Vinnaren är... | I samarbete med Personligalmanacka.se

Vinnaren är...

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är jättebra med er!? Jag har haft det rätt så tufft på sistone. Inte minst på grund av att jag har haft distansundervisning under en väldigt lång period, fast nu ska jag inte gnata för denna vecka är det skolundervisning på plats igen. Något som känns riktigt skönt!!

Hursomhelst ska jag i detta inlägg kora en vinnare, baserat på den tävling som jag har tillsammans med bästa Personligalmanacka.se.

Innan jag utser en segraren så vill jag bara säga ett stort tack, till alla er som deltagit i tävlingen för att ha haft chansen att vinna din alldeles egen, designade mixbok eller almanacka från Personligalmanacka.se. Naturligtvis vill jag också passa på att tacka Personligalmanacka.se för detta fina samarbete. Jag är så glad och tacksam över att jag fått äran att samarbeta med er ännu en gång. Det betyder så mycket!! <3

Det bästa med Personligalmanacka.se är att man har tillgång till att skapa efter sitt eget tyckande och smak, med hjälp av enkla instruktioner att följa på deras hemsida. Det är så mycket roligare än att gå till närmaste bokhandel och köpa en svart, tråkig almanacka, mixbok eller skrivhäfte.

Nu har jag korat den lyckliga vinnaren. Jag har funderat en hel del på vem ska ta hem segern. Jag har läst och granskat alla era fina, kloka kommentarer varför just du ska gå hem som segrare. Tyvärr, så har jag inte kunnat segra en vinnare på egen hand utifrån att ni alla har varit så himla skickliga på att argumentera ”varför just du ska vinna”. Jag har därmed valt att dra en lott, vem som ska ta hem segern.

Vinnaren heter... EVELINA!! Ett STORT grattis till segern! Jag hoppas du tar vara på presentkortet på bästa möjliga sätt. Du är verkligen värd det här priset. Skicka ett mail till mig så får du mer information. <3

Jag säger ännu en gång ett jättestort tack till alla som varit med och deltagit. Det värmer verkligen!! Glöm inte att ni får kontakta mig när ni vill, jag finns här för er alla!!

Kram, kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer