#THE STRUGGLE IS REAL

Det er mandag, og quotes som: "give me a coffe as big as my ass" florerer på instagram. Jeg er litt enig, selvom at den kaffen ikke hadde blitt stor stakkars. Haha.. Men dagen startet heldigvis veldig bra! i våknet for en gangs skyld før klokken ringte. Allright å ha en sulten pus i hus som ikke er redd for å tråkke på ansiktene våre for å vekke oss! Han kunne jo faktisk skimte bunnen av matskålen. Da er det nemlig tomt da.

Det var utrolig deilig å kunne ligge litt i senga og skravle med gutten min før det bar avgårde på skolen og pappauke. Snakke om hva vi har gjort denne uken og avtale at det bare er å ringe mamma hvis det er noe! Diskutere hva vi skal ha på frokosten og lignene. Og takke nei til å bli sminket før mamma skulle på jobb. Mamma hadde litt lyst til å gjøre det selv idag. Tror ikke det var det som gjorde at jeg ikke ble årets mamma😏

Det tror jeg nemlig var på grunn av noe helt annet denne dagen. Jeg leste på facebook for en times tid siden at de var så spent på å se hvordan klassebildene ble!! Dæsken døtte. Jaja.. Det blir et godt minne da. Kosebukse og fleecegenser er jo litt sjarmerende det og. Men planen var en annen. Det innrømmer jeg!

The struggle is real synes jeg oppsummerer veldig mye. Er ikke så lett å få med seg alt! Ha en fortsatt fin mandag da alle!

​#mamma #mammallivet #thestruggleisreal #mom #mommylife #skolegutt #åretsmamma #deterikkemeg #mammablogg #mommyblogg #lifestyle #lifestyleblogger 

Liker

Kommentarer