Fridag, kaffe, sykt barn og mac

Onsdag. Mamma har fri idag. Elsker onsdagene i partallsukene. Jeg må tidlig opp for å levere L på skolen, og da er jo dagen allerede igang. Okei, jeg innrømmer at det hender jeg sovner litt på sofaen etterpå, men samma det vel?

Men idag ble dagen litt annerledes. L hadde vondt i magen og var kvalm. Ikke noe svære greier, men ubehagelig, så var lett å holde han hjemme idag når jeg uansett hadde fri. Vi kan være enige om at det var driiiit kjedelig, men samtidig var det godt å ligge under teppet og se på film. Sovnet litt gjorde vi begge og.

Dagen har gått i kaffe, musikk, gamle dvd-er, null internett og litt jobbing på macen. Vi fikk mimret litt om hvordan det var når jeg var liten. Vitseboken for barn kan vi utenatt også nå.

Nå er L hos pappa. Han ville så gjerne det siden han har vært lenge borte og jobbet med OL. Det er en fordel med at han har blitt så stor. Han skjønner mer hva han snakker om, og når han spør om han kan dra til pappa eller være en natt hos mamma så er ikke det noe stress så lenge vi er hjemme. Han er jo ikke vårt liv. Han har sitt eget liv. Det er viktig å legge vekk de egoistiske tankene når vi ser at han ikke utnytter situasjonen, og har omtrent de samme reglene både her og der. Heldige Levi, heldige oss.

Hvordan har din dag vært? 💋

snap: elinpauls1

instagram: this.collected.memory

facebook: U9Q

#mommylife #mammalivet #mom #mamma #momgotink #ink #inked #inkedmom #girlswithtattoos #momwithtattoos #photooftheday #likes #girl #lifestyle #lifestyleblogger #selfie #stretchedears #lobes #mystyle #style #fingertattoo #mammablogger #blogger #cheeks #pierced

Liker

Kommentarer