Header

Uppdaterat med några nya detaljer i vårat vardagsrum, en sammetspuff som jag så länge kollat efter. Fick bli en grå från Åhlens som åter kom i lager, så snygg och pris värd! Sammetspuffen hittar ni här. Var ju även på jakt efter att förnya lite i soffan och sprang på ett par beiga franskuddar från h&m. Det kan göra så stor skillnad av att bara byta ut ett par kuddar i soffan, enkelt sätt att förnya lite i inredningen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En liten tjuvtitt på lite förnyelser i vardagsrummet. Nu när julen vart bort rensad har jag börjat uppdaterat med lite ljusare och vårigt. Bättre bilder kommer.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Julklänningen jag sydde två dagar innan julafton, för jag tyckte ju jag inte skulle ha samma som den jag sydde året innan...

Älskar djuprygg på klänningar. Har liksom blivit min grej, typ alla iallafall dem 5 senaste klänningarna jag sytt har haft det. Så vackert enligt mig.

Likes

Comments

Bild från nyår, jag och min kärlek. Vi firade in nya året med en god 3-rätters middag på resturang, en drink till 12 slaget på vårat hotel vi bodde på och det bästa av allt en god hotelfrukost 1 januari. Så mysig start på nya året.


Julen blev bort städad nu i helgen. Blev så tomt här hemma då. Men ska nog snart piffa med lite nya kuddar i soffan. Blev ändå ganska luftigt och skönt. Längtar till man ska börja vår inreda sen.

Likes

Comments

Hemma hos oss, min vackra julbukett J köpte åt mig när vi var på stan dagen innan jul.

Dagen innan julafton hade vi uppesittarkväll kväll här hemma jag och J. Vi spelade Bingolotto och åt julskinka med andra godsaker. Precis som vi gjorde förra året. När vi vakna på julaftonsmorgon tände vi det fjärde ljuset och åt grötfrukost till julmusik och öppnade lite julklappar vi gett varandra. Efter en lång och lugn frukost gjorde vi oss i ordning för att bege oss hem till mina föräldrar i Alsike.

Hemma hos mina föräldrar dukades det upp för julbord i uterummet, så fint dukat. Vi såg på Kalle anka som tradition lyder , åt ett stort gott julbord, massor av julgodis och hade det riktigt trevligt och mysigt! Det vart en fin jul.

Dagen efter åkte vi till J’s familj och firade jul igen med dem. Också trevligt och mysigt!

Några dager efter jul åkte jag och lillasyster upp till Ludvika, jag och hela min familj kommer ju därifrån från början, även om jag inte bodde där många år alls. Men iallafall så har vi hela släkten kvar där uppe. Så vi åkte och hälsa på våran mormor och morfar, fikade och pratade lite. Sedan hem till farmor och farfar, där vi alltid ”bor” när vi kommer upp. Det blev ett mysigt dygn det med.

Tycker jul och framför allt hela december gått så fort, tycker faktisk dem senaste månaderna har liksom bara flugit iväg. Och nu är det sista dagen på 2017. Planerna börjar med att fixa en god frukost tillsammans sedan bege oss in till stan för att checka in på hotel. En av mina julklappar från J var ju att han bokat hotel över nyår och så ska vi ut och äta middag.

Ska även hinna slänga upp bild på min julklänning jag sydde dagarna innan jul. Igår sydde jag mig till och med nyårsklänningen, så där dagen innan, haha alltid i sista stund.. Men håll utskick här om ni vill se den röda julklänningen jag sydde till julafton!

Ha en fin dag alla och gott nytt år!

Likes

Comments