Om mig, Vardag, Bilder

Hej babes!
Blev inringd till min praktikplats imorse så var tvungen att jobba ett par timmar! Dock e jag hemma nu och precis stekt mig en äggmacka till mig och mamma, mums! Tagit lite bilder och enbart tagit det lugnt sen jag kom hem, kan vara rätt skönt att bara "inte göra någonting".
Nu blir de soffhäng och TV!
Puss

Likes

Comments

Om mig, Bilder, Vardag

Nu är det såhär, att jag behöver er hjälp! Rätt så mycket faktiskt..
Jag har son bloggbrist.. Känns som jag bara skriver om samma saker hela tiden! Så undrar jag, vad vill ni läsa om? Vad vill ni se för bilder? Vill ni ha nån tävling? Nån speciell video? Frågor?
Mata på med svar i kommentarerna! Snälla, behöver veta!
Puss

Likes

Comments

Hellu!
Nu har jag precis kommit hem, vi skulle tydligen bara och handla.
Just nu sitter vi och tar en liten fikapaus innan mormor ska gå och min bästis kommer hit efter nästan 2 veckor ifrån varandra (!) Ska bli såå mysigt.
Jag måste fixa lite i mitt rum oxå, ser ut som nån slängt in en bomb haha..

Kommer ett viktigt inlägg snart!!!
Puss

Likes

Comments

Vardag, Bilder

Godmorgon!
Mamma kom precis in och väckte mig o sa att hon skulle gå, o när hon kommer tillbaka ska vi tydligen åka nånstans. Men hon säger inte vart haha! Så nu ligger jag kvar i sängen hehe.. Men ska väll gå upp och stoppa i mig något att äta och kanske börja göra ordning mig? Ja, så får det bli!
Vi hörs senare med vad mamma hade för planer haha!
Puss

Likes

Comments

Bilder, Outfit, Vardag

Åhhhh vad arg jag blir, ingenting i bloggdesignen går som jag vill! Jag skriver in "Emma Larsson" som "header" och sen sparar jag, men nej! Blir så trött på sånt!
Menmen, hoppas det blir bra sen.

Jag ligger i soffan nu, har precis duschat. Har legat o pratat med en kompis i telefon i nästan 2,5 timmar haha! Mysigt.. Börjar bli ganska trött så tror jag ska ta något att äta och sen krypa ner!

Vad vill ni läsa om i bloggen? Vad vill ni se? Tell me så jag vet!
Puss

Likes

Comments

Bilder, Bilder, Bilder

Välkomna hit alla gamla och nya läsare! Jag hoppas detta ska rulla på lika bra som det gjorde på min förra blogg! Vi fortsätter som vanligt har jag tänkt, vi kör bara på helt enkelt!
Puss

Likes

Comments