sommer

Sommer.

Endelig er den her. Det gikk egentlig litt fort. Hodet mitt er fortsatt litt stuck mellom senvinteren og tidlig vår. Så nå må jeg bare omstille hodet så fort som mulig og nyte at det faktisk er sommer før bladene dør og skifter farge.

Denne uka har vært litt annerledes enn vanlig. Levi ble skikkelig forkjøla i midten av uka. Slapp og sliten. Rusten stemme. Det passer jo litt dårlig i disse tidene vi er inne i. Har man den minste antydning til forkjølelse så skal man være hjemme. Du vet, for å unngå smitte.

Med forkjølelse kom høyt blodsukker også. Mamma har hatt litt å styre med for å si det sånn. Jeg har ikke kjedet meg. Jeg har vært en konstant plage. Justering og høyere dose med insulin. Var han ikke sliten fra før av så ble han det ihvertfall da. Men den gangen han får barn selv vil han forstå at mamma bare mener det godt. Liker jeg å tro.

Heldigvis har forkjølelsen gitt seg nå. Den satte en stopper for litt bursdagsfeiringer denne helgen, men det er slik det er. Når formen begynte å roe seg begynte vi å sette pris på det deilige været. Vi har vel omtrent kun bodd ute på verandaen. Lest, spist og pratet liggende på sovesofaen i utestua. Det har vært godt med noen slike dager sammen.

Ønsker deg en god søndags kveld!

Liker

Kommentarer