Header

Kære læser.


Det er sjælendt, at man kender de personer man følger. Man kender dem ud fra de billeder de offentliggøre og det de fortæller. Men hører man nogensinde om de dage hvor det regner?

Jeg vil gerne dele min lille historie med jer. Jeg har haft og har stadig mange små-katastrofer men dette er nok den der har kostet flest tanker, tid og tårer. Jeg lider af det der hedder panikangst. Det vil sige, når jeg føler mig utryg eller går i en form for panik, både i store og mindre omfang, lukker min krop ned. Det startede for 4-5 år siden da jeg stod foran spejlet og gjorde mig klar til skole. Jeg lagde makeup og pludselig får jeg tinnitus, stjerner for øjnene og kvalme. Jeg havde hurtigt fået lagt lidt mascara, inden jeg når at løbe 4-5 skridt ud til min far hvor jeg falder om på stedet. På daværende tidspunkt ved jeg ikke, om det er fordi jeg havde stået for længe op og blodcirkulationen var stoppet i mine ben eller om det var fordi jeg ikke havde fået noget sukker eller en helt tredje mulighed. Men dén tredje mulighed har gået mig på siden da. Fejler jeg noget? Har jeg sukkersyge? Kan det være epilepsi? Og de tanker udviklede sig til: Hvad hvis jeg falder om mens jeg er i fitness? Vil folk hjælpe mig? Vil folk grine af mig? Og til sidst, tænkte jeg så meget over det at jeg endte med, at have så lave tanker om mig selv at jeg røg ud i tanker som: Kan jeg blive det jeg drømmer om at blive? Vil folk se ned på mig? Vil jeg kunne tage en videregående uddannelse som alle andre?


Samme tidspunkt som min angst startede, for de 4-5 år siden, fik jeg diverse lægetjek og blev noteret som værende rask. Men jeg følte mig ikke rask. Men så begyndte jeg, at få taget billeder. Det er så en helt anden historie, men i så fald, har jeg først nu for et halvt års tid siden indset hvor meget det ´har hjulpet mig gennem angsten. For der er ingen psykologer der kan hjælpe mig. Ingen terapeuter eller hypnotisører. Den eneste der kan hjælpe, i hvert fald mig, er mig selv. Udvikling er nøgleordet. Og som jeg stille og rolig begyndte, at tage til photoshoots, stadig med en cola, kiks og vand hvis nu jeg skulle få det dårligt, fik jeg det faktisk bedre. Jeg har altid haft én med, og dengang var det min daværende kæreste. Men nu er jeg begyndt at kunne køre længere end 10 minutter, jeg er begyndt at kunne møde fremmede mennesker uden at være nervøs og har faktisk fundet mig i, at hvis jeg besvimer, jamen så besvimer jeg.


Det har nok også noget, at gøre med, at jeg føler en vis selvforståelse og styrke når jeg står foran kameraet, fordi jeg kan lide det. Men hvis det ikke havde været for min modelkarriere så havde jeg ikke siddet her i dag. Hvem ved hvad jeg havde lavet? Jeg tror bare ikke, at jeg ville have haft nogen grund til, at komme videre hvis jeg tænker tilbage. Alt jeg lavede var, at være sammen med de mennesker jeg kendte, blive inden for de vægge jeg kendte, osv. Men jeg brød muren ved, at begive mig ud i noget ukendt. Og se engang hvor jeg er nu.

Love jeres Julie.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Billedresultat for soon its christmas

Kære læser!

Så er det sku snart jul og ærligt er det længe siden, at jeg har glædet mig så meget. Ja mine forældre er blevet skilt siden sidste jul, mine nærmeste er ikke de samme længere og mange ændringer er sket. Men ofte når vi nærmer os jul, har jeg det med, at lukke mig selv inde. Trods alle er glade. Og hvis der er noget der glæder mig mest, så er det, at se andre glade!

For, at jeg, personligt ikke lukker mig inde har jeg brug for et par ting og dem vil jeg dele med jer! Se med engang:


LAD DET LYSNE!

Julelys, er nok det vigtigste for mig. Eller, lyskæder er det nok bare, smiler. De kan fås mange steder men mine er købt her, og der er vildt mange søde og forskellige lyskæder til fair priser, og batterierne HOLDER!SØDT MED SØDT PÅ!

