Exit haircare

I samarbete med Exit Haircare

Jag har fått äran att testa dessa produkter från Exit Haircare. En hårmask och en olja. Jag tänkte först berätta lite lätt vad Exit Haircare är.

Exit är ett svenskt märke med hårvårdsprodukter utvecklade och testade av professionella frisörer och stylister.

Företaget startades när en grupp erfarna frisörer upptäckte att de inte fanns produkter som kunde leva upp till förväntningarna. De saknade produkter av högre kvalitet och till ett bra pris.

Produkterna från Exit Haircare används av många frisörer i Sverige. Exit innehåller noga utvalda ingredienser, är parabenfria och är såklart inte testade på djur.

Alla produkter i Exit innehåller marockansk arganolja som ger näring till håret samt volym och glans.

• Varsamt utvalda ingredienser
• 100 % parabenfria
• Inte djurtestade

Vad tycker jag:

Jag har testat produkterna och jag blev faktiskt lite chockad över hur bra produkterna faktiskt är. Efter endast en användning av hårmasken blev mitt hår silkeslent och glansigt. Håret såg jätte fräscht ut och var lätt att reda ut.

Oljan är helt suverän. Jag använder den oftast i handdukstorkat hår eller innan styling. Oljan gör håret mjukt och dämpar frisset. Den gör inte håret flottigt utan tränger sig in i håret utan att lämna rester eller fett.

Jag älskar produkterna då de verkligen fungerar och ger resultat samt att de inte är testade på djur. Den fräscha känslan i håret håller i sig länge och jag tycker absolut att det är värt priset.

Hitta dina favoriter här.

Gillar

Kommentarer