Ni vet den där känslan att det är miljoner små saker som behövs göras, hälften är kanske inte ens viktiga men dem tar upp tid och stressar dig ändå.. Så känner jag just nu, sedan åker jag bort på torsdag och vill såklart ha allt klart då. Imorgon tänker jag börja dagen med en långpromenad på mitt favoritställe och sen verkligen (försöka) sortera bort det som egentligen inte är nödvändigt som att klippa gräset, det finns kvar nästa vecka också.. Just nu ligger jag i sängen med en hund tätt ingosad med huvudet på min mage djupt snarkandes. Fantastiskt mysigt! Det tar verkligen ner en på jorden och man stannar upp i nuet❤️
Godnatt 🌿

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tog en promenad med lillan i bästa söndags skrud, baggy jeans och stickat! Nu möter man inte så många här ute på vischan men de jag mötte kollade på mig som jag var en Alien och jag är rätt säker på att några undrade om jag var vilse eller blind.. För så fort solen kommer fram så måste man ha linne och shorts! Det står tydligen i Sveriges grundlag. Att det är 15 grader och blåser som fan var inget undantag.

Likes

Comments

Vaknar av att hundarna snarkar och är långt bort i drömmarna 😍 hela hjärtat blir fyllt av kärlek när man ser dem så rofyllda! Börjar dagen med en kopp te och svara på lite mail i sängen. Ligger och funderar på hur jag vill inreda i sovrummet, det känns så tomt. Vi har kommit fram till mer textilier och en blå nyans som fondvägg, men resten då? Grått som innan? Vitt? Eller hela rummet blått? Dörren ska bli vit iallafall!

Likes

Comments

Morgon ✨
Långt,sent möte igår. Självklart intressant men när vi börjar närma oss 5 timmar tar energin slut. I februari strax innan min operation slutade jag sova hela nätterna, då av nervositet nu vet jag inte. Jag kan vara riktigt trött men så fort jag lägger mig i sängen försvinner den känslan och jag blir helt tom, tänker inte på något men kan inte komma till ro.Två dagar i rad nu har jag sovit hela nätterna jag vart lycklig över att det hade vänt och tog ut segern i förskott men inatt var allt som vanligt svårt att somna och vaknar varannan timme. Känns som jag prövat det mest nu från teer till lugnande växter men det kanske vänder igen om ett tag. Så känner mig helt överkörd idag. Än så länge lugn morgon på jobbet om en stund ska vi båda åka och till skolan. Jag har tur som kan kombinera mitt studerande med jobbet.

Likes

Comments

Godförmiddag!

I fredags hade jag en telefon intervju som gick mindre bra, ni vet när den som ringer frågar Har du tid att prata en stund? Och man borde säga nej för man har nog med att jobba,köra bil och tänka samtidigt men är man drottningen av efterklok så är man. Sagt och gjord gjorde jag den rörigaste intervjun någonsin, till råga på det så hade jag sökt ca 5 jobb och jag hade ingen aning om vilket utav dem hon ringde ifrån. Igår ringde hon igen med inledningen - Klienten ville förvånansvärt nog träffa dig, är du ledig imorgon? Ni märker själva hur bra det måste samtalet måste ha varit haha! Så dags för intervju och jag har ingen aning om för vad men en utmaning är alltid kul!

Ha en toppen dag🌸

​Inser efter den här bilden hur sktiga mina skor va, men kan inte få allt! Haha

Likes

Comments

Tog en paus i all uppackning och åkte in till Stockholm och NK's vårvisning med mamma. Dubbla poäng på allt plus en massa erbjudanden kan hända att det vart några kassar... Hemma igen så laddade jag maskinen inför imorgon bitti, gick igenom och fyllde på veckans "att göra" Jag har kommit fram till att en mindre lista som jag fyller på allteftersom är mer effektiv än en stor från början.
Imorgon kommer dem från Anticimex och besiktigar huset så vi kan teckna hemförsäkring, lite nervös faktiskt. Det är ett lite äldre hus så känns som att de kan vara väldigt hårda i sin bedömning.

Likes

Comments

Ungefär lagom till att jag ska på Förbundsstämma och sen till Spanien så har jag fått en släng av mancold. Inte en vanlig förkylning utan den sorten som ger dig en käftsmäll och du ligger ned. (extra bevis; min andra halva har smittat mig och han var nere för räkning så då borde jag också vara det?) Fördelen är att jag har packat och packat om i huvudet ett tiotal gånger så den verkliga packningen kommer gå fort plus att jag hinner sitta och läsa alla handlingar.
Hoppas ni har en bättre dag haha! 🌸

Likes

Comments

Mysmorgon innan jobbet med tända ljus och Nyhetsmorgon. Gick och la mig utan energi,ont överallt och med lågt självförtroende. Sovit riktigt djupt och vaknade med ny energi och lite mer klarhet. Ibland måste man helt enkelt ladda om 🌸

Likes

Comments

Ligger mest i sängen och gör ingenting, jag är en väldigt energifylld människa men känner att jag orkar ingenting just nu. Kanske är bra så man verkligen vilar ut ordentligt. Lillan ska till veterinären om en stund och följa upp blåsljudet på hjärtat de hittade förra veckan. Hoppas att det inte är stort och går att kontrollera. Tror även att mina böcker äntligen kommer idag så jag kan komma igång med pluggandet, har fått uppgiften men inte böckerna vill verkligen komma igång! Delvis för att bli klar men också för att kunna öppna den dörr som sen utbildning är nyckeln till.
Ha en bra dag, kram på er
🌸

Likes

Comments

Höstig! Världens bästa Amanda! Hon håller till på Poze i Södertälje. 💁🏻💕

Likes

Comments