#DÅRLIG SAMVITTIGHET

Jepp! Dårlig samvittighet. Og det er dritteit. Jeg vet. Det skal sies at jeg er kjent for å ha dårlig samvittighet for alt. Jeg jobber med det! Men en ting som virkelig har plaget meg mye i det siste er bosituasjonen vår. Altså, vi har tak over hodet og mat i kjøla. Ikke noe krise. Men når man har en 6-åring i hus begynner man fort å kjenne på at her er det litt trangt. I et mamma sitt syn da selvfølgelig. Det er ikke noe Levi digger mer enn å kunne dele soverom med mamma, dog at det er noe oppdelt med en stor hylle fra IKEA. Tror det er litt trist at han ikke kan se senga mi.

Det skal også sies at jeg stortrives her. En liten, men en veldig koselig leilighet jeg har fått gjort til mitt eget med litt maling og smarte løsninger. Det som har plaget meg er at det blir vanskelig for Levi å trekke seg litt unna hvis han for eksempel har venner på besøk. Ikke det at de hadde vært på rommet hans forde da. Så ja, jeg vet det er teit å ha dårlig samvittighet.

Dette er en veldig midlertidig livssituasjon. Hva midlertidig innebærer vil tiden vise. Men som enslig mor med kun en frisørlønning og en barnetrygd som deles med pappaen så må jeg ta til takke med det jeg har. Og jeg har vært veldig heldig. Herlige og snille huseiere og egen veranda med sjøutsikt. JEG må stå på tå for å se det, men det må sikkert ikke du.

På jobben idag ble jeg kjent med en ny herlig kunde. Vi pratet mye om dette temaet om mammaer som har dårlig samvittighet. Og det er helt garantert pappaer der ute med det samme problemet. Vi har dårlig samvittighet for å ikke ha råd til en heidundranes sydentur sånn som "alle" andre har. For alt jeg vet har de dårlig samvittighet også og tar opp dyr kredittkortlån. Vi har dårlig samvittighet for at vi ikke har mulighet til å ta de med på kino, spise på Mc Donalds eller fordi man tar en voksenferie uten barn. Eller så har vi dårlig samvittighet fordi vi har lyst til det!

Jeg tror det er på tide at vi gir oss selv en pause snart. Sette oss ned i sofaen med god samvittighet og med viten om at vi faktisk gjør så godt vi kan. Ungene våre har mat, mette mager, rene klær som faktisk passer, en god og varm seng med tak over hodet. Vi kan ikke forandre alt på en gang. Ett skritt av gangen er lettere. Jeg har mine mål, men må ta det i mitt eget tempo. Levi blir med uansett han.

Så til alle dere mammaer og pappaer der ute med dårlig samvittighet! Skjerpings. Vi er gode nok som vi er, og barna våre ville ikke byttet oss ut mot noe annet! Ikke en gang mot Mc Donalds eller pokemons!

​#mamma #mammablogg #mammablogger #dårligsamvittighet #pappa #slappav #vårtliv #ourlife #hjem #hjemme #familieliv #mammalivet #mammaliv #mom #momlife #mommylife 

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Veldig sant! Du gjør det absolutt beste for dere to, og for han har det ikke noe å si hva dere gjør, så lenge dere gjør det sammen. Det er det som betyr noe for barna våre. At vi er tilstedeværende på et ekte vis 😊
nouw.com/hayatiim
byelinpaulsen
byelinpaulsen,
Det er akkurat det som betyr noe! Ikke noe annet!! ❤️
nouw.com/byelinpaulsen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229