Jeg kan ikke sige nok, hvor meget jeg elsker sukker. Jeg tror ærligtalt, at jeg spiser meget mere slik end mange af jer kunne forestille sig, at et menneske gjorde. Det er mig der trækker skalaen op i de udregnede gennemsnits-resultater af hvor meget slik en dansker spiser. Man har nemlig i 2015 fundet ud af, at en dansker i gennemsnittet spiser 8,18 kg. slik om året. Helt fra chokolade til tyggegummi. (ja jeg googlede det lige...)

Jeg spiser måske 8,18 kg. slik på et kvart år...

Jeg forbinder i hvert fald jul, med massere af slik. Mest chokolade og juleguf! Chokolade plejer, at være en god marabou med appelsin krokant og hvad juleguf angår, skal det selvfølgelig være hjemmelavet. helt marcipan og nougat sammen med chokoladeovertræk. Savl savl....VARM KAKAO!

Der er nok gode ting, at sige om varm kakao. Når jeg tænker på jul, er varm kakao noget af det første der popper op i mine tanker. Det er det man altid sidder og drikker når man er på skiferie, eller sidder og drikker inden man skal danse om juletræet eller noget man drikker når man sidder inde og hygger med en film fordi det er super koldt udenfor! Nogle vælger, at proppe skumfiduser i. Jeg har aldrig prøvet det selv faktisk, men det kunne da være, at det er det der giver prikken over i'et denne jul?

Jeg bruger oftest min Dolce Gusto maskine til, at lave Caramal Chocolate som versionen hedder og er absolut den sødeste og bedste kakao ever!
JULEMUSIK!

Ingen jul uden julemusik og samler. Jeg misunder så meget dem i USA, fordi der er små forsamlinger der møder op og synger på gaden og foran private huse. Det har vi sku ikke meget af her i Danmark. Men så er der så mange andre ting vi kan blære os med. Sammenlignet med andre lande, gør vi ikke meget ud af højtiderne. Men set på den positive side, så gør det det blot mere intimt, uden at det bliver for meget, i mine øjne.

Jeg ser helt klart de ældste som værende de bedste. Det der moderne rap og Justin Bieber høre sig ikke hjemme til jul.
​TIVOLI

Tivoli i juletiden er noget man ikke må gå glip af. Det gør jeg selv hvert år, og det er bestemt noget jeg ser frem til igen. Meget mere er der egentlig ikke, at sige om det. ​JULEHYGGE

Den sidste og en af de mest vigtigeste ting for mig i julen er hyggen. Og den skabes i mine øjne med en god, blød varm jumpsuit, nogle dejlige varme uld-hygge-sokker, en god dansk tegnefilm og så de mennesker du holder af omkring dig.

Jeg vil på et tidspunkt ligge et indlæg op om hvor man kan købe det hele henne og hvilken kvalitet der er bedst i forhold til pris.

Believe my words, dette er ikke det sidste indlæg omkring jul, men glædelig juuuuul!
Likes

Comments

DSC_0959Produkter købt på bog-mystik.dk, links findes under hvert billede


Kære læsere!

Vi går tiden en slem tid i møde. Vinter, mørke, efterår, tørke. Hudens fjende - og det skal der altså gøres noget ved! I den anledning har jeg samlet en række produkter som har den modsatte effekt af vinder, efterår -og tørke depression. For det tror jeg, at vi alle kender til. Jeg er personligt sommer typen, jeg elsker når der en gang i mellem er sne og det kan være hyggeligt nok ja, men når det fortsætter næsten et halvt år så kan jeg altså sagtens få mine perioder. Man finder ingen grund til, at stå op. Men ser negativt på mange ting. Der mangler en glød i hverdagen. Og gennem alle mine efterårs - og vinterperioder har jeg fundet ud af hvad min krop, sind og hud har reageret på og har haft godt af. Derfor vil jeg præsentere en række produkter som jeg kun kan anbefale.

**

DSC_0965Lille film på youtube med anvisning her!

Det første produkt jeg vil introducere for jer, er det her super søde rejse-sæt. Primavera økologisk hudpleje, som købes samlet med en lille sød grøn taske. De alle 3 cremer indeholder økologisk æterisk kamilleolie som beroliger og lindrer irriteret hud og økologisk olie fra hjulkronefrø, der er rig på Omega 6 fedtsyrer, som hjælper med, at genoprette hudens elasticitet og fugtbalance.

Rejse-sættet indeholder: Praktisk kosmetik-pung i økologisk bomuld.

1 flaske (28ml) skintonic: Calming toning lotion til ansigtet. Man pumper en smule ud på en vatrunddel og påfører på ren hud og lader det suge ind. Step 2.

