Kakao og bursdagsforberedelser

Contains affiliate links

Det er onsdag 14 november. En grå og kald en. En fridag i partallsuke. Barneuka. Levi kom hit på mandag. Det synes godt. Han har allerede ting overalt i kriker og kroker. Men er det ikke sånn det skal være da? Flaks mamma hadde fri idag da til å rydde. Og lage muffins. For i morgen blir vesle snuppa 7, syv, år. Levi har styret og ordnet til hun skulle komme hit idag. Laget bursdagskort. Planlagt hvordan vi skal vekke henne i morgen tidlig. Og sist, men ikke minst, hatt Marcus & Martinus-filmen klar på skjermen sånn at de bare kunne trykke play når hun kom hjem. Han tenkte hun ville like det siden hun har bursdag i morgen. Lenge leve omtenksomheten.

Muffinsen står klar i kjøleskapet til i morgen tidlig. Kakao er handlet inn. Og krem. Og marshmellows. Og gave. Og lys. Jeg tror vi har alt klart. Bursdag blir det uansett. Etter skole og jobb blir det kos her hjemme. En rolig dag sammen med oss under dette taket og mammaen, før det smeller på fredag. Da kommer det tullinger fra både øst og vest. Og jeg må jo bare innse det, det er de på siden min som står for det. Men moro har vi det.

Det er flere som har spurt meg om oppskrift på instagram. La oss bare si det sånn, jeg er ingen cupcake-mamma. Dette er skremmende enkelt. Jeg fulgte det som stod på toro-posen. Tragisk, I know. Men det gjorde alt litt enklere idag. Smørkremen derimot, den er god. Masse smør, masse philadelfia-ost, vaniljesukker og en hel del melis. Slump i slump. Funker hver gang. Kombinasjonen av denne smørkremen og sjokolademuffins som er myke inni, trenger jeg si mer?

Nå sitter de to minste, søte små i armkroken til hverandre. Koser seg med kakao og Marcus & Martinus-filmen. Fyr i peisen, stearinlys og teppe over seg. Nyte den siste tiden av kvelden før de skal legge seg.

Håper du har hatt en fin og rolig onsdag også. Tenn deg noen lys og nyt høstkvelden.

#mamma #mammalivet #modernefamilie #familie #familieliv #kaos #muffins #cupcakes

Liker

Kommentarer

amalie
amalie,
De muffinsene så kjempe gode ut! Og den kakoen også da!nouw.com/amalie
byelinpaulsen
byelinpaulsen,
De ble kjempegode! Gleder meg til å servere dette i morgen tidlig 😍nouw.com/byelinpaulsen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229