Detaljer från mitt studentrum

Postad i: Inredning

Inför den här terminen så bestämde jag mig för att skaffa mig ett skrivbord i mitt rum och det var en av de bästa besluten jag har tagit. Det är inte för stort, det passar in perfekt och jag får väldigt mycket gjort. Innan så gick jag alltid ut för att plugga och om jag verkligen inte orkade så satt jag i sängen, vilket inte är det smartaste. Därför är jag verkligen så glad över det här lilla bordet (från IKEA) för jag har inga problem med att jobba/studera hemifrån även fast det kan vara bra och byta miljö ibland. Det är dock inte helt klart för det finns lite saker som jag behöver lägga till.

Ett annat bra köp som jag har gjort är mitt vitrinskåp som också är ifrån IKEA. I skåpet har jag allt som jag inte vill ha i vårt gemensamma kök och man får plats med väldigt mycket i det. Dessutom är det väldigt smart att bygga nerifrån och upp om man inte bor så stort för då tar man inte upp så mycket yta.

Sen så har jag såklart ett litet hörn för mina kamerastativ ett för mobilen och ett för min systemkamera. Eftersom att jag inte alltid kan få hjälp med att fota så får man helt enkelt vara självständig och göra jobbet själv. Bilderna i inlägget under är ett exempel på när jag har behövt fota mig själv så det rekommenderar jag verkligen och de är inte dyra.

Alla glas, skålar och tallrikar är ifrån IKEA. Grattis-kortet är ifrån min pojkvän från när jag tog studenten och han var väldigt kreativ med det så det är något som jag alltid kommer att ha med.

Ännu fler saker från min kära pojkvän, älskar elefanten och det otroligt fina halsbandet med en bild på oss. Blev inte super tydligt på bild men jag älskar det!

I hallen har jag en garderob för ytterkläder, skor, väskor osv. I princip allt som jag behöver när jag ska ut och jag har redan börjat ta fram lite höst plagg så bland annat mina favorit pälsjackor och kappa.

Mitt bord och matta som båda är från JYSK och det är en hemsida som man inte ska underskatta som student. Om man letar ordentligt kan man hitta väldigt bra och fina saker till ett billigt pris. Här ska jag även lägga till en vas men har inte lyckats hitta en som jag verkligen vill ha.

Sedan har vi mina älskade stolar de är i en super fin blå färg som inte riktigt kom fram på bilden och även de är ifrån JYSK. Här ska jag lägga till några fina kuddar, en tavla och sittpuffar i samma färg. Kommer självklart visa resultatet när det är klart!

Sist men inte minst så har jag mina älskade gosedjur, jag vet att jag är 21 men det är något som jag aldrig kommer sluta gilla och det vet även min pojkvän om eftersom att alla är ifrån honom. Sedan har jag en samling av muggar från när jag har vart utomlands och det finns en historia bakom detta som jag kanske delar med mig av en annan gång....Hoppas ni gillar denna typ av inlägg!

Gillar

Kommentarer

Deniselundqvist
Deniselundqvist,
Så mysigt det ser ut!nouw.com/deniselundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229