Ny start, nytt interiør.

God morgen.

Vi er godt inne i det nye året. Året jeg tror blir vårt. Hverdagen er i gang igjen, og vi har sakte men sikkert klart å stable oss opp på bena og kommet oss på jobb og skole etter en meget rolig jul. Typ meget rolig.

Til tross for at jeg har hatt den fineste julen noensinne, så er det godt med litt rutiner og planer igjen. Det er deilig å komme hjem og bare slappe av fordi man ikke orker noe annet istedefor å være rastløs og utålmodig. Det er godt å komme hjem og sitte i sofaen med unge i armkroken og nyte litt kvalitetstid istedefor kvantitetstid.

Med det nye året fant jeg ut at vi trengte en ny start. Da ble det å freshe opp huset litt. Der juletreet hadde stått ble det veldig tomt nå. Før vi fikk inn juletreet ryddet vi vekk det som hadde stått der, og ble egentlig veldig fornøyd med det, så vi hadde ikke lyst til å gjøre om på det igjen. Så da fikk mamma shoppet litt nytt da. Det hadde vært planen en stund, så da var det på tide.

Endelig fikk jeg kjøpt sjeselongen jeg hadde kikket på en stund. Og et kaffebord. Og bokhylle. Det trengte vi. Og jeg er så fornøyd. Jeg har liggi i denne kosekroken siden fredag nå. Det var akkurat dette huset trengte. Og jeg.

Det er fortsatt noen detaljer som mangler, men de er på vei. Jeg skal ha opp et rundt speil, og store bilder av ungene i sort hvitt. Det blir prikken over i’en. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet!

Ønsker deg en fin søndag videre.

Liker

Kommentarer

Elijor
Elijor,
Så nydelig interiør!
nouw.com/elijor
byelinpaulsen
byelinpaulsen,
Tusen takk! 🖤 Ha en fin kveld!
nouw.com/byelinpaulsen
marieoma
marieoma,
Så fin interiør, liker stilen din! 😃
nouw.com/marieoma
MikaelaCecilia
MikaelaCecilia,
Nydeligt interiør🤩 Ha en fin helg⭐️ http://nouw.com/mikaelacecilia
nouw.com/mikaelacecilia