun bor 5 minutter fra mig, og det så var det smarteste.

Når man ankommer til gallaen, skal pigerne være i en samlingssal, imens drengene er i en anden bygning. Så stod vi lige der, og hilste på folk, og fik lidt af skolens velkomstdrink. Da det ligesom startede, gik det ud på, at drengene, en af gangen, skal gå ind i samlingssalen, med alle pigerne fra skolen, og så sige i en mikrofon, hvem deres date er. Det er i øvrigt, sådan det foregår hvert år, og man vælger ikke selv sin date. I år var der gået noget galt, så min veninde og jeg fik ikke nogen date, da han var kommet til at sige forkert.

Resten af aftenen forløb meget hyggeligt med god mad, les lanciers, og til sidst danse ting med dj. Det var ret mærkeligt, men også ret sjovt. Det hele sluttede kl. 22, men klokken blev ret mange, inden jeg kom hjem, og gik i seng. Heldigvis startede vi på projektuge idag, så vi skulle møde kl. 9, og kunne gå kl. 11.

God Weekend.

Knus Freja<3

Likes

Comments

Hej alle
I dag, tirsdag, har jeg brugt hjemme fra skole, da jeg vågnede op med slem hovedpine. Det er noget jeg engang imellem har, men det er bestemt blevet bedre i løbet af de seneste måneder. Måske fordi jeg har lagt mit liv om med en sundere livsstil og nogen andre, bedre venner, som gør mig glad i hverdagen.

Jeg kan egentligt godt lide at være hjemme fra skole. Nu skal det ikke lyde som om, at jeg er den store pjækkerøv, men når jeg nu er hjemme, så synes jeg, det er rart at have huset for mig selv. En sådan dag går med at indhente noget søvn og så ligge i sengen med min dejlige hund og se en film eller lige for tiden, pakke flyttekasser ud.

Og frokosten er også dejlig, for så kan man jo lave lige hvad man har lyst til eller lade være, hvis det er det som man vil. Nå, men her til aften har jeg fået det godt igen, og så vil jeg gå tidligere i seng, så jeg kan vågne op imorgen til en god dag. Håber I også får en dejlig onsdag!

Knus Freja<3

Likes

Comments

​Hej folkens 

Nu er der lige gået et par dage siden sidst, og det er fordi jeg har haft travlt med at flytte. Min familie og jeg er nemlig flyttet til Roskilde idag, hvilket har været meget tidskrævende. Man finder virkelig ud af hvor meget (lort) man har når man sådan begynder at pakke ting i flyttekasser, og finder også ting frem, som man helt havde glemt, at man ejede. Både på godt og ondt.

 Vi startede tidligere på ugen med at flytte noget tøj og sådan lidt unødvendige ting ind i det nye hus, og så her lørdag,  fik vi flyttet senge, sofa, alle køkkenting osv. Det er meget spændende, og man får et helt andet syn på huset efter, at der er ved at komme møbler. Jeg tror, at det ender med at blive rigtig flot. Imorgen skal bruges på at flytte resten af vores ting, og så prøve at få styr på alt flytterodet, som der er overalt i huset. Jeg var på arbejde fra 14-20, så min familie har bare sat nogen af mine ting tilfældigt op på mit værelse, så derfor er der en smule rodet. Det må dog være imorgen, at det bliver ordnet. I aften vil jeg slappe af og nyde at ligge på en madres på mit nye værelse, og se en serie.  Det var jo popcorndag igår, så mon ikke der også bliver spist lidt af dem :)

Håber I har haft en dejlig lørdag. 


knus Freja <3

Likes

Comments

Hej folkens

Nu er vi efterhånden godt inde i det nye år, og med nye år følger nytårsfortsætter eller fornyelser af de gamle, som der ikke lykkedes. Men er det nu sådan en god ide? Lover vi ikke os selv for meget eller sætter for høje mål i forhold til, hvad vi kan overskue og opnå? Personligt synes jeg, at det kan være en god ide, men jeg synes ikke motivationen til f.eks. at tabe sig burde komme fra årsskiftet, men derimod fordi man gerne vil gøre noget godt for sig selv, og komme af med nogen ekstra kilo. Men hvis det kan hjælpe nogen med at opnå deres mål, så synes jeg, det er en rigtig god ide. Dog skal alt gøres med måde, og når man sætter sig sine mål, er det vigtigt at være lidt realistisk, så man ikke går død i dem efter en uge eller presser sig selv for hårdt.

Et eksempel kunne f.eks være at man ikke skal sige, " Jeg vil tabe mig 20 kilo på tre måneder", men måske derimod prøve med " Jeg vil dyrke mere motion og spise sundere, så jeg kan tabe mig og få det bedre med min krop". Det tror jeg man vil få meget mere ud af, og så er der heller ikke et konkret mål, men mere en tanke om det man gerne vil opnå. Så tror jeg det er lettere at holde det. Dette tror jeg iøvrigt også gælder i alle andre mål man sætter sig for. Og det er uanset om det gælder en lavere vægt eller en højere karakter i skolen osv.

Jeg siger selfølgelig ikke, at man ikke må have høje ambitioner, og sigte efter de bedst mulige resultater. Hvis du kender dig selv godt, og ved at det fungerer bedst for dig ved at presse lidt på, så er det selfølgelig det helt rigtige for dig. Vi er jo alle forskellige, og hvad der fungerer for en, virker måske ikke for en anden.

- knus Freja <3

Likes

Comments

Hej alle

Jeg har lavet denne blog for at andre unge og interesserede kan følge med i mit liv, og måske relatere til nogen af de ting, jeg oplever . Der kommer til at være historier fra mit eget liv, gode tips til hverdagen og nogen forskellige overvejelser i forhold til nutidens ungdom.

Jeg vil lige starte med at fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder Freja, og jeg er 15 år. Jeg går i 9 klasse, og næste år skal jeg til USA i et år på high school. Jeg arbejder i weekenderne i Føtex men jeg elsker også af at tage til fester eller 'hyggedruk' med mine venner. Jeg synes også det er super fedt at tage ud at shoppe eller bare tage på 'maccen'. Jeg håber I vil følge med på bloggen, og det ville være dejligt med nogle gode råd eller kommentarer.

-knus Freja<3

ps. hvem elsker ikke bare starbucks?!

Likes

Comments

Instagram@frejaborre