en uke

En uke er allerede gått, og flere prosjekter er på vei opp!

Tenk at det allerede har gått en uke.

En uke siden alt bare var rolig og hvilepulsen var lav. Solen skinte og temperaturen var høy. Vi lå på stranden i flere timer etter at vi var ferdig med hjemmeskolen. Mat og drikke var pakket med, og mamma lå på teppet i sanden og hørte på podcast i bikini mens ungene herjet rundt bena mine.

Det er allerede gått en uke siden dette deilige været forsvant. En uke siden hvilepulsen plutselig ble litt høyere igjen. En uke på skolen på jobb er også unnagjort. Det er deilig å være i gang igjen, både for mamma og for barna, samtidig som at følelsene er blandet. Men det er kun fordi jeg er mamma. Jeg er redd det skal skje noe med dem. Meg er det ikke så farlig med, bortsett fra at det også hadde blitt en bekymring for dem. Bortsett fra det er det ikke så farlig med meg.

Restriksjoner og regler er skrevet. Restriksjoner og regler skal overholdes. Det skal overholdes i håp om at vi slipper å stenge Norge igjen. I håp om at flere ikke skal bli smittet. Eller dø. Jeg innrømmer det. Jeg synes det er både vanskelig og skummelt. Jeg synes det er vanskelig å plutselig leve annerledes. Ikke kunne klemme. Eller sitte ved siden av hverandre slik som vi er vandt med å gjøre. Og når jeg synes det er vanskelig, hva kan man forvente av ungene?

Med mye fritid har det blitt mange turer.

Som frisør har man en ganske aktiv jobb. Det er sjeldent rom for å bare sitte på ræva, og da med så mye tid til overs har det vært viktig å komme seg ut og gå noen gode ordentlige turer, ikke bare rusleturer. Energi måtte brukes opp. Det trenger skoleunger også som plutselig ikke fikk være med de vennene de pleier å være med lenger.

En av disse turene vi tok var opp på fjellet der man hadde utsikt over nesten hele Drammen fra Solbergmoen. Det var en fantastisk tur, og gode minner ble lagret. Det er bare å håpe at det fine været snart kommer tilbake igjen.

Med den ekstra tiden har det også dukket opp noen prosjekter.

Det startet med ommøblering en fredag. Byttet om på hele stuen og litt på kjøkkenet. Jeg flyttet blant annet spisestuen til det store vinduet i stua slik at vi kan sitte og spise god mat mens vi nyter fuglelivet ute. Så flyttet jeg sjeselongen som stod i stua til kjøkkenet. Jeg synes kjøkkenet er det fineste rommet i hele huset, og følte det ble mer riktig at kosekroken ble i favorittrommet. Det ble mer lunt rett og slett. Og hvem vet, kanskje vi klarer å holde det jæ#$%/@ kjøkkenet rent og ryddig? Kanskje. Er ikke bare bare med huset fullt, noe de fleste heldigvis også vet alt for godt! Gudsjelov..

Utestua er også på vei opp!

Som resten av Norges befolkning belager vi oss på at det blir sommerferie i nærheten, og i den anledning har mannen bygget en fin veranda. Altså, det skulle gjøres uansett, men nå fikk vi (han) plutselig litt mer tid til å bli ferdig. Og han er så flink! Hvis du følger meg på Instagram så kan du se i storyen min hvor langt vi har kommet hittil. Følg meg HER.

Det som gjenstår nå er litt av takplatene, malingsstrøk, armeringsjern og masse fint interiør, Jeg gleder meg så mye til å vise dere hva vi har gjort. Planen er at det skal bli en pen liten oase. En forlengelse av stua, og jeg må innrømme at jeg gleder meg til å sitte der å drikke vin og sitte i le for regnet. Vi skal kose oss i sommer vi!

En litt kaldere dag idag.

Vi rakk å gå en liten tur i sola i dag før himmelen åpnet seg igjen. Det er like greit. Da kan vi mimre tilbake til de fine ukene vi har hatt, og samtidig lade opp til en ny fin uke på skole og jobb. En ny uke med venner, også får vi legge vekk det vi ikke rår over, bekymringene. For på skole og jobb må vi. Vi må ha tilbake livet vårt. Så håper jeg bare at jeg tar feil, og at dette ikke blusser opp igjen.

Ønsker deg en fin søndag!

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Så fine bilder! Ja, ukene går så utrolig fort, det er litt skummelt 😊
nouw.com/martineeljostveit