1 flaske (28 ml) rensemælk: Calming cream cleanser til ansigtet. Damp ansigtet eller tag en varm vådserviet eller klud og læg over ansigtet et par minutter, masser rensemælken ind i huden og derefter vask det af med varmt vand. Step 1. 1 tube (8 ml) ansigtscreme: Calming moisture cream til ansigtet. Den smøres self. bare ind i huden i små cirkelbevægelser når huden er tørret lidt. her har jeg så valgt serien til sart hud så denne er beregnet til sensitive skin, som der står. Step 3.

Rejsesættet fåes til uren og kombineret hud, sart hud, normal og tør hud eller normal og moden hud. Rejse-sættet kan købes her for kun 89 kr.

***

DSC_0968 Det andet produkt jeg vil introducere jer for, er denne skønne 100% økologiske Arganolie fra SARD kopenhagen, til  ansigt, krop og hår. Det er bogtaveligtalt en all-around olie og et musthave fra min side! Lige præcis denne Arganolie er en stærk antioxidant for hudens celler. Den har alle basisolier, det højeste indhold af E-vitamin, der er livsvigtig for cellernes opbygning. Arganolien tilpasser sig hudens behov for fugt og fedt og kan derfor anvendes på både tør, fedtet, sensitiv og ældet hud. Den har en lille svag duft som forsvinder efter nogle minutter. Det er et naturprodukt af meget høj kvalitet og derfor heller ikke helt billig.

Olien fås som 100 ml. og kan anvendes til en række forskellige ting, bl.a.:

Anti-age serum under dag og natcreme, eller alene. Dagcreme til fedtet/uren hud. Tilsæt evt. få dråber citronolie for at få en mere effektiv, bakteriehæmmende og talgregulerende effekt. Anti-strækmærke olie til mave, balder, lår og barm. Opstrammende olie til hele kroppen f.eks. i forbindelse med vægttab. Hårstyling produkt. Drop 1-2 dråber olie i håndfladerne og fordel det i håndklæde-tørt hår som "leave-in" produkt og sæt håret som vanligt. Hårkur til tørt, ødelagt og porøst hår. Tilsæt evt. få. dråber lavendelolie. Vikl et varmt, fugtigt håndklæde om håret og lad varmen arbejde med olierne i hår og hovedbund ca. 15 min, hvorefter håret vaskes. Husk at bland shampoo i håret før vand. Aftersunprodukt til solskader og nedtoner pigmentforandringer.

Arganolien kan købes her til 255 kr.

****

DSC_0971

Det tredje produkt jeg vil introducere for jer, er disse fantastiske duftlys med forskellige dufte. De er lavet med 3 æteriske olier, som udgør duften. De har en brændetid på 13-15 timer og kaldes Chakra lys.

Indenfor Hinduismen og Buddhismen er Chakrerne forbindelsesleddet mellem krop og sjæl.
 
Vi mennesker har 7 store chakra og flere mindre. Et chakra er en energimæssig genpart af fysiske kirtler, organer, led og muskler. Man kan kalde dem portaler fra sjælen til den fysiske verden. De 7 hoved chakra befinder sig ved siden af en hormonel kirtel. Gennem et indre kredsløb trækkes energien ind til chakrarne og fordeler sig videre til kroppen. Chakrarne har to aspekter, det ene hører til den fysiske balance og vedligeholdende, det andet til den bevidsthedsmæssige udvikling.
Lysene giver en dejlig følelse af ro pga. duften. De kan købes her til 100 kr.

 *****

DSC_0970

Det sidste produkt jeg vil introducere for jer er disse røgelsespinde, som egentlig har samme formål som lysene, de har bare en lidt anden effekt da de renser energien i lokalet, som de er kendt for. Jeg elsker virkelig, at være til spa eller massage, for der er tit disse rolige og specielle dufte.

Synet, hørelsen, følesansen og  ikke mindst duftesansen. NATURENSE serien(til venstre på billedet) er for folk, der ved præcis, hvad de kan lide og tror på en naturlig livsstil. Denne linje henvender sig til dem, der ikke kun vil nyde fine dufte, men også være opmærksom på ingredienserne.

De brænder ca. 30 min. og der er 40 røgelsespinde i og kan købes her til 43 kr.

Morningstar - Japansk røgelse (til højre på billedet) er en lidt anden type røgelse. Patchouli, som den hedder, har navnet fordi kinesiske købmænd anvendte patchouli-blade for at undgå møl i den kostbare silke. I datidens Europa opfattedes duften som eksklusiv, og patchouli blev en populær ingrediens i røgelse og parfume.

