Lader opp til «Norway Rock». Bortsett fra det kan man si Påsken har vært rolig.

Søndag. Egentlig mandag, men søndags-følelse. Andre påskedag. Sola skinner, jeg koser meg med musikk. «In This Moment». Lader opp til «Norway Rock» i sommer mens jeg ser etter billetter. Jeg må dit. Når favorittbandet som mest sannsynlig ikke har hørt om Norge faktisk skal til Norge, da er det møteplikt.

Påsken er vel strengt tatt over. Om ikke så lenge ihvertfall. Påsken ble heller ikke som helt planlagt. Mye fornuftig har jeg ikke fått gjort annet enn at jeg har fått høvlet over «stranger things» og diverse annet. Da altså på Netflix. Serier. Intet annet.

Når jeg nå leste min brors blogg (osloliving.blogg.no) om hva han hadde gjort i påsken, blant annet champagne og afternoon tea på Grand Hotel, så følte jeg kanskje at min hadde vært litt kjip der jeg har ligget på sovesofaen i stua innskrumpa i fosterstilling. Antibiotika-kur altså! Det er forskjell på folk. Også må det legges til historien at jeg snakker med broren min ganske ofte. Leser ikke bare bloggen hans. Da er det sagt.

Det var godt å komme seg på jobb igjen på lørdag etter mange dager med antibiotika-kur. Faktisk. Slitsomt, men deilig. Og da fant jeg ut at jeg skulle spandere på meg en tur ut her i Sande der det bokstavelig talt var Fest! Fest spilte. Fest ble det. Vondt var det i går, men oppe var jeg. Ute i det deilige været og nøyt vårtegnene. Rart med det, men godt å gå tur i flate sko når man har danset swing med ei litt påseilet venninne i høye heler i flere timer, da på Seilet. Minner! Haha..

Det mest fornuftige jeg har gjort idag annet enn å se etter billetter til "Norway Rock" er å gjøre om det lille hønngamle spisebordet vårt om til skrivebord. Ikke det at jeg tror L synes det blir noe mer morsomt å gjøre lekser, men gi meg nå for forsøket da! Og vasket bilen da. Ikke helt bikini-vær idag, men jeg vasket den forde.

Nå er det bare kos resten av dagen. L ble en dag ekstra hos pappa, så da blir det kos å være med han i morgen etter jobb og skole. Ønsker deg en deilig, lat, sporty og chill andre påskedag. På gjensyn 💋

#mamma #mammalivet #påske #påsken #netflix #stue #skrivebord #inkedmom

Liker

Kommentarer