Sovesofa i stua? Med eller uten selskap som varmer? Who knows?

Vi snakker selvfølgelig noe varmt og drikke og en eventuell dyne.

snap: elinpauls1

instagram: this.collected.memory

facebook: U9Q

Du vet. Sånn typisk søndag? Ikke sånn typisk fyllesyk søndag. Bare en sånn typisk trøtt søndag. Du ser frem til en søndag i pysj. Roeng på tv. Går på tv2. Min guilty pleasure. Sjokolademelk. Jeg var nemlig i et 30-årslag i går så da kjøper jeg alltid sjokolademelk til dagen derpå. Men det ble heldigvis rolig, så trenger den ikke, men koser meg med den forde.

Du ser for deg å lage sovesofa i stua. Kanskje dyne og pute? Kanskje ikke? Hvem vet? Men ihvertfall pysj. Jeg tror huseierne mine prøver å fete meg opp og, så fantaserer litt om å ligge på sofaen og spise opp all sjokoladen jeg har fått av de.

Også kanskje litt kaffe? Og fortsette på bildet jeg begynte på for en liten stund siden? Fortsatt i pysj selvfølgelig!

Så våkner du da. Ser det er veldig fint vær ute, men tenker at søndagen skal gjennomføres etter planen. Sovner litt igjen. Våknet en stund senere. Så skinner faen meg sola. Bare tanken på å gjennomføre en så lat søndag gir meg magesår. Og dårlig samvittighet.

Man står opp. Setter på tv’n. Roeng da selvfølgelig. Ler og koser meg. Gjør en enormt stor feil. Ser ut av vinduet. Sola skinner som bare rakkern. F***.

Sola vant. Tramper opp av sofaen. Musikk i øret. På med uteklær. Ut. Føler litt at søndagen er ødelagt. Bare til jeg kommer ut døra selvfølgelig. Fuglene kvitrer, og jeg later som at solen varmer på huden. Den gjør jo ikke det, men fregner fikk jeg ihvertfall!

Glatt er det og. Så sinnsykt glatt, men ned kommer man alltid, og det gjorde jeg. Kom meg så vidt opp igjen også etter runden.

Nå er pysjen på igjen. Roeng på skjermen. Vegetarburger i panna og hjemmelagde potetbåter i ovnen. Søndagen avsluttet satans bra. Men sånn seriøst, du må sjekke ut Roeng på tv2. #shoutout #roeng #søndagasitshouldbe

#mamma #mammablogger #u9q #livsstil #livsstilblogger #lifestyleblogger #unique #unik #vimedbarn #familieliv #søndag #helg #weekend #sunday #mom #norge #vestfold #sande #inkedmom #tattoo #tattooedgirl #ink #inked #ootd #pysj

Liker

Kommentarer