Det er ret relevant for mig at skrive et indlæg om kosmetiske operationer, fordi jeg selv skal have lavet min næse til sommer (I can't wait!)

Jeg er totalt med på ideen om, at hvis man er oprigtigt ked af noget ved ens udseende, og det kan blive bedre med en operation, så synes jeg man skal go for it. Men jeg synes også, man skal tænke sig grundigt om, fordi det er ikke noget, man bliver i nærheden af lykkelig af. Der er faktisk ingen i min familie eller nogen af mine venner, som forstår, hvorfor jeg vil have næsen lavet. Men jeg har været træt af min næse ligeså længe som jeg kan huske, så til sommer skal det ske! Og desuden får jeg operationen for min egen skyld.

Eftersom jeg er blevet opereret 5 gange i mit liv (fået fjernet blindtarm og 4 operationer i knæene), så skræmmer operationen mig egentlig slet ikke. Jeg vil både have lavet næseryggen, tippen og bredden, så faktisk lidt af det hele.

Jeg glæder mig til at dele resultatet med jer, kys

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Indlæg sponsoreret af Bodystore

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Dette er et lidt andet slags indlæg, end hvad jeg ellers har skrevet om. Jeg ELSKER at træne, men jeg kunne ikke altid skubbe mig selv ned i fitnesscenteret ligeså ofte, som jeg gerne ville. Men jeg har fundet ud af, at hjemmetræning er vejen frem for mig. Så jeg har for længe siden købt masser af træningsudstyr, og det gør at jeg får jeg trænet hver dag.

Så hvis du går med tanken om at melde dig ud af dit fitnesscenter, fordi du ikke får det brugt nok, så vil jeg klart anbefale at tjekke Body Store ud.

Jeg har lavet collagen på baggrund af hvad jeg selv kunne finde på at købe, eller som jeg har i forvejen. Det kan findes her: 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Håber det var inspirerende, kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Indlæg sponsoreret af Nelly

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Glædelig valentins dag! Det fejrer Nelly.com med 20% rabat på alt! Go treat yourself!

Jeg var så heldig at få blomster af Nichlas, og så har vi smeltet chokolade udover jordbær som vi gemmer til senere. Jeg havde flottet mig og inviteret Nichlas med ud og få sushi, men vi tager i stedet ud til min familie i sommerhus natten over, så vores datenight må vente til fredag (I can't wait).

Håber alle har en god dag, og nyder det gode vejr, kys.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Indlæg sponsoreret af Nelly

1. / 2. / 3. / 4.

Jeg har fundet nogle lækre jakke fund fra Nellys eget brand, og du kan lige nu få 20% rabat med rabatkoden: NLY20.

Rabatkoden gælder faktisk alle produkter fra Nellys egne brands.

Håber I får glæde af rabatkoden, kys

Likes

Comments

Sponsoreret af Hemerá Cosmetics

Jeg har store læber fra naturens side, men jeg er blevet helt vild med denne nye lip filler maske, som er en vegansk maske til at forkæle dine læber. Og den er ikke testet på dyr!

Maskerne indeholder det aktive molekyle hyaluronsyre, hvilket er det, der gør at læberne bliver efterladt fyldigere og fugtede. Så hvis du vil have dine læber til at se saftigere ud, så skal du helt sikkert prøve en lip filler maske.

Du kan få dem HER.

Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af Goodiebox

Jeg har været så heldig, at få lov til at lave en goodiebox giveaway. Jeg elsker hele goodiebox konceptet, så jeg er vildt glad for, at kunne give jer chancen for at vinde en box med selvforkælelse.

Den foregår på Instagram og der finder du også betingelserne. Tjek den ud HER.

Vinderen bliver fundet inden kl. 12 d. 8 februar, kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Indlæg sponsoreret af Nelly.com

1. / 2. / 3. / 4.

Jeg ELSKER lækkert undertøj, og derfor har jeg fundet noget flot undertøj, som ovenikøbet er på tilbud!

Jeg er vild med at bruge bh'er uden bøjle og uden fyld, og så synes jeg også små tynde bh'er er noget af det smukkeste. Nelly har sådan et flot udvalg af undertøj, som også er til en overkommelig pris.

Håber I nyder deres udsalg ligeså meget som jeg selv gør, kys

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har i noget tid lavet meget reklame igennem min Instagram, og jeg er blevet klar over, at virksomheder helst vil have, at man også har muligheden for at promovere produkter på en blog. Og eftersom jeg også har en hel del på hjertet, så tænkte jeg why not?

Så jeg glæder mig til at dele en masse lækre ting med jer alle, og der vil selvfølgelig også komme personlige indlæg.


Du kan finde tasken HER og øreringene HER.

Jeg håber, at I vil synes det er inspirerende at følge med.

Likes

Comments

Instagram@frederikkeberggren