​God morgen!

Jeg titter innom for å si god lørdag. Håper alle har hatt en til nå deilig morgen og at dagen kan starte for fullt. Jeg derimot sitter med en skoleoppgave, den skal leveres i morgen klokken 21:00 og som den organisserte personen jeg er.... Har jeg såvidt begynt! Men det går fint, jeg skal klare dette på noen timer.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

... Sa folk også lo jeg veldig høyt! Neida, eller joda.. Jeg begynner alltid et nytt år med friske ark og nå skal alt bli så fisefint og flott. Sånn blir det ofte ikke.

MEN jeg har bestemt meg for å bli en bedre person med et litt mer positivt sinn og det skal jeg klare. Smil sier jeg!

Likes

Comments

Hei du! Her er det ikke så mye som skjer foreløpig, jeg er ganske ny i dette "bloggreiene" men jeg har stadig tanker om at jøss, det her kunne faktisk blitt en bra bloggpost! Som tittelen min sier, er det litt utdatert og drive med blogg? Jeg vet ikke, kanskje.. Egentlig så kunne jeg ikke brydd meg så mye om det. Jeg prøver også ser vi hvordan det går.

Det er ingen tvang, heller ingen skam å lese det jeg skriver - Men det er selvfølgelig moro hvis en eller to får glede av en klumsete, til tider morsom og landlig hverdag.


Likes

Comments