The elephant in the room

Dette her er min baby. Min baby for snart syv år siden. Baby? Har jeg hatt en baby? Det føles ikke sånn ut.

Denne babyen har blitt stor. Egne meninger. Til tider skarpe meninger, noe jeg setter pris på. Denne baby-elefanten har blitt til en kar jeg alltids kan finne en diskusjon med, hvis en av oss gidder. Jeg har da allerede fått høre «dette gidder jeg ikke diskutere, mamma». Det handlet mest sannsynlig om leggetid.

At han her blir åtte år i januar er morsomt og noe helt insane skummelt å tenke på. Åtte år! Jeg husker den natten han ble født, og vi lå på sykehuset. Jeg mistet veldig mye blod (skal ikke bli for ekkel og gå inn i detaljer) og var ikke helt meg selv før kanskje tre dager senere. Eller ble jeg noen gang meg selv? Neppe.. men uansett, jeg husker jeg lå der i den ekle sykehussengen sammen med tre eller fire andre mødre. Ikke i samme sengen da altså, men samme rommet. Levi var den eneste som ikke gråt. Det var kult. Jeg lå med han i armkroken. Lille bossen. Jeg tenkte at når jeg blir tretti blir han åtte. Det er heldigvis lenge til.

Det er på tide å snakke om elefanten i rommet her nå altså. Jeg er ikke lenger den unge moren med den søte lille babyen. Jeg er hu dama med den store ungen. Jeg har faktisk blitt hu på jobben med det eldste barnet. Jeg har blitt henne! Jeg visste jo han ville bli større, men at det tok så kort tid å komme hit var jo kanskje litt sprøtt.

Det renner inn tips om hvordan jeg skal få flere barn også. Altså, jeg vet hva som skal til, men det sprekeste forslaget hittil var fra Kari Nordmann på godt over sytti år. «Det er jo bare å ta seg en tur på byen er det ikke?» Ehm jo, nei, altså. Nei.

Hadde vært helt rått koselig med en liten en til, men begynner å venne meg til at jeg er hu med den svære ungen, alt annet tar vi som en bonus. (Les ikke overraskelse) ✌🏼😬😅

#singelasfuck #baby #babytid #barsel #barseltid #elefant #karneval #alenemor #singelmamma #mammalivet #mammablogger #mamma #lol

snap: elinpauls1

instagram: life, by.elin

facebook: U9Q

Liker

Kommentarer

Tinaask
Tinaask,
Så herlig bilde! <3
nouw.com/tinaask
byelinpaulsen
byelinpaulsen,
Takk! Ett av mine favoritter 😍
nouw.com/byelinpaulsen
alexandraflaa
alexandraflaa,