en lang rolig helg

For en fin langhelg vi har hatt.

Til tross for at det har vært barnefri uke og helg, så har denne helgen vært god å ha. Jeg tror jeg aldri har sovet så mye som jeg har gjort denne langhelgen. Sovet til ti-elleve omtrent hver dag, pluss dupp for så å ha lagt meg tidlig. Nesten flaut, men jeg har virkelig trengt det nå. Jeg har vært så sliten og har hatt null energi å gå på. Og da med mange timers søvn innabords, mye kvalitetstid med kjæresten, kilovis med mat og fine kvelder med filmer og serier i armkroken kan man ikke gjøre annet enn å si seg fornøyd. Det var vel akkurat dette jeg trengte nå. Det vi trengte.

Et halvt år siden forrige biopsi.

Det er nå allerede ett halvt år siden forrige biopsi av livmorhalsen, og jeg må inn igjen for ny kontroll og sjekk etter at det viste seg at både hpv-virus og celleforandringene i livmorhalsen var tilbake igjen. Forbanna runddans. Ikke helt umulig at det er det som suger energien ut av meg. For jeg forstår jo at jeg før eller siden må operere vekk en del av livmorhalsen igjen. Eller konisere som det så pent heter.

Jeg vet heller ikke hvor mye som må opereres vekk. Om det er litt. Mye. Alt. Det er jo tanker som kan være ganske destruktive. Ihvertfall når man ønsker seg flere barn. Og ihvertfall når man ikke får det til. Hadde vi fått det som vi ville så hadde jeg vært gravid for halvannet år siden, men med eggstokker full av cyster så har ikke det vært enkelt heller. Jeg har en periode gått på hormontabletter som har vist seg å fungere, men det satt ikke da heller, så nå går jeg på dobbel dose. Så er det bare å krysse fingrene for at det fungerer nå før hpv-viruset og celleforandringene blir så aggressive at vi må enten fjerne mer eller alt.

Må vi fjerne litt så er jo ikke det egentlig noe krise i det lange løp, bortsett fra at vi da må vente ett år til helst etter operasjonen før man blir gravid. Det kan også føre til komplikasjoner under svangerskapet. Jo kortere livmorhals, jo større sannsynlighet for tidligere fødsel blir det. Og akkurat yngre blir vi jo heller ikke. Akkurat DÈT er noe jeg virkelig kjenner på for tiden. Med plutselig tre store unger i hus, rynker og dvask kropp. For ikke å snakke om alle de rare lydene man lager når man reiser seg opp fra sofaen. Hva er greia med det liksom?

Konklusjonen min er jo selvfølgelig uten tvil at det er viktigst å se han jeg har vokse opp. Det sier seg selv. Men det er lov med noen små ønsker. Eller et mirakel i mine øyne.

Hvis du vil kan du lese litt om starten på dette "eventyret" mitt HER.

Det blir som det skal være.

Og i mellomtiden koser jeg meg med alt man kan kose seg med. Livets små gleder. Livets store gleder. Levi. Kjæresten. Bonusbarna. Herlige kollegaer og verdens beste venner.

Her med en softis, observert i Stavern et sted med sjokoladestrø i hele ansiktet.

Hva har du gjort denne helgen for å gi deg selv litt hvilepuls?

#sjekkdeg #hpv #hpvvirus #celleforandringer #mamma #mammablogger #mammalivet #vimedbarn #modernefamilie #bonusbarn

Liker

Kommentarer

Lena Therese / miss.Spruce
,
Så trist å lese :/ synd du må igjennom alt dette ❤️ Kjenner veldig godt til det å "ikke få det til" vi prøvde selv i 3 år før vi fikk Amalie, og prøvd på en til siden hun ble født... får nå endelig hjelp og muligens ivf til sommeren. har du prøvd det ?? 💖 du er nydelig og håper virkelig det løser seg for dere 💜

for å få hvilepuls denne helgen har jeg slappet av i sofaen på kvelden og bakt boller idag 💖
byelinpaulsen
byelinpaulsen,
Godt dere endelig får hjelp nå! 🤍
Hva er ivf? 🤍 Alt dette er liksom så nytt ennå siden vi har måtte ta pause pga operasjonen min. Du er god! Håper det ordner seg for dere🤍
nouw.com/byelinpaulsen
MissSpruce,
ivf er kunstig befruktning. 😊 tror jeg man kan si? 🙈 når man tar ut egg og befrukter det på utsiden så legger det tilbake 🙈💖 utrolig kjedelig å måtte operere da 💔
byelinpaulsen
byelinpaulsen,
Ahaaa! Nei dit har vi ikke kommet ennå🤍 Ja er kjedelig, men sånn det er. Det blir som det blir 🤍 Frem til da får man bare krysse fingrene 🤞🏽 Lykke til😙🤍
nouw.com/byelinpaulsen