Søndag. Bølgeskvulp, tapas og avslapping.

Søndag. Fridag.

Etter en lang uke og en form som ikke tilsier lange dager og lang uke var det godt med ukas fridag. Helgen startet akutt i går kl 16.30. Stramme jeans og genser ble vrengt av idet jeg kom inn døren hjemme. På med kosebukse og en ennå mer kosete genser. Middagen ble bestilt i går. Vegetarburger fra Burger King. Rettere sagt Vegetar King. Det funket for meg for å si det sånn. To filmer rakk vi å høvle igjennom og før det plutselig ble akutt kvelden. Jeg husker ikke hva de het da. Men de var bra. Anbefales.

Jeg har også lært et lurt triks for en god natt søvn som dreper snorkelyder fra en eventuell samboer (før den eventuelle samboeren blir drept). Bomull i ørene. Og dermed sov jeg faktisk helt til 10 idag. Det var en litt rar men veldig god følelse å føle seg uthvilt. Tenker det er greit med tanke på at alvoret av hverdagen starter for fullt i morgen med skolebarn og alt som hører til.

Med litt ekstra energi i kroppen ble det en liten gåtur ut i gråværet. Det var deilig å få litt luft. Og ekstra godt å komme hjem igjen. Så her sitter jeg. Podcast på øret. Jobber med både blogg, Instagram og businessen min. En god bestilling er lagt inn på Forever, og jeg gleder meg stort til å få denne pakken hjem i posten. Mye snacks til mine fine kunder, og noe snacks til meg.

Jeg skal straks begynne på en skikkelig god søndagsmiddag. Samboeren er kicket ut for kvelden. Han skal til faren til Levi for å se på noe fotballlgreier, og bonusmammaen til Levi kommer til meg for å slippe unna noe fotballgreier. Hun hadde ikke lyst til å komme hvis jeg ikke lagde tapas, så da får jeg lage litt tapas da. Beste som finnes. Så jeg ser for meg at det blir tapas, slerving og noe planlegging av bryllupet dems kanskje?

Jeg synes du skal ha en fin kveld. 💋

​#forever #foreverliving #foreverlivingscandinavia #business #mamma #mammalivet 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229