​Haha eftersom det här mer eller mindre är en rätt anonym blogg så kan jag skriva ut mina känslor. Jag börjar bli rätt ledsen i min relation. Jag och G tjafsar rätt mycket och jag känner mig rätt ensam och missförstådd. Kanske en av de värsta känslorna? Sedan vi köpte lilla Molly förra året så har vårt förhållande börjat spricka lite... Varken han eller jag har tid för kompisar, jobb, utbildning + fritid i lika stor utsträckning som tidigare för 1) Vi har Molly 2) Hon är riktigt jävla jobbig ibland. Men vad ska man göra...jag älskar henne så egentligen. Min bebis.

Så mitt och G:s förhållande är i alla fall rätt dåligt nu. Jag gråter mycket, känner mig ensam, vi umgås inte mycket och jag har till min absoluta förfäran börjat snegla lite på andra killar på stan. Idag när jag satt och pluggade så önskade jag att killen bredvid mig skulle ge mig sitt nummer, bara så att jag fick lite uppmärksamhet? Det är hemskt, jag vet. Skulle aldrig vara otrogen mot G.

Vet inte vad jag ska göra. Prata med honom? Vi har en extremt öppen dialog om vårt förhållande, om hur det känns osv. Det går upp och ner. Nu sitter jag inne på toaletten och skriver, grät när jag gick in hit och han följde inte efter eller frågade efter mig. Är verkligen uppgiven. 

Vad ska jag göra?

Likes

Comments

Träning är och har alltid varit en väldigt väsentlig sak i mitt liv. Då jag var yngre red jag väldigt mycket, spelade golf och konditionstränade. Att bli väckt klockan 07.00 en ruskig decembermorgon av pappa som 14-åring och ge sig ut i Hyde Park med föräldrarna var dock inte så kul... Mina föräldrar har alltid varit väldigt hälsoorienterade, så det smittade av sig. Sedan jag flyttade hemifrån för strax 3 år sedan har jag dock tappat det rätt mycket och lördagsrutinen att springa 7 km har istället blivit utbytt mot att ligga på soffan och bläddra bland kanalerna haha. Så nu tänker jag kickstarta träningen! Så här är 10 tips från mig, riktat till dig som försöker bli av med lite semesterkilon haha.

  • Räkna ut ditt dagliga kaloriintag och hur mycket du vill gå ner. Ha det som utgångspunkt!
  • PLANERA dina måltider så du inte sträcker dig efter chokladen en tisdag kl 08.30 i brist på annat..
  • Lägg upp ett träningsschema som passar DIG. Jag kör 3 styrkepass i veckan och tränar kondition på Balance.
  • Ha en träningskompis! Mycket enklare för motivationen. Du vill inte vara den som ställer in i sista sekund när din kompis sitter på bussen påväg för att möta upp dig...
  • Uteslut skitmat. Du behöver inte utesluta pasta till 100 %, men käka inte det till lunch mån-fre.
  • Sätt upp ett viktmål + datum så du vet vid vilken tidpunkt du ska befinna dig på den vikten (förhoppningsvis)
  • Våga käka skitmat också haha. Som Gigi Hadid säger "Eat clean to stay fit - have a burger to stay sane"
  • Att utesluta skitmat skrev jag i en punkt längre upp, men uteslut alkohol eller minska på det också. Drick måttligt!
  • Kanske den viktigaste punkten: Om du börjar känna mycket ångest för träning och mat, så lägg allting på hyllan ett tag. Det är jäkligt viktigt att känna sig själv då man sysslar med viktnedgång - det är tusen gånger enklare att ramla in ätstörningar än vad man tror. Om du känner att du är påväg dit... PRATA MED NÅGON! Inte värt att bli sjuk för några kilon och dras med det.
  • HA KUL! Det ska vara kul att träna! Känner du inte för att kriga på crosstrainern 1 timme en onsdagkväll? Kör Dance Step istället! Växla och variera.


Happy training! <3

Likes

Comments

​Välkomna till min blogg! Känns lite småmärkligt att ha en egen blogg då jag pratat om det så mycket i några år, vägt fördelar/nackdelar mot varandra och tvekat. Men nu ger jag det ett försök! ​Så vem är jag? ​Jag heter ​Charlotta​ och är uppvuxen i London​ då min pappa är därifrån. Hela familjen flyttade till Stockholm ​då jag var 16! Jag är jäkligt småsprallig tjej med mycket känslor som flyger runt, ett enormt intresse för kommunikation, träning, hälsa och kärlek! Är tillsammans med en ​fantastisk kille​ "G" som pga sitt jobb får lämnas ute i denna blogg. <3 Jag är 22 år gammal och studerar ekonomi. Vi bor ihop i en liten pärla till 2:a på Östermalm med vår fina mopstik! 

Denna blogg kommer främst kretsa kring mina ovan nämnda intressen - kommunikation, träning, hälsa, skitsnack om kärlek och resor. Jag och G reser väldigt mycket, så det får ni hänga med på! Jag är även mitt uppe i en viktnedgång då jag behöver gå ner ett kilo eller två haha, så det får ni läsa om också! ​Ingen hets​ dock! Känner mig rätt snygg haha minus lite pizzarester som fastnat på magen och rumpan efter sommarens eskapader...

Hoppas ni fortsätter kika in här! Kram <3 

Likes

Comments