Vår start på høstferien.

Endelig er uken her. Uken vi har sett frem til en god stund. Siden sommerferien faktisk. Vi skal endelig ha litt velfortjent høstferie sammen. Levi og jeg. Vi avslutter helgen og starter uken i Oslo. Hos hotell onkler. Og vi bare digger det.

Dagen idag har vært veldig rolig. Vi har sitte på hver vår mac alle sammen og bare vært asosiale sammen. Spist god mat og drukket masse sukkerfri brus. Det er ferie.

Tross relativt fornuftige valg hva mat angår er det nok en kveld med høyt blodsukker på lille. Jeg ser det justerer seg, sakte men sikkert, men det gjør fortsatt vondt i mammahjertet. Som dere sikkert har fått med dere i mange av de andre innleggene mine med samme emne. Så her sitter jeg nå. Planlegger mat fremover for at det kanskje skal bli bedre. Nå skal det virkelig testes ut litt lavkarbo. Det har vi faktisk godt av alle sammen. Kjenner det på bukselinningen.

Så det søkes i masse deilige oppskrifter på nett og plottes inn i en matplan. Det bare må gjøres nå. Det er så lett å tenke at det går bra, men vet du hva, det går faen ikke bra. Alle varsellampene lyser. Senskader og komplikasjoner. Det vil jeg ikke være årsaken til. Fra nå av blir det masse lavkarbo og ennå mer grønnsaker. Heldigvis er han veldig enkel å ha med å gjøre når det kommer til mat. Han liker A L T. Det er jeg takknemlig for. Det er "riktig" unge i husholdningen som har fått diabetes type 1 hvis det går an å si noe så åndssvakt og sykt.

Det er lett å si jeg er stolt. Mammahjertet sprekker. Jeg går ut ifra at de fleste andre føler det likt for sine egne barn. Det gjør vondt. Bare jeg ser på han får jeg klump i halsen. Om vi skulle være så heldige å få en liten en til etterhvert, vil jeg elske noen andre like mye? Jeg skjønner at jeg vil gjøre det, men det er ufattelig rart å tenke på. Det har jo liksom alltid vært han her og meg mot resten av verden frem til for halvannet år siden. Det er sykt hvordan et annet menneske kan forandre på livet ditt, også i en så positiv retning. Jeg digger det 🖤

#mamma #mammalivet #diabetestyp1 #vimedbarn

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229