De brænder også ca. 30 min. og der er 50 røgelsespinde i og kan købes her til 32kr.

Lille Røgelsesholder medfølger i begge typer.

******

Så nu burde der altså ikke være nogen grund til, at blive trist pga. vejret og gå rundt med vissen hud. Kæmp for gløden, smiler. Rigtig god tirsdag!

OBS: DETTE INDLÆG ER IKKE SPONSORERET

Likes

Comments

20140410_julie_spring_3

Fotograf: Ammentorp


Kære læsere!

Her de sidste par uger har jeg tænkt og tænkt og tænkt... Hvis i har læst mine seneste blogindlæg har i nok kunne læse jer frem til alle mine følelser omkring min fremtid. Hvis ikke, så kan jeg kun beskrive det således, at jeg er på bar bund.

**

Forleden var til jeg strand-fitness i Hornbæk, vildt dejlig by. Før sporten startede, gik vi rundt i byen og blev inspireret og kiggede på tøj og diller-daller som er et udtryk min mor har hjernevasket mig med - Aka nips-ting. I ved, de små nuttede ting der er en lille ekstra detalje i hjemmet. Heriblandt Ilse Jacobsen Hornbæk som butikken hedder. Efter at have gået rundt nogle timer fandt jeg jo ud af, at hun havde flere kategorier så, at sige. Sko butikker, tøj butikker, blomster butikker... Jeg gik for mig selv og undrede mig over historien med gummistøvlerne. Efter strand-fitness skyndte jeg mig hjem og google hende. Hvis du ikke har læst om hende kan du finde det hele her.

Hun startede som 6 årig med at ringe til denne herre som altså hed Jacobsen til efternavn, startede i hans butik uden overhovedet at kunne kigge over skrænten, smiler. Hun udviklede sig, blev gift med hans søn og blev uddannet designer og iværksætter. Hun var den første til, at lave pæne OG praktiske gummistøvler. Danmark er et gummistøvle land, som Ilse også selv siger, så det var der brug for. Og det udnyttede hun. Det er én af grundene til, at jeg finder hende inspirerende. Hun gjorde en idé til virkelighed som så mange andre mennesker, men også fordi hun er så inspireret af naturen og selve Hornbæk som forbillede og varemærke. Stranden, naturen, roen. Jeg har selv en lille designer og iværksætter i maven, så da jeg læste ,at hun muligvis ville åbne en designer skole i Hornbæk med fokus på iværksætteri(hvis det er et ord?) - så slog min mave koldbøtter. Jeg har i så lang tid gået og ikke vidst hvad jeg skulle... jeg har aldrig den fornemmelse: det er da dét jeg vil! Aldrig snerten af det....

Problemet med mig er, at jeg vil så mange ting på samme tid. Og det er igen her Ilse kommer ind i billedet. Hun startede med en skide sko og nu har hun spa, tøj, blomster, cremer og jeg ved ikke hvad! Gid det var mig.

***

Det kan være, at jeg bliver den nye Ilse junior og opfinder en praktisk vante, hvem ved? Smiler.

Likes

Comments

image

Kære læsere!

Ja jeg er som sagt blevet single, som nogen af jer nok ved nu. Og jeg kan simpelthen ikke lade vær med, at grine når folk de spørger ind til mig omkring det. Er du klar på druk, skal du med i byen, får du scoret nogle fyre osv.

Tænk at det skal være sådan? Smiler.

Altså nu har jeg aldrig rigtig prøvet, at være single.. Ja det er sandt. Jeg var lidt af en player i mine yngre år, men også en kæmpe tryghedsnarkoman. Jeg skyndte mig, at finde en ny og selvfølgelig sød fyr så snart jeg havde slået op med den tidligere. Jeg kunne ikke klare at være alene. Og det er også en af grundene til, at jeg er gået fra den sidste fyr her. For jeg har ærligtalt aldrig prøvet, at være alene. Men det besluttede jeg, at jeg blev nødt til nu. Til jer der ikke kender det, i kan nok ikke forstå det. Men det er faktisk sindssyg hårdt. Nu har jeg levet op og ned af min sidste kæreste i godt 4 år. Vi lavede alt sammen. Tog ned og handlede sammen, tog i fitness sammen, lavede mad sammen, tog kørekort sammen, gik i klasse sammen, havde sex sammen, tog toget til skole sammen, købte hund sammen, købte bil sammen, jeg kunne blive ved. Og i og med følelserne ikke var der mere, så jeg mit snit til at være alene. For første gang nogensinde. Før i tiden, før de blev skildt, havde jeg også mine forældre. De var også en slags tryghed. Men nu er de også hvert til sit, så alle beslutninger ligger på egne skuldre, if you can say so!

