Hva hvis?

Mandagen er godt i gang. Kontrollen av øynene til Levi på sykehuset er over. For denne gang.

Det var godt å komme på jobb etterpå å tenke på noe helt annet. Litt kvalitets-tid med en nydelig bride-to-be, og fine kollegaer.

For fire år siden fant vi ut at Levi trengte briller. For fire og et halvt år siden mistenkte vi at han kanskje så litt dårlig. Idag vet vi at han med briller ser 20% på venstre øye og 40% på høyre.

Vi har uten tvil en flink og viljesterk gutt. Kanskje ikke alltid, men som regel blid og fornøyd. Ihvertfall det jeg ser her hjemme hos meg. Han er pliktoppfyllende og gjør som han får beskjed om. Idag fikk mamma klump i halsen. Samtidig så stolt. Men det var vondt å se han slite med å se hva som stod på plakaten borte på veggen.

Alfabetet, det kan han. Det hele startet så bra. Med de store bokstavene selvfølgelig. Og vanskeligere og vanskeligere ble det. Jeg så han ble oppgitt over seg selv som ikke fikk det til. Men ordentlig flink var han.

Det var godt å sende han hjem til pappaen sin med skolebolle etterpå med viten om at han skulle slappe av og kose seg resten av dagen. Jeg ringte han når jeg var ferdig på jobb og da var det en lykkelig gutt som fortalte at han skulle spise pizza til middag.

Det er mange bekymringer vi foreldre skal ha for barna våre. Dette er en av mine. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har dårlig samvittighet. Helt idiotisk, jeg vet. Men hvordan hadde han hatt det hvis jeg ikke tok svineinfluensa-vaksinen når jeg var gravid? Jeg vet ikke. Det finner vi aldri ut av heller.

Du kan lese om starten og det første innlegget mitt om denne prosessen HER.

snap: elinpauls1

instagram: this.collected.memory

facebook: U9Q

#mommylife #mammalivet #mamma #sønn #familienmin #minsønn #norge #stoltmamma #lifestyle #lifestylebloggers #momswithcameras #mammablogger #nouwinfluencer #norwegian #vimedbarn #småbarnsforeldre #motherhoodthroughinstagram #motherhoodmoments #motherhoodrising #instamom


Liker

Kommentarer