Header

Contains affiliate links

Hey bloggen

Her har i min hverdagsmakeup rutine, og jeg håber i kan bruge den til inspiration. Jeg elsker nemlig rigtig meget selv, at se andres hverdagsmakeup, både på youtube, men også som blogindlæg.

XX

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen
Som sagt kigger jeg meget på pinterest, og det gør jeg i den grad også når jeg har tøj krise. Pinterest klare stort set alle tøj kriser.
Og jeg har derfor fundet nogen af de billeder der giver mig rigtig meget inspiration.

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg kigger tit på pinterest, og bruger det meget som i inspiration til mit værelse.

Jeg har i dag kigget lidt rundt, og fundet nogen billeder der inspirere mig.

XX

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg er lige kommet hjem fra skole og faktisk mega træt, men jeg fik lige lyst til at lave et blogindlæg, så jeg tænkte at et get to know me tag ville være på sin plads, så i lige som kunne lære mig bedre at kende.

1. Fulde navn? Mit fulde navn er Camilla Marie Nordrum

2. Hvad er din yndlingsfarve?Jeg kan rigtig godt lide sort, hvid og grå, men hvis det skal være ud over det har jeg altid været glad for baby-lyserød.

3. Hvad er dit yndlings fag i skolen?Matematik. Jeg har altid været glad for matematik, men det er nok også bare fordi, at jeg har "knækket koden" til det.

4. Er du opkaldt efter nogen?Den her synes jeg er ret sjov.

Mit mellemnavn Marie er fra min oldemor, som blev kaldt det udover sit rigtige navn, men jeg ved faktisk ikke hvorfor hun gjorde det.

5. Te eller kaffe? Jeg ELSKER kaffe, men kan desværre ikke tåle det, da jeg får såååå ondt i maven, hver gang jeg drikker det.

Jeg lærte faktisk mig selv at drikke kaffe, da jeg gik i 9énde fordi, jeg gerne ville have det der koffein og blive lidt mere frisk i timerne.

Men det må nok blive te, da jeg jo så ikke drikker kaffe mere, desværre.

6. Hvor høj er du? Jeg er 165 cm cirka, tror jeg.

7. Hvornår blev du født? Jeg er født den 6 juni 2000, så jeg er 00'er.

8. Har du nogen søskende? Ja, det har jeg. Jeg har to lillebrødre på 15 og 10 år.

9. Hvad vil du kalde dine børn? Den her har jeg tænkt lidt over, og jeg tror faktisk, at hvis jeg får en pige skal hun hedde Alia eller Alba. Jeg elsker de navne, og jeg er også ret sikker på at mine piger i hvertfald skal hedde noget med A, for det synes jeg er mega sødt i pige navne.

Men med drenge navne har jeg ingen ide om, hvad jeg vil kalde dem.

10. Hvor mange lande har du besøgt? Jeg har ikke rejst så meget faktisk, så har ikke besøgt så mange lande. Men jeg har været i Norge, Tyskland og Kroatien, og så har jeg kørt i gennem Østrig og Slovenien på vej til Kroatien, hvor jeg så kørte i gennem tyskland først.

Men jeg skal snart til Barcelona på studietur, og det glæder jeg mig vildt meget til. Og det er faktisk første gang jeg skal flyve der, så det er jeg lidt nervøs over.

Likes

Comments

Jeg købte tidligere i dag de her 3 produkter til håret, indenfor samme serie. Jeg prøvede dem så her til aften, først shampoo'en, derefter balsamen, og da jeg havde tørt mit hår med et håndklæde sprøjtede jeg denne olie spray i håret, og til sidst tog jeg et par dråber af den olie jeg forklarede om i min januar favoritter i. Nu er mit hår sådan nogenlunde tørt, og nøøøøøj hvor er det blødt, ikke nok med at det dufter FANTASTISK af kokos, så er det også dejlig blødt og fyldigt, jeg elsker allerede det her sæt.

Likes

Comments