Anyway.... jeg bare er overrasket over, at der er så meget fokus på man skal ud og skabe sig åndssvag. Jeg vil ikke sige jeg føler mig trykket af det, men jeg føler mig berørt af det. Når en pige er single, er hun et slags objekt der skal ud og benyttes - agtig. Nu skal jeg passe på, at jeg ikke snakker generelt men som i kan mærke er jeg ihvertfald ikke den type der skal ud og opsøge nye mandligheder hver weekend... Og så er jeg ikke meget for, at drikke! Jeg er så svagdrikker som man kan være... Men hvis jeg nogensinde skulle finde en fyr, skulle det i hvertfald ikke være i byen, griner.

**

Jeg har aldrig opsøgt mine grænser. Jeg har undgået dem. I og med jeg også har angst, har jeg altid lænet mig op af en anden eller noget andet. Men skal man virkelig opsøge sine grænser? Opsøge uvisheden? Spændingen? Jeg så en film forleden hvori der blev sagt du lever kun den dag du vælger at leve. Og der tænkte jeg bare... Har jeg levet? Min eks og jeg var så tætte til sidst, at VI levede. Ikke jegselv men VI. Og nu har jeg bare fundet ud af, at det er vigtigt at påskønne sit eget liv. Nok har man en man elsker, holder af og vil dele resten af livet med. Men det er altså dit liv du står med i hænderne. Og du får ikke ét eneste sekund tilbage af det....

Likes

Comments

IMG_0183

Kære læsere.

Så ramte en smule lykke mig. Jeg er mødtes med min gamle klassekammerat aka. veninde Katrine og hun inviterede mig på burger bar i Hillerød. Pludselig kommer denne dame, Pia, over og giver os begge et kompliment og spørger hvad vi laver til daglig. Det viser sig så, at hun åbner en Kings and Queens i slotsakaderne i Hillerød hvor hun ønskede vi begge startede når butikken åbnede. Mine øjne lyste bare op. Jeg har allerede arbejdet i en tøjbutik, Vero Moda, i godt 3 år. Det syntes hun meget godt om, gav sit visitkort og bad mig kontakte hende. Så nu er vi i gang med, at underskrive kontrakt og så starter jeg 26. september.

Dagen før, henvendte en anden gammel veninde sig til mig, da hun opdagede jeg søgte arbejde. Jeg var til samtale i går hos dem(samme dag som Pia kontaktede mig, total god dag!) og det gik smadder godt. Jeg skal faktisk derned her om ikke så længe og blive lært op af min veninde. And guess what - det er en sushi restaurant. En lille nuttet én hvor de går sindssyg meget op i kvalitet. Vi snakker altså china-bæ-på-et-rullebånd. Den hedder Five Seasons Sushi i Tisvildeleje og er en lille hyggelig biks på hjørnet før byen. Sushi og tøj? Det bliver da ikke meget bedre.

***

Ferie. Det er så først til næste år. Men det er dette fantastiske Yoga.. hvad kalder man det.. ophold? Yoga ophold i Pigna hos vores veninde. Hun er Yoga lærer, og en meget dygtig en af slagsen. Man sidder simpelthen ude på deres skønne terrasse HELT oppe i bjergene in the middle of fucking nowear. Så skønt. Vi rejser nogle stykker afsted, samler maden og spiser sammen om aftenen. De har lige fået lavet pool så det skal helt klart også udnyttes! Glæder mig SÅ meget.

  Skærmbillede 2016-07-28 kl. 14.59.59 Skærmbillede 2016-07-28 kl. 15.00.04

Så nu mangler jeg bare et sted at bo, evt. en alternativ løsning med mine hunde og finde ud af hvad jeg skal uddanne mig. Problemet er bare, at man normalt finder sin drømmeuddannelse og flytter i nærheden. Det kan jeg jo ikke just... Jeg føler jeg bliver nødt til, at flytte et sted hen og dernæst måske flytte igen. Men jeg er bare for jeg bare flytter i nærheden af alt jeg kender til og har og aldrig får taget mig sammen til, at komme ind til centrum. Lé Copenhagen. Jeg tror det ville være SÅ godt for min angst. Og lærer at klare mig selv.

