VECKANS FRÅGA - FRAMTID

Hej hjärtan!! För ett par veckor sedan fick jag en fråga som jag tycker är väldigt spännande & skrämmande på samma gång. Den löd såhär;

Hej Elin! Så mysig blogg du har. Du skriver mycket om mål och drömmar vilket jag tycker är så himlans inspirerande så min fråga är vart ser du dig själv om 5 och 10 år? Ha en fin dag! Kram

Det är enligt mig en väldigt svår fråga då den är så stor. Det finns så mycket jag önskar och vill kunna göra, såsom att få barn, fortsätta resa jorden runt och ha stor framgång inom arbete.

Om 5 år hoppas jag på att jag fortfarande är frisk & stark. Att jag arbetar mycket och utbildat mig till det jag verkligen vill jobba med. Att jag inte bara har en boll i luften utan snarare 20 stycken. Jag hoppas på att kunna vara insatt i många branscher. Något jag vet att jag dagligen kommer jobba för är mina förhållanden med familj, vänner & Felix. Jag hoppas innerligt att är förlovad hehe ;) Känns så svårt, jag har en bucketlist på saker jag vill göra i mitt liv men om de händer om 5 eller 15 år spelar inte någon större roll. Skillnaden mellan idag och om fem år är att jag iaf vill ha kommit långt, jag vill vara riktigt stolt över där jag är!!

Skillanden mellan om 5 respektive om 10 år är nog att jag hoppas på att ha barn om 10 år, 5 år känns för tidigt. Också att jag hoppas på att ha större materiella tillgångar om 10 år. Hjälp jag vet inte vad jag ska säga exakt, det är så svårt att veta. Jag hoppas på att må bra & vara lycklig, att mina nära och kära också mår bra. Jag ska varje dag jobba för att uppnå de mål jag vill nå och de kan förändras, vem vet när jag får barn och om jag ens kan få det till exempel.

6 av mina tusen livsmål
Driva eget företag, helst ha flera stycken.
Gifta mig.
Aldrig sluta resa, göra en större resa om året från & med 2019.
Starta organisationer & platser (behandlingshem/kliniker) för unga människor med ätstörningar.
Få barn.
Ha en sportbil som vardagsbil.

Jätterolig fråga!! Jag har som ni vet en gång i veckan "veckans fråga". Så det är bara att ställa era frågor, ni kan ju alltid kommentera även om ni inte har ett konto på nouw.

  • Q&A

Gillar

Kommentarer

JAG ÄLSKAR VARJE LITEN DEL

Morgonens pass på älskade Boost Camp tillsammans med ett GRYMT gäng tjejer och grymma @Beijer var något alldeles extra. Passet var så svettigt & jobbigt, det var hatkärlek mot alla övningar men jag kände en känsla jag inte kände för några månader sen. Jag orkade verkligen köra 100% genom allt. Min kropp har blivit så stark och jag älskar varenda liten del av den. Inte bara för att jag blivit starkare utan för att det är just min kropp. Och den är så jävla bra!!!

Jag inspireras så av att se kvinnor peppa varandra och vara både starka psykiskt & fysiskt. Kom ihåg att älska dig själv och din kropp precis som den är för bara tack vare det känner du dig starkare. Det är så nyttigt att bara säga till sin kropp fyfan vad bra & stark du är. Tyvärr mår alldeles för många dåligt i sina helt underbart fina kroppar, sluta hata och börja älska.

Gillar

Kommentarer

DET GICK ÅT HELVETE

Godmorgon!! Ny dag, nya tag - så att säga. Gårdagen började hur bra som helst & jag var så pepp på en ny vecka, mådde bra och var stark tills jag tappade min telefon och den sprack. Alltså snälla. Det var det töntigaste fallet också, landade på en matta här hemma??? Har ju tappat den i stengolv utan att det händer.... Nej det förstörde mitt mood totalt. På eftermiddag/kvällen mötte jag min Misa och vi fikade så det räddade min dag!! Tänk att en dag började så himla bra sen gick det åt helvete och sen blev det bra igen tack vare Misa! Livet är en berg-och-dalbana kan vi ju lugnt säga but I like it!!!

Nu idag vid 11:30 ska jag hämta Astrid & Smilla på TC, ska bli så himla mysigt att det kommer upp. Vi ska gå på stan lite och sen bara ta det lugnt, får se vad brudarna vill hitta på. Annars har jag inga speciella planer för dagen mer än att det var ju som alltid på tisdagar Boost Camp med grymma gänget imorse & ikväll har Felix inga träningar så lär haffa åt mig honom i soffan framför Bron. Hoppas att ni får en fin dag, kram

Gillar

Kommentarer