Jax Teller og en øl

snap: elinpauls1

instagram: this.collected.memory

facebook: U9Q

Det er en ting jeg ikke skjønner. Nei, det er egentlig ganske mye jeg ikke skjønner. Men! Det er fredag. Levi har lagt seg. Ligger i sengen sin og ser på film siden det er helg.

Mamma koser seg med ett glass med øl. Sons Of Anarchy på skjermen. Jeg sitter og knoter på telefonen. Alene selvfølgelig. Har ikke skjedd noen mirakler siden valentinesday (er ikke en gang sikker på hvordan denne dagen staves). Men uansett. Slapper av med Jax Teller. Og instagram. Har tagge-konkurranse med Maria på facebook. Skåler med andre enslige og single på snapchat. Ikke-single og for den saks skyld.

Får med meg at Tig gjør noe morsomt. Aner ikke hva, men ler forde. Syke mennesket. Finner quotes på instagram. Nye spennende mennesker å følge. Trenings-freaks som begynner å følge meg på instagram og som kommenterer under et bilde «nice fitness-profile». Kan jo hende de er blinde. Det skal få passere.

Leter i skuffer og skap etter godteri. Så kommer jeg på at jeg kastet alt i januar. Nytt liv og alt det der. Hører skyting fra tv’n. Leter litt til. Fant et knekkebrød. Dynka det i nugatti.

Tilbake i sofaen. Har drukket opp øl-en. Ei venninne ringer. Skravler litt. Oppsummerer. Tar en skål. Legger på. «Sons Of Anarchy» surrer ennå i bakgrunnen. Aner ikke hva som har skjedd. Jeg må på do. DA setter jeg på pause? Jeg har gått glipp av minst to timer med serie, men da, da er det på tide å trykke på pause!? Kjempelogisk! Jeg vet det er flere som meg der ute. Heia oss! 👏🏼

#fredag #friday #helg #weekend #vin #chill #thiscollectedmemory #mommylife #mammalivet #mom #mamma #momgotink #ink #inked #inkedmom #girlswithtattoos #momwithtattoos #photooftheday #likes #girl #lifestyle #lifestyleblogger #selfie #stretchedears #lobes #mystyle #style #fingertattoo #mammablogger #blogger #cheeks #pierced #norwegian


Liker

Kommentarer