Når jeg siger alternativ løsning med mine hunde, er det fordi jeg engang oprettede en annonce hvor jeg tilbød, at folk kunne låne min labrador. Det ved det lyder sygt. Men jeg fik faktisk utrolig mange henvendelser. Jeg fandt denne utrolig fantastiske familie som overvejede, at få en hund men var bange for, at børnene og familien ikke kunne klare det. Halløjsa, hvem er så lige smart at låne sin hund ud?! Jeg fik ordnet en kontrakt hvori der stod de self. skulle passe på hende, selv stod for dyrlægeregning hvis der skete noget - altså havde ansvaret for hende så længe de havde hende, dato og tidspunkt og at de ikke måtte bringe hende ud af landet. Jeg pakkede alle ting, mad, legetøj og seng og kørte afsted og hilste på familien. Den dag i dag har jeg en endnu gladere og kærligere hund takket været dem. Deres søn lærte, at sove alene og være hjemme alene takket være Maggie(min hund) og de har nu selv 1 styks labrador. De tilbød faktisk, at betale mig 10.000 kr. for hende + 10.000 kr. oveni for en ny hund.

Hvem ville kunne sælge sit eget barn?

Likes

Comments

sadness-depression

Kære læsere.

Jeg står i KÆMPE dilemma. Synes jeg selv ihvertfald... Og jeg kan mærke, at jeg har brug for, at komme ud med noget af alt det jeg går og bærer på. Nej bare vent, det bliver spændende! Jeg står i den situation, hvor jeg kan sætte spørgsmålstegn ved ALT i mit liv. Bogstaveligtalt ALT. Jeg ved ikke hvad jeg skal tage af uddannelse, jeg aner ikke hvad der interessere mig, selv ikke engang når jeg virkelig tænker efter. Det er jo nærmest unormalt.. Og det er sjovt, for når jeg møder folk der kender mig så kommer de straks med et forslag hvor jeg tænker hey, det lyder da ikke så ringe endda. Men så går jeg hjem og undersøger ting og tænker efter og så pludselig finder jeg en masse snavs ved emnet. Og så er jeg forfra igen. Jeg er lige gået fra min kæreste efter 3 år og 3 mdr. sammen. Heldigvis på den gode måde. Jeg elsker ham højere end noget andet og jeg er næsten sikker på, at det skal være os. Men lige nu har jeg brug for en pause fra alt da jeg aldrig har stået på egne ben før. Så han er der ligesom heller ikke længere... prik prik prik! Og med Emil, var alt nemt... han skulle bare være der, så var tingene nemt. Men nu har jeg brug for, at prøve at klare tingene på egen hånd. Erfare at alt ikke er nemt. For ærligt, det har det været førhen. Og det er så det jeg så sandelig bliver sat på prøve i nu. Jeg ved ikke med uddannelse, jeg har intet sted at bo, jeg har 2 dejlige hunde som jeg jo egentlig gerne ville have med mig men kan ikke, jeg bliver smidt ud af min mors lejlighed pga. hundene om 1 måned og jeg kunne fortsætte....

Alle de problemer var nogen jeg havde sammen med Emil før, og nu er jeg landet med dem selv. Det er ikke længere OS der skal finde lejlighed. Det er ikke længere OS der skal betale regningerne. Det er ikke længere OS der skal snakke om tingene. Nej nu er det mig selv. Og hvis det ikke var fordi jeg havde den skide angst, så havde jeg rejst verden rundt på egen hånd, flyttet til København, taget min drømmeuddannelse, startet egen virksomhed og levet som en 20-årig, som jeg nu er, når jeg fyldte 80!

Og dér mine damer og herre har jeg jo egentlig selv alle svarene på hvad jeg skal med mit liv. Men så tager min dumme lille hjerne sig endnu en tænkepause, et par plader Marabou som jeg egentlig ikke burde, og så er jeg tilbage på NO CLUE, igen.

Jeg sad og så et tv-program forleden. En fransk kvinde var flyttet til en ukendt ø med sin søn fordi hun savnede at leve livet. Hun boede i Paris, som nu ellers er en dejlig by, havde en urimelig høj indtægt og alligevel ville hun væk. Jeg husker tydeligt hendes svar på hvorfor: jeg var træt af at tjene penge for at bruge dem. Og det giver SÅ meget mening og alligevel ikke! For selvfølgelig skal man kunne tjene nogle gode knaster for at leve. Nogle kan nøjes med mindre, men det er så hvem man er. På den ø hun var flyttet til, kostede mad, ly og glæde intet - hun levede bare. Hold kæft hvor gad jeg godt være så viljestærk, så jeg kunne gøre det. Tænk engang hvor meget magt penge egentlig har? Det første jeg altid kommer i tanke om når jeg vælger en karriere-vej er indkomsten. Det har så også noget, at gøre med at min fars firma gik ned engang og vores familie blev hårdt ramt, og det ønsker jeg på ingen måde sker for min egen jeg får en dag. Men hun var VIRKELIG inspirerende.

