Vardag

Hejsan!

I detta inlägg ska jag tipsa om 5 saker man kan göra på Sportlovet,2 av dem är till och med GRTIS att göra,så vidare nu har en mobil och lite fantasi!

1. Ha en foto-dag!

Nu har äntligen blivit ljusare ute och bra ljus = bra foton. Ta med dig din BFF,förälder eller syskon och gå ut och fota massa! Lägg sedan upp bilderna på din blogg,Instagram eller bara spara dem som ett minne!

2. Baka!

Vem älskar inte sötsaker? Och hur kul är det inte att samla ihop ett gäng kompisar för att baka eller bara sätta på hög musik och baka och dansa själv. Mina favorit kakor är Chokladbollar,det bästa är att man kan göra dem veganska och att man kan rulla dem vad som helst. Kakao,pärlsocker,kockos,strössel m.m.

3. Hitta nya personer att följa i sociala medier!

Trött på personerna i ditt Instagram-flöde eller händer det ingenting på Snapchat? Försök att hitta nya roliga personer att följa! Mina favoriter är...

Sabina Decireé

Alexandra "Kissie" Nilsson

Bianca Ingrosso

4. Ta hand om dig själv

Måla naglarna, lägg en ansiktsmask och ta ett varmt bad. Passa på att ta hand om dig själv medan du är ledig! Eller varför inte bjuda över din bästis och ha en mysdag!

5. Ha ett filmmaraton!

Mys ned dig i sängen med snacks och titta på alla möjliga filmer och serier som ser roliga ut! Gå in på Viaplay,Viafree,Dpaly,Netflix eller liknande och kolla på topplistan där då kan jag garantera dig att du kan hitta din nya favorit serie eller film!

Det var alla mina tips för idag men vem vet,imorgon kanske det kommer mer! På tal om det,VI HÖRS IMORGON<3

puss&kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon!

Nu är det äntligen en ny vecka,och inte vilken vecka som helst DET ÄR SPORTLOV. Det var så skönt att bara få sova så länge man ville idag,äta vad man vill och sitta i myskläder hela dagen. Igår tänkte jag att jag skulle gå upp tidigt,men så blev det ju inte riktigt,jag vaknade av väckarklockan kl 08.10. Men det gick inte att gå upp då så jag somnade om till 09.00 och gick det lättare att gå upp!

Jag gjorde min klassiska "lyx-maka". Den är inte så värst lyxig men jag kallar den ändå för det!

Jag kan lova att den är lika god som den ser ut!

puss&kram

Likes

Comments

Mode

Hejsan!

Jag känner att jag har varit lite OFF på bloggen den sinaste tiden. Jag vet inte riktgt varför men de jag vet är att imorgon börjar en ny vecka och nya tag. Eftersom att jag har sportlov så kommer jag kunna och framför allt hinna uppdatera bloggen varje dag,till och med 2 gånger per dag!

Idag var jag på kalas hos min älskad mormor,det var väldigt mysigt. Det som var mysigast var att jag och min systerson (på 14 månader) satt och tittade på babblarna. Fun fackt-jag kallas för Diddi och en av Babblarna hette ju Diddi,så de är kul!

T-Shirt-Zalando

Kjol-Vero Moda

Klocka-DW

Nu ska jag sätta mig framför datorn med lite te och macka,sedan sova så att jag kan vakna tidigt och vara utvilad! Vi hörs imorgon<3

puss&kram

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Hejsan!

Jag uppdaterade inget mer igår men jag ville bara umgås med min familj och mysa med dem. Igår åt hela familjen god mat och på kvällen åt vi Vaniljhjärtan framför TV:n.

Och jag har under den senaste tiden velat ha så mycket från NA-KD,jag har varit bokstavligt talat beroende av NA-KD`s Webshop,Instagram och alla deras Sociala Medier. Jag har mest velat ha från Therse Lindgrens klädkollektion,men alla deras kläder är så fina och moderiktiga. Det ända dårliga är att dem är rätt så dyra,det kosar nästa lika mycket att köra något från NA-KD som GANT.

Just nu är det lite nya vårkläder som jag vill köpa. Blommiga plagg är riktigt inne i vår och det tycker jag inte är jätte tråkigt. Sedan skulle jag även vilja ha ett pra nya jeans med en sådan fin ”söm” eller så på sidan. Jag vill också ha en ny trenchcoat helst i en rolig färg som den gröna eller en rosa.

Puss&Kram

Likes

Comments

God morgon!

Ältigen Onsdag idag,men det är ju inte bara onsdag…det är ju ALLA HJÄRTANS DAG också,den bästa högtiden. Det är så skönt att inte Alla Hjärtans Dag är kopplad till en specell relgion eller tro,man får tro på vad man vill och bara vara snälla mot varandra. Jag älskar högtider som går ut på att vara SNÄLL, för det är så viktigt i dagens samhälle,då det bra är hat,hat och lite kärlek.

Var snälla mot varandra idag<3

Eftersom att jag är singel (😉😉) ska jag inte göra något speciellt idag,bara umgås med min familj. I min familj har vi en tradition och det är att äta vaniljhjärtan på ALLA HJÄRTANS DAG,så det ska vi äta annars har vi inget mer inplanerat.

puss&kram

Likes

Comments