Dom här kuddarna är ifrån HM HOME. Pastelliga färger i rosa och blått, I like it💗.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kl: 04.00 så steg vi upp och så åkte vi till flygfältet. Omkring klockan 06.00 så åt vi frukost på flygfältet i ett café, jag åt croissant och drack smoothie , det var en blåbärs smoothie. Det var gott. Sen när vi kom till hotellet och har packat upp allt så gick vi till en resturang på hotellet , mamma och jag delade en pizza, den var så god ❤️. Sen efter så solade vi och simmade.

Sen på kvällen så gick vi ut o åt.. Jag åt spagetti bolongnese.

Likes

Comments

Idag så var jag och min kusin Cindy till Spices för att äta. Det var jättegott 😋👍🏼. Före vi for till Spices så var vi i simhallen.

Likes

Comments

Denhär tröjan köpte jag i Stockholm, den är köpt på Zara. Färgen är terracotta. Den är ganska lång och den har öppen slits i sidan. 

Likes

Comments

​På Söndagen så for vi på spa i Nådendal, en pool var supervarm, det var skönt och det fanns också andra pooler där. Sen så åkte vi till Ikea, vi åt mat där och vi tittade på inredning och sen så åkte vi hem. Vi har haft en jätterolig resa 😄.

Likes

Comments

På Fredagen så blev det sportlov, så efter skolan så åkte vi till Åbo. Jag hade en kompis med, hon heter Alicia och hennes familj och min familj kom med. Vi åkte med Silja Line från Åbo till Stockholm. På Lördagen så åkte vi tunnelbana, vi åt frukost på ett hotell. Sen så for vi till ett museum, det heter Naturhistoriska riksmuseét🤗. Vi såg också en hamburgare på cykel😂😂😂.
Det här är innertaket i Naturhistoriska riksmuseét. 

Som lunch åt jag en hamburgare, den var jättegod👍🏼😋. Efter lunchen så började vi shoppa.

Dom här grejerna köpte jag under resan, jag köpte också andra grejer.

Likes

Comments

På lördagskvällen så kom Ellen till mig, för att sova över. Vi åt tacos, vi tittade på Melodifestivalen och vi åt snacks. Det var trevligt 😁. Jag tyckte att Benjamin Ingrosso och Mariette Hansson var bra. Vi åt godis, chips och popcorn😋. 

Likes

Comments

Idag så var jag på Öjberget med kompisar. Vi körde slalom i ett par timmar. 

Likes

Comments

Hej! Här kommer det bilder från Fredagsmyset💗. Jag tittade på en film och tog det lungt. Det var gott med donits och te☺️😋. På eftermiddagen så var jag på en sånglektion och gitarrlektion.

Likes

Comments

Den var god, mums😋.

Likes

Comments