Ska till skolan nu. Vaknade med sjuk träningsvärk i benen, bara positivt 👍 puss/J

Likes

Comments

Äntligeeeeeeeeen tagga helg. Mådde piss imorse så jag stannade hemma. Men duktig som jag är pluggade jag nästan hela dagen. Mina betyg ska vara perfekto precis som jag vill ha dom när jag går ut nian. Åt pannkakor också förrästen. Sen sprang jag en runda med Celina och körde hård styrketräning på gymmet efter. Sen gick jag till emmis och kom typ nyss hem därifrån.
Puss/J

Likes

CommentsLikes

Comments

Tänkte just på det, att det finns så mycket man inte skriver på bloggen. Jävligt ytligt i så jävla stora drag egentligen haha. Iallafall jag och emma vi skriver LÅNGT ifrån personligt här. Klart det är så det fattar väl vem som helst men jag hade tyckt det varit roligare att läsa en jättepersonlig ärlig blogg med detaljer och där den visar hur den verkligen är som person. Okej ingen gör det haha.. Och om vi själva hade skrivit allting och våra innersta tankar hade ingen fattat oss typ hahaha för vi är så unika & jag älskar oss!

Puss/ J

Likes

Comments

Oj vi har inte bloggat på hela helgen.. FYFAN VAD DÅLIGT HÅLLER MED! Helgen har varit riktigt fet & vi har haft fullt upp så det är därför. Exakt fem månader tills vi åker till Serbien nu! Vi kommer ha det så jävla bäst, längtar..

Säg till om ni vill ha videoinlägg eller något vad som helst
Puss/J

Likes

Comments

Är så sjukt trött på skolan nu och det har bara gått två veckor, jaja får väl försöka kämpa mig igenom denna dagen också. Efter skolan ska nog jag,Johanna och Nick till jensens och efter det blir det och hyra några filmer haha. Nu måste jag återgå till att skriva sån dryg uppsats om Selma Lagerlöf haha. puss/e

Likes

Comments

Att vi har bloggat dåligt på senaste tiden, förlåååååt! Efter skolan åkte jag till Bunkeflo och mötte upp emma sen åkte vi hem igen så kom nick så pluggade vi en stund sen gymmade vi på kvällen. Duktiga, nu är det bara att fortsätta kämpa sig genom de tre sista skoldagarna innan helg igen!
Puss/J

Likes

Comments