***

Jeg ved ikke hvor jeg er om 4-5 år. For en uge siden havde jeg set mig selv sammen med Emil, blive en kendt indretningsarkitekt, opfinde de her super vilde mint-pastiller og bo på en dejlig gård lidt ude for Køge sammen med mine 3 børn og 2 hunde. Men så igen, så kommer den her SINDSSYG irriterende tanke der sniger sig ind i underbevidstheden og ikke gider gå væk. Du er blevet sat på denne jord af en grund. Arghhhh og den følger mig.. Sommetider flere gange om dagen. Det er som om jeg har en djævel på den ene skulder og en engel på den anden. Englen siger: Følg din drøm hvis du vil blive frisør, det bliver fantastisk! Djævlen: Du skal sku da ikke leve af at klippe noget af der vokser ud på et andet menneskets hoved! Det er fuldstændig meningsløst!

Og det er så sådan min hjerne fungerer. Jeg ved ikke hvad der gik galt da mine forældre lavede mig, nok at jeg blev blondine og fik dén genetiske fejl men at min hjerne driver gæk med mig og hele tiden minder mig om noget negativt.... Det er jeg ved at få nok af. Djævlen og englen er der faktisk med alt. Ligemeget om det er en once-in-a-life-situation eller om det er fordi jeg skal tage banan eller æble til frokost. Smiler, okay det var måske et overdrevent eksempel men forstå mig ret.

****

Life-situation right now: MÅ finde en løsning så jeg kan have begge mine hunde, MÅ finde noget at bo i med nogen, MÅ finde en løsning på min angst så jeg måske en dag, hvem ved, kan lave det jeg drømmer om, MÅ få mig en uddannelse eller ikke? Se dér kom spørgsmålstegnet frem igen. Skal jeg overhovedet have mig en uddannelse? Skal jeg bare blive komiker på deltid der drømmer om 4,5 minut på scenen til Zulu Awards hvor jeg kan gøre grin med mit eget liv?

Jeg må grave dybere.........

Likes

Comments

Skærmbillede 2016-07-12 kl. 12.59.08

Fashion fashion fashion...

Det skal ikke være og er ingen - hemmelighed at der hvert år er nye ting der hitter! Nærmest hver halve år! Jeg har via blogs, veninder mm. fundet nogle vindere! Blondekjoler, wierd accesories, umbre og stilletter med sløjfer! Ja det er helt rigtigt. Vil du være med på moden er det noget lignende dette look du skal ud efter. Blondekjoler, ja det har stået på i nogen tid nu. Men før i tiden var de meget enkelte, jeg ELSKER de små detaljer der efterkommer. Så som et lille net på ryggen, måden blonderne ikke bliver skåret af ved brystet men følger kanten helt ned til kavalergangen som en lille hyggelig sti i en skov. Taljebestemt, helt klart et bonus. Ikke tæt hele vejen som i 2013, men fokus på talje. Talje talje talje! Wierd accesories. Tjek! De små tasker, bælter, smykker, selv sokker - skal have en tanke bag. Det er som om det er på mode, at have noget andre skal gætte meningen bag. Eller ikke? Såsom den tanke jeg har taget på billedet. Enkelt, sød, feminim. Men så kommer der et nuttet lille ansigt der egentlig ikke er særlig glad og som minder mig om den gang man havde tamagotchi i 5-6. klasse som man har glemt at fodre!

Umbre er helt klart et hit. Først var det de naturlige nuancer, så gik man for lidt tid siden over til pastel mode.. Nu hitter de naturlige varme OG kolde farver. Gerne blandet hvis man er frisk. Og nej krøllerne er ikke et tilfældigt catch, krøller = mode. And finally Lé Shoes og den røde farve. Mh, rød er bare en glad farve syntes i ikke? Rød er faktisk mange ting. Blod, kærlighed, følelser, roser, glæde, gåpåmod, jeg kunne blive ved. Men for mig er rød helt klart “hold kæft jeg føler mig lækker”-farven! Dvs. i dette tilfælde gåpåmod, følelser og glæde! Men rød til et par sko, mh! Mums! Men sløjfen ved jeg nu ikke helt om jeg er med på. I get that it have to be cute, men får mig er sløjfer et no-go. NO-GO.

