Folkhögskolan ligger på Rektorlindholms väg cirka 30 min gångväg ifrån centrum , än så länge trivs jag jätte bra och jag valde att bo på den nyrenoverade delen då det endast skiljde 700 kr imellan och det var betydligt fräschare ! 

Det ingår frukost/lunch, internet/tv , el/vatten och rummet är cirka 17 kvm , ska visa rummet lite mer någon dag snart! 

Dags o kila tillbaka till Matte lektionen !

VÄLKOMMEN!🌸

Här inne har vi alla lektioner och matsal

Sortering för miljön är viktigt ! :)

Mitt internat 💚 Smeden !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndagar har blivit himla mysiga, jag minns förr när söndagar innebar en sak: kurera en baksmälla som ändå höll i sig till tisdagen veckan därpå. Jag saknar att komma ut och ha kul , dansa, träffa folk och skratta. Men jag saknar inte baksmällan :-) Numera håller den i sig starkt en vecka så tänk er då om 10 år, då får man väl kurera ett halvår.

I Malta kunde jag känna, fasen vad uttråkad jag är, det finns ingenting att göra förutom att shoppa. (Under vinterperiod). Men här känns det inte så. Om jag är uttråkad, jamen då tar jag en promenad i skogen eller så måste jag plugga , vilket faktiskt inte är hemskt alls. Just nu läser jag 2 böcker ; Sista resan till Phnom Penh & A Thousand Splendid Suns.

Båda böckerna ska skrivas sammanfattningar på, det ska läsas (gärna flera gånger om) och man bör gräva lite djupare i böckerna , exempel söka på google osv. för att kunna förstå vad det är egentligen man läser.

Idag har jag gått en promenad i Aggerudspåret som det så fint heter. En runda på cirka 3-4 km fick det bli och jag ser fram emot att nöta på det där spåret många gånger i veckan :-)Lite bilder jag tog idag

Likes

Comments

Om man kunde skriva massor av lyckliga emojis i rubriken så skulle jag göra det. Jag kan nog knappt förklara den här känslan, från att ha varit instängd med ångest, panikattacker , social fobi och extrem dålig självkänsla till detta! Gahhhhhh! Jag är så glad, visst kan man säga så? GLAD GLAD GLAD! Det här är precis vad jag behövde. Från att ha bott utomlands och hoppat från ställe till ställe till att få en särskild trygghet i en liten by mitt i Sverige.

Jag har mycket kvar att jobba på, det här med dålig självkänsla sitter liksom i ryggraden och på näthinnan som ett ständigt tjat om hur ful man är. Vissa dagar kan jag inte kolla mig i spegeln. Visst är det hemskt?

Men nu har jag iaf börjat någonstans, och jag är GLAD! vilket jag inte trodde ens var möjligt för 2 veckor sedan, jag ville verkligen ge upp på livet.

Vad gör jag nu då? Jo, jag har börjat att studera på en folkhögskola med inriktning Vi i världen. Här studerar jag Matte B,Svenska B , Engelska B samt religion/historia/samhällskunskap ihopklistrat i ett enda ämne. Än så länge är det inte för mycket . Från nästa vecka börjar jag med självförsvar som är ett eget tillval.

Har så mycket mer att berätta, och det kommer jag att göra ! Men nu måste jag förbereda mig inför sista avsnittet av Delhis vackra händer :-)


MIna sweethearts med payman dock ur fokus

Karlskoga

Likes

Comments