En af de store ting i livet er det med at flytte hjemmefra for første gang. Jeg har lige siden jeg kom hjem fra efterskole gerne have mit eget sted og ikke bo hjemme mere, men efter som jeg ikke kunne få udeboende su når man er under 18, har det ikke kunne lade sig gør.

Men så fik min mor en kæreste i Nordjylland, så hun flyttede derop og så har jeg egentlig haft huset for mig selv i snart over et halv år

Mange vil nok tænke hold da op allerede som 17 årig og bo alene, men det har faktisk haft en positiv side at jeg har lært de små ting inden jeg flytter hjemmefra som at handle ind og så ikke køber for meget mad som så alligevel bliver smidt ud. Det med at lave mad til sig selv hele tiden og vasketøj (det er sku også nogen gang hårdt)

Jeg skal flytte hjemmefra for første gang i dag til Århus i et kollegie, hvor jeg skal dele køkken og bad med en person og jeg glæder mig helt vildt. Nu kan jeg sove længe!! Jeg er samtidig også lidt nervøs over det, tænk nu hvis man ikke kan finde ud af bo sammen med den person jeg skal bo sammen med, men jeg tror nu nok vi skal finde ud af det :)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

I sidste uge startede mit nye projekt. Som mange andre er et nyt år lig med forandringer. Jeg har valgt at få en personlig træner af mange grunde.

Jeg har aldrig rigtig været glad for min krop. Jeg har været på 10 tusinde kurer og hvad jeg ikke har gjort for at få min vægt ned. Jeg har altid vejet for meget, lige siden jeg kan huske, har jeg aldrig følt mig godt tilpas i min krop. Da jeg gik i folkeskolen følte jeg det var min vægt som stod i vejen for at jeg ikke havde nogen venner, men når jeg kigger tilbage havde jeg venner, men kunne bare ikke se det for mine egne tanker omkring mig selv og hvordan jeg så på mig selv.

Da jeg gik i 4 klasse kom jeg på Julemærkehjemmet da tabte mig omkring 10 kilo, da jeg kom tilbage på skolen, gik det godt med at være i klassen og jeg fik nogen tætte venner. Jeg kan huske at jeg følte mig så glad og tilpas. Men på et tidpunkt vente det, jeg begyndte at tage på igen, og alt gik ned af igen, det begyndte og gå dårligt i skolen igen.

Efter langtid besluttede jeg mig for at jeg ville på efterskole i 8 klasse. Tror tanken om at komme væk, fik min motivation i gang igen. Jeg begyndte at løbe 2km hver dag, gik i træningscentre og styrke trænede. Jeg fik en bedre kondi og tabte mig også, men da jeg kom på efterskole, blev jeg igen usikker fordi jeg ikke følte jeg var god nok og tog på igen. Året efter kom jeg på en ny efterskole, jeg havde et bedre år, men følte stadig min vægt var et stort problem og følte mig forkert bare fordi jeg vejede for meget, men det var et godt år og jeg lærte meget omkring mig selv.

Da jeg var færdig på efterskole havde jeg nok taget 15 kilo på og var ikke særlig glad for mig selv.

Jeg startede på hhx og der gik det helt galt, jeg sad i klassen og tænkte på min mave hele tiden og den delle eller to som var for meget. Den var også skyld i jeg ikke var del en af klassen, altså der var det bare min krop og følesen af hvordan jeg havde det i min krop som har gjort jeg følte mig udenfor.

Så jeg tog så det valg at sige jeg er nød til at prøve noget andet, så jeg valgte at droppe ud af hhx og startede på hf, det ændret hele mit liv og min tænker omkring mig selv. Jeg kom ind i en klasse hvor alle accepterede hinanden og hvordan man så ud. Jeg har ikke en eneste gang haft tanken om min mave i skolen. derfor har jeg alligevel valgt og få en personlig træner af mange grunde bla. Føler jeg at jeg vil gøre noget for mig selv og blive stolt over min krop i stedet for at skamme over den!

Jeg vil komme til at lægge flere indlæg omkring hvordan det går, men der vil ikke komme min kostplan og træningsprogram. Da jeg har skrevet under på min kontrakt at jeg ikke deler det, da det er personligt fra person til person.

Min historie

Likes

Comments

​​​Hey, tænkt en god start på min blog vil være 10 random ting mig, bare lige for at komme i gang

1) Mig selv med 3 ord. Sjov, grinebider, idelyst

2) Jeg skal flytte til Aarhus i næste måned

3) Min livret er sushi

4) En lille hobby som jeg har er at lave lædertasker

5) Jeg er alene barn

6) Jeg er 165cm høj

7) Jeg er ikke vegetar, men spiser ikke særligt meget rødt kød

8) Jeg har lige fået kørerkort og kører sku ikke så godt hahaha

9) Jeg er et stort A-menneske, har aldrig rigtig været teenager på det punkt.

10) Mn stor drøm for mig er at komme til LA 

Likes

Comments