Ja... går man tilbage i 2010-14 stod den på helt glat hår, farvet øjenskygge og lipgloss. Jeg elsker, at iagttage måden det ændre sig på.

Håber i kunne lide indlægget, lad mig høre fra jer!

Love Julie!

Likes

Comments

DSC_0365 DSC_0294 DSC_0349

Trøje: H&M, Sko: Sportdirect UK, Solbriller: unknown

 1. Jeg vågner næsten altid i den stilling som jeg faldt i søvn i.
 2. Jeg elsker grøn, hvid og gul!
 3. Når jeg smiler naturligt er det næsten 100 procent sikkert, at man kan få fornøjelsen af en lille dobbelthage.
 4. Jeg hader stærkt mad og jeg undgår helst salt og peber!
 5. Jeg vil gerne have en masse børn!
 6. Nr. 6 er mit absolutte yndlings og lucky-number.
 7. Jeg kan bedre lide, at arrangere festerne end at holde festerne.
 8. Jeg har ingen allergier.
 9. Når jeg gør rent får jeg for det meste rengøringsanfald og skal flytte rundt på alt!
 10. Jeg lider af angst og atopisk eksem.
 11. Når jeg skal forære en gave væk, sigter jeg altid efter, at give den bedste lige meget om jeg så skal gå i minus på kontoen. At gøre andre glade tilfredsstiller mig helt vildt.
 12. Jeg foretrækker solferie frem for skiferie.
 13. Jeg elsker sommetider rap-musik. It depends on my lifesituation.
 14. Jeg hader mine 2 øvre ædle dele.  Gjorde dem gerne større for min egen skyld.
 15. Jeg har aldrig læst en bog færdig. Ikke engang en halv. I skolen fandt jeg altid et resume på  nettet eller læste på bagsiden af bogen.

Likes

Comments

DSC_7666-som-Smart-Object-1 Kære læsere. I need some air. Her på det sidste... siden sidste sommer 2015 da jeg fik hue på, har alle spurgt hvad jeg vil. Og det samme svar er kommet frem altid: jeg ved det ikke. Jeg er SÅ træt af ikke, at vide hvad jeg skal.... På en eller anden måde føler jeg, at vi mennesker er blevet sat på jorden af en grund. For at udvide, forbedre og bedregøre den verden vi er sat i. (ja jeg har dybe tanker sommetider) Men andre gange har jeg lyst til, at tage et eller andet job hvor jeg bare... tager et normalt job. You get it? Frisør, skolelærer, falckmand, makeup-artist, tjener, what ever. No efface, men der er ingen wow-effekt over de jobs. Jeg ville ØNSKE, at jeg brændte for bare ét job. Jeg har så stor respekt for de mennesker som har ønsket det job de har nu, siden de var helt små. Og de glæder sig stadig til, at møde på arbejde. Men sådan har jeg aldrig haft det før. Derfor ser jeg ikke anderledes på nogen jobs. Alle jobs er et job. Du møder på arbejde, udføre dit job, kommer hjem og venter på en ny arbejdsdag og venter på din løn. Sådan fortsætter det...... hele livet?! Og det er dér snoren knækker for mig. Jeg hader, at være og gøre som alle andre. Sommetider betyder penge alt. For hvis du har mange penge, behøver du ikke arbejde ligeså tit og så kan du faktisk tage lidt fri og nyde livet. Og dog.... hvornår har man nok penge? Jeg savner bare, at have en drøm. Just like in The Notebook.. de forelsker sig og har drømmen om, at bygge det her smukke hus op sammen. De har ingen penge? De har bare hinanden, naturen og deres hus. Det er lykke for dem. Men hvad er lykke for mig? “Hvad er du god til Julie? Hvad brænder du for Julie? Hvad scorede du bedst karakterer i Julie?” ... Jobindeks-testen fortalte jeg skulle blive KOK?! Jeg kan ikke finde ud af, at lave mad.. Jeg fik aldrig gode karakterer i noget andet end design og billedekunst. “Neej Julie, jamen der har vi jo din skæbne, design og kreativitet” - Ja, men hvad hvis jeg ikke har lyst til, at sidde foran skærmen hver dag ligesom min mor som er arkitekt og tegne huse hver dag. Spændende! Igen........ der er bare intet der driver mig. Heldigvis har jeg et utal af venner og veninder der ikke ved hvad de skal. Men de har noget som driver dem. En lyst igennem livet som får dem til, at se flyvende ud i mine øjne! Jeg misunder dem. Jeg misunder dem virkelig.....  

Likes

Comments