Började denna dagen med en liten sovmorgon innan jag, mamma och Marcus gav oss ut i det fina vädret som Stockholm bjöd på!
Har så länge velat se körsbärsträden blomma i Kungsträdgården, vilket kan vara väldigt svårt att få till ibland eftersom de endast blommar fint under en kort period...
Men detta året hann vi se dem och det var såå himla fint! En klarblå himmel och strålande solsken på det så blev det mer än perfekt kan jag ju säga...
Även lunch på en superfin uteservering och ännu mer shopping!
En bättre lördag helt enkelt!

PUSSAR ALICE

Likes

CommentsVi är framme i LONDON! Vi landade igår vid 5 och begav oss genast till hotellet! Jätte fint hotell som ligger otroligt centralt.
Igår kväll hade vi bord på Jamie Olivers Italian, och hjälp vad gott det var!
Nu är det dags för frukost och sedan ut på gatorna för shopping!
PUSS!!/ alva

  • Resor

Likes

Comments

Framme i Stockholm!
Fick bli en gofika med mamma innan det är dags för att se vad affärerna har att erbjuda!

PUSSAR ALICE

Likes

Comments

Oj vad dålig uppdatering det har varit den senaste veckan, ber om ursäkt för det! Det har varit sjukt mycket i skolan för min del, så har helt enkelt inte hunnit med bloggen alls!
Men nu så!
Idag blev det en väldigt tidig morgon, sitter på tåget just nu som ska ta oss till Stockholm!
Från första början var det meningen att jag och mamma skulle ha en weekend i huvudstaden med shopping och god mat! Men lyckades pricka in helgen då Kalmar möter Djugården, så Marcus stannar över helgen också. Helt perfekt!
Så dagen innehåller massa shopping och avslutas på Tele2 arena för att kolla fotboll!
SJ stod för frukosten...

Have a nice Friday everyone...


PUSSAR ALICE

Likes

CommentsÄnnu en present av svärföräldrarna ifrån Miami! Min nya favorit i garderoben helt klart! Så himla mysigt material, och den är i "tjejmodellen" vilket betyder att den är lite kortare i längden. Den är ifrån Abercrombie & Fitch!

Så tacksam över allt jag får, kunde inte hamnat i en bättre fami
lj.
PUSS/Alva

Likes

Comments

Igår var det massa festligheter som stod på schemat! Jag åkte upp till Karlstad igår eftermiddag och mötte upp Elin inne i stan, sedan var det utgång som gällde. "De vet du" levererade och kvällen blev väldigt lyckad!!
Karlstad bjöd på en solig och bra fredag idag, hann med både shopping och god lunch med Elin&Frida.
I förrgår kom även min bror hem från Asien efter att ha varit där i tre månader och han var sååå sjukt galet brun!!! Det var så roligt att se honom igen! Även ett plus i kanten att han hade med sig lite presenter till sin syster ;)
Så kul att höra hur mycket han har varit med om, vill också ut och utforska världen en dag!


PUSSAR ALICE

Likes

CommentsDenna doften är HELT otrolig, jag älskar denna serien som är ifrån BATH AND BODY WORKS. Joels mamma gav mig en utav dessa i början när vi träffades och blev KÄR i doften direkt... Så har sedan dess fått nya av henne så fort mina tagit slut!
Tråkigt nog finns dessa bara att få tag i USA, så igår när mina svärföräldrar kom hem ifrån Miami hade de givetvis med en ny doft till mig!
Den luktar väldigt starkt och håller länge, så den blir precis som en parfym.

ETT TIPS! Om ni någon gång har vägarna förbi USA och letar efter goda dofter haha!

Likes

Comments


Vad vore jag utan dig.
///Alva

Likes

Comments

Bästa frukosten enligt mig är pannkakor och jag har turen till att ha en pojkvän som gör helt utsökta pannkakor, haha! Brukar alltid bli mitt önskemål till frulle...
Men nu så är det dags att åka hem igen, alltid lika jobbigt, men bara två månader tills jag flyttar ner hit över sommaren! Så tiden går fort... Have a nice day!

PUSSAR ALICE

